Mahtuuko vielä tutut farkut? Vai joko on äitiysvaatteet käytössä?

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Vargynja, 23 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Oletko jo siirtynyt äitiysvaatteisiin tai vaikuttaako raskaus muuten vaatevalintoihisi? Millaisiin vaatteisiin pukeudut tänään? Voit kertoa myös kuvalla päivän asustasi. :)

  Artikkelissamme pohditaan oikeaa ajankohtaa ensimmäisille äitiysvaatehankinnoille. Missä vaiheessa raskautta sinä koit tarpeelliseksi suunnata äitiysvaateostoksille?
 2. Beebi Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Mä ostin tänään ekat mammafarkut 7+6 :joyful:
  Toi maha on niin turvonnut ja oon normaalistikin tosi herkkä sille että housut painaa. Ostin semmoset missä ei ole mitään kiristävää vyötäröä vaan ainoastaan se joustava kangasosa. Tosi mukavat!
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Motto78 Ihastunut foorumiin Tammiäidit 2020

  Mun lempitoimistohousut on nimenomaan mammahousut, ostin ne ekassa raskaudessa ja jäi käyttöön km:sta huolimatta mukavuuden takia. Ne on myös maailman parhaat brunssihousut. :grin
  • Hauska Hauska x 3
 4. Vega8 Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Täällä on myös ollut jo harkinnassa mammafarkkujen hankinta. Turvotusta löytyy, eikä puristavat housut ainakaan helpota huonoa oloa. Tykkään paljon just noista housuista, joissa on joustavasta kankaasta valmistettu vyötärö. Niin mukavat!
 5. Odotettu26 Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Omat farkut niin löysät vyötäröstä (kun vahingossa ostin kokoa liian isot, jotka löystyi) että niillä pärjään varmasti, ellen halua toisenlaisia ostaa. Mutta työhousut puristaa jo melko ikävästi viritin toisiin housuihin jo pompulan napinläpeen ei vaan toimi kovin pitkään, ja töissä en vielä haluaisi kertoa mitään. Työnantaja sen verran m*lkku, hänkin perheellinen nainen, jonka silmissä perheelliset ja odottavat ovat alinta kastia......

  Mutta mutta, varmaan se kohta pitää äitiysvaatekaupoille lähteä Toimiikohan ne kaupasta hankitut napinläpeen laitettavat "venyttimet" tai mikskä niitä kutsutaan, onko vain rahastusta..??

  Ja täällä rv 7+6
 6. leonardotar Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Ei mene enää mitkään housut kiinni, urheilutrikoita lukuun ottamatta. Olen selvinnyt mekoilla, ne on sen verran väljiä. Kohta pitää kyllä hankkia isomman koon sukkahousuja tai äitiyssukkahousuja. Onko kokemusta äitiyssukkahousuista? Pysyykö ylhäällä näin alkuvaiheessa? Kannattaako ostaa niitä vai vaan koon isommat sukkahousut näin alkuun?
 7. Motto78 Ihastunut foorumiin Tammiäidit 2020

  Ehdottomasti äitiyssukkahousut, ainakin omasta mielestäni! Mikään ei ole syvemmältä kuin valuvan vyötärönauhan kanssa pelaaminen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. <Lisabeth> Rakastunut foorumiin Tammiäidit 2020 Maalismammat 2018 Tammimammat 2017

  Mä oon käyttäny ei raskaana ollessa välillä mamaliouksen äitiyssukkareita ku kaikki muut ollu rikki. :D ihan hyvin on pysyny jalassa
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. pepeXXL Rakastunut foorumiin Tammiäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Mulla menee normaalit vaatteet vielä, mut selkeesti ei kauaa enää. Mukavuuden haluisena kotiin päästyä heitän jotkut leggarit vaan jalkaan. Kaverilla on laskettuaika tässä kuussa ja sovittiin et käyn sen äitiysvaatteet läpi kun on synnyttänyt eikä ite niitä enää käytä. :)
 10. jokasor Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Pakko lähteä kohta liiviostoksille, vanhat 65F:t jää pieniksi :O
 11. Kaisla79 Tuttu foorumilla Joulukuun äidit 2019

  Vielä menee kaikki vanhat vaatteet, ja oonkin ihmetellyt kauan menee, että pääsee äitiysvaateostoksille. Nyt alkoi juuri vko 11, eikä paino ole noussut ollenkaan. Tosin pahoinvointi on ollut rankkaa, se jarruttelee varmasti painonnousua paljon.
 12. Freyja86 Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Mulla puristaa kaikki housut ja sukkahousut. Onneks on parit sellaiset lököhousut joita voin pitää ja yleensä käytän mekkoja, mut noi sukkikset/legginssit painaa kans. On mulla säästössä joitain äitiysvaatteita mut en mä ihan vielä haluis niitä ottaa käyttöön. Ja kun en tiiä onko ne kuinka isoja mulle kun oon laihtunut sit viime raskauden...
 13. Bubo Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Onko täällä ihmisillä suositella, jotain ns. business tyylisiä äitiysvaatteita - mistä sellaisia voisi hankkia? Töissä tarvitsee välillä pukeutua, niin olen miettinyt että pitää varmaan alkaa hyvissä ajoin jo etsimään tarpeeksi siistejä vaatteita. Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan.
 14. leonardotar Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Bubo, olen saman ongelman parissa. Etenkin alaosia tarvittaisiin.
 15. Odotettu26 Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Ihanaa kun nyt kesällä voi pitää mekkoja ja hameita! Mutta tänään kun kävin kesävaateostoksilla, niin tuli ekan kerran tunne että yäk ku oon lihonu. Vaikka en oikeasti ole! Odotan sitä raskauden ihanaa hehkuvaa oloa josta puhutaan:grin vielä en mennyt äitiysvaateosastolle, mutta kohtapa sen näkee kauanko nämä vaatteet mahtuu päälle... Voihan se olla, että vasta alkusyksystä tarve ostaa äitiysvaatteita.. Ehkä housuja jo aiemmin.. :p
 16. Vega8 Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Mulla ei luottofarkut enää toimi. Paino ei ole vielä noussut, mutta vatsa on nyt sillä tavalla turvoksissa, että farkut luistaa mahan alle aihettaen lököttämistä. Jotenkin tosi ärsyttävää!
 17. pikku@nn1 Aloittelija Tammiäidit 2020

  Viimeiset farkut jätin viime viikolla kaappiin. Onneks on kesä.... mahaa turvottaa aika paljon, vaikka kovasti yritän vettä lipitellä. Ruoka maistuu hyvin, paino noussut 2-3 kiloa :smiley-ashamed004
 18. leonardotar Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Uudet isommat rintaliivit tilattu! Puristaa kaikki vanhat. Toivottavasti vanha malli toimii edelleen.
 19. Motto78 Ihastunut foorumiin Tammiäidit 2020

  Voi hitto, liiveihin pitääkin kohta paneutua. Mulle menee enää sporttiliivit, normit on 'menetetty' jo pari viikkoa sitten.
 20. Bubo Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Mä tilailin eilen H&M alesta jotain mammashortseja ja rennompia housuja ja muutaman paidan loppukesää varten. Saa nähdä millasia ne on ja pystyykö nin etukäteen ees arvioimaan et onko sopivia vai ei sit myöhemmin. Vielä toistaseks ihan normaalivaatteet käytössä.

  Mietin myös et tollaset mammamalliset paidat vois olla sopivan väljiä jo aiemmin, että turvotukset sais jemmattua.

Jaa tämä sivu