Mahtuuko vielä tutut farkut?

Keskustelun 'Syyskuiset 2020' aloitti Vargynja, 19 joulu 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Oletko jo siirtynyt äitiysvaatteisiin tai vaikuttaako raskaus muuten vaatevalintoihisi? Millaisiin vaatteisiin pukeudut tänään? Voit kertoa myös kuvalla päivän asustasi. :)

  Artikkelissamme pohditaan oikeaa ajankohtaa ensimmäisille äitiysvaatehankinnoille. Missä vaiheessa raskautta sinä koit tarpeelliseksi suunnata äitiysvaateostoksille?
 2. Purpure Aloittelija Syysäidit 2020

  Nyt jo (rv 4+5) on pitänyt luopua monista tiukoista housuista kun turvottaa niin. Vielä ei ole tarvinnut ostaa uusia kun on kaapista löytynyt jotkut löysemmät/joustavammat.

  Jos rinnat alkaa tästä kasvaa niin jännittää mahtuuko yksikään paita päälle..on muutenkin vaikea löytää paitoja vähän rintavammalle jotka ei puristaisi.

  Tiedättekö onko äitiysvaatteissa paitoja joissa olisi väljempi rintamus? En ole yhtään tutustunut vielä valikoimaan, mielikuva on vaan ihanista joustovyötäröisistä housuista. :angelic:
 3. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Housut alkaa olla tosi epämukavia, joten jouduin jo hakemaan parit äitiysfarkut. Töissä kun en oikein lökäreillä voi olla.
 4. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Äitiysfarkut on parasta :grin suosittelen muuten hommaamaan äitiysvaatteita nettikirppiksiltä, koska livenä ne on hirveän hintaisia ja käytettynä usein ihan uudenveroisia.
 5. Tiiane Aloittelija

  Iltaa kohden aina kauhee turvotus iskee päälle ja vaatteet ahistaa :grin Just kattelin nettikirppiksiä ja meen huomenna kattomaan joltain äitiyshousuja ja paitoja :) tänään 4+4 :Heartred
 6. Sun89 Tuttu foorumilla Syysäidit 2020 Syysmammat 2017

  Farkuista jäänyt vyö pois! Ekan kohdalla vaihdoin äitiysfarkkuihin melko aikaisin mutta nyt vaikuttaa siltä ettei turvota yhtä paljoa. Öisin olen ajatellut alkaa pitämään taas wireless (suomeksi...?) liivejä koska rinnat alkavat painaa jo melko paljon...
 7. Nannal Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2018 Syysäidit 2020

  Aiemmissa farkut mahtunut noin 12 viikolle asti ilman ongelmia. Tänään olin jo housut auki, peittävän paidan kanssa luennoilla, sormuksetkaan ei mahdu enään sormeen. Kauhea turvotus siis vaikka olen koittanut panostaa terveelliseen kevyeen ruokaan. Tuota painoa kun raskausaikana on tapana kertyä turvotuksen muodossa...
 8. DudeDudette Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020 Elomammat 2018

  Ostin just ennen plussatestiä uudet farkut ja nyt ne jo puristaa :rolleyes::grin
 9. Vappupallo Tuttu foorumilla Maalismammat 2018 Syysäidit 2020

  Saa nähdä milloin alkaa vaatteet käydä pieniksi. Olen kyllä tyytyväinen, että tällä kertaa viime metrit osuvat kesään/alkusyksyyn. Voi lampsia flipflopeissa ja mekoissa. Ei kiristä eikä purista mistään :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. Ikkonia Aloittelija

  Mulla alko eilen kiristää farkut. Piti availla päivän aikana nappia. Iltaa kohti alkaa aina turvottaa niin paljon, että pitää vaihtaa löysät vaatteet heti, kun pääsee kotiin.
 11. Lillukka80 Aloittelija Syysäidit 2020

  Mun piti viikko sitten ostaa uudet liivit enkä ole kestänyt kiristäviä housuja. Vedin leggingsellä kunnes hankin mammafarkut. Turvotustahan tää vielä on mutta mammahousut muotoilee makkarat "vauvamasuksi" nyt 6+2
 12. Bellarus Rakastunut foorumiin Lokamammat 2018 Syysäidit 2020

  Ei oo mahtunu esikoisen jälkeen farkut :oops: Leggingseillä mennään ja mekoilla... Jos samaa kaavaa mennään niin kohta saa vedellä jo mammafarkut jalkaan. Ostan kyllä tälläkertaa kunnolliset, viimeksi oli vaan kymmenet huonot jotka ei pysynyt päällä :shifty:
 13. Lillukka80 Aloittelija Syysäidit 2020

  Kerro sitten mitkä oli ne kunnolliset mulla nyt H&M 40e pökät mutta epäilen etteivät pysy jalassa koska mahassa ei ole vielä muotoa. Ihmeellisellä vyöviritelmällä mennään
 14. Bellarus Rakastunut foorumiin Lokamammat 2018 Syysäidit 2020

  Mulla ainoot mitkä pysy jalassa viimeksi oli just hm farkut. Mut ne oli vajaamittaset kesäksi ja syksyllä käytin jotain lidliä mikä ei pysynyt jalassa sinnepäinkään. Mamaliciousilta oli kans yhdet, aivan superit alkuraskaudesta mutta ei syksyllä inahtanut enää päällekään (La oli silloin lokakuussa). On muuten aika kätevää odottaa samalle vuodenajalle kun on takit ym valmiina :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Pottu Ihastunut foorumiin

  Mulla on ollut jo ennen plussaa mammafarkut kaapissa, kun endometrioosin kanssa tulee päiviä, että maha on ku viimesillään raskaana. Ja nyt kun on lääkkeillä tuettu tämä raskaus niin oon aivan turvonnut, joten käytän jo nyt niitä mammafarkkuja :D

  Ja hei, mulla ne hennesin pysyy hyvin jalassa ilman turvonnutta mahaakin ja joskus käännän sen mahaosuuden kaksinkerroin niin on vähän tukevampi.

  4+4
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Sierra Iris Tuttu foorumilla Maalismammat 2018 Syysäidit 2020

  Mulla on jemmassa edellisestä raskaudesta parit housut, mutta niitä en oo vielä tarvinnut. Painoa on parin normaalipainoisen aikuisen naisen verran :sorry: joten ei ihan heti näykkään
 17. Tepsukka88 Tuttu foorumilla Syysmammat 2018

  Mulla on kans jemmassa jonkin verran äitiysvaatteita,mutta... raskauden jälkeen (siis esikoisen)paino on vaan tippunut ja painan paljon vähemmän,kuin ennen ekaa raskautta. Eli kaikki vaatteet menee uusiksi.
 18. Bellarus Rakastunut foorumiin Lokamammat 2018 Syysäidit 2020

  Koitin mun viime alkuraskauden farkkuja niin liian pienet :oops: Kääk. Ainoa asia mikä tässä ärsyttää on se etten saanut painoa pudotetuksi ennen raskautta. Painan 8kg enemmän kuin viimeksi... :nailbiting: saapa nähä meneekö muutkaan vaatteet. En uskaltanut kokeilla.
 19. pikkumartta Tuttu foorumilla Syysäidit 2020

  Vielä mahtuu just ja just omat farkut mutta enpä niitä oo juurikaan käyttänyt kun töissä on työvaatteet ja muuten pidän collareita. Mammafarkutkin on jo muutaman kerran ollu jalassa, mulla on hm ollut ihan hyvät.
 20. Ritva S Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Ei kyl mahu enää perus housut... Onneks on noita mamma housuja!!

Jaa tämä sivu