Mahtuuko vielä tutut farkut? Vai joko on äitiysvaatteet käytössä?

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Vargynja, 23 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kattiska Kommentoinnin ninja Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Nyt alkaa olla päivästä kiinni millon mahtuu farkut jalkaan ja millon ei:grin tiistainna meni ihan hyvin jalkaan ja napin läpeen varmuudeksi ponnarikikka, jottei varmasti käy puristaa. Tänään olin laittamassa samoja farkkuja jalkaan ja ei toivoakaan et ois napin saanu kiinni :laughing025 tänään ollu ihan järkyttävä turvotus koko päivän. Toivotaan et huomenna ja lauantaina ei turvota kun ois pakko saada farkut jalkaan , kylmän sään ja vkl menojen vuoksi. :hilarious:
 2. Santrah Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Lomalta palatessa työvaatteet ei mahtunut. Äippävaatteet tilattu, mutta mistä lie tulevat, kun kestää.. Lainassa toiselta työkaverilta housut ja toiselta liivit. Omat henkilökohtaset vaatteet menee vielä, mutta töissä kun pitää olla tietyt vaatteet niin sinne näköjään tarvitsee aikaisemmin mammamalliset..
 3. Odotettu26 Satasella mukana keskusteluissa Tammiäidit 2020

  Kiva kun uuteen työpaikkaan alkukesästä tilatut vaatteet sais nyt ottaa käyttöön niin yksi paidoista menee juuri vielä päälle, muut vaatteet eli hame, housut, kauluspaita, ei puhettakaan että mahtuis:hilarious:
 4. rukkanen Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Housut menee kun farkkuja en käytä mut ostin kotiin legginsit, collarit ja pari t-paitaa H&M äitiysvaatteista. On ihanaa kun kotona ei housut valu ja paidat ei nouse liian ylös.
 5. Appelsiini84 Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  En ole edes kokeillut että mahtuuko enää normaalit farkut :D suosiolla oon siirtyny äitiysfarkkuihin, tosin aika harvoin niitä tulee käytettyä kun saan kotona tehdä töitä :) Mutta tosiaan äitiyspaitoja oon minäkin ostanut, mikää ei oo sen ärsyttävämpää kun että paita koko ajan nousee ylöspäin :D
  • Tykkään Tykkään x 2