Maalismölinät

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2009' aloitti SannaKoo, 1 maalis 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. SannaKoo Sanavalmis juttuseppä

  Halipossu, jep, sulle piparia ja mulle munaa. Ehdin vielä heittää törkyä tämän vuorokauden ja kuukauden puolelle... eeh.
 2. Tiihuli Satasella mukana keskusteluissa

  Huh, ehdin kuin ehdinkin vielä maaliskuun puolella, ettei mene aivan aprilli jutuiksi.
   
  Eilen 3kk neuvola ja sen jälkeen pienen elämä olikin pilalla[:(]. Jussi sai siis sitä rotaa suuhun ja reiteen piikin. Voi sitä huutoa jo neuvolassa. Sen jälkeen päiväunille, jotka olleet normaalisti 5 tuntia ulkona. Pari tuntia unta ja aina välissä lohdutonta itkua. Itku ja kitinä jatkui koko illan ja marinaa siis tuli molemmista päistä. Kauheita pieruja, eipä terkkari ainakaan huomannut mainita, että rota vaikuttaisi niin. Mittasin lämmön kainalosta 37.5, suppo ja hieman maitoa, kun ei tahtonut ruokakaan maistua. Ilta meni sylitellessä ja lohdutellessa. Nukkui kuitenkin yön hyvin kahdella syötöllä, toinen tissistä, toinen pullosta. Aamulla pinnasängystä heräsi entinen iloinen Jussi[;)].
   
  Jussi taitaa päästä joulukuisten "höyhensarjaan", mitat 6kg ja 61.5 cm. Jatketaan pelkällä maitolinjalla, koska nukkuu hyvin ja kasvaa tasaisesti.
   
  Tervetuloa Miia & Ella! Onnea kääntyville ja ryömiville! Sinttu: toivotaan Veeran köhän hellittävän, mutta älä katsele liian kauaa kotona vaan käytä lääkärissä. Nyt on todella paljon tuota rs virusta liikenteessä, joka kuitenkaan ei onneksi kaikilla vaadi sitä sairaalahoitoa. Jussilla oli n kuukausi sitten kova yskä ja hieman limaisuutta. Oltiin yksi yö keskussairaalassa ja sai siellä hengitellä maskin kautta jotain lääkettä ja pari kertaa imettiin limaa. Hain apteekista NoseFrida niistäjän ja sillä sai tosi hyvin imettyä limaa pois.
   
  Nyt täytyy kipaista saunaan ja nukkumaan! Älkää huomenna uskoko kaikkea mitä teille kerrotaan[:D]