Lista huhtikuisista (vol. 2)

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2015' aloitti TheRoad, 22 elo 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. piuku Aloittelija

  Tsemppiä hopefull sulle! :))

  Sent from my GT-P5220 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Hopefull Peruskäyttäjä

  Kiitos!!!siis tällä viikolla turhautuminen on tullu kuvioihin ja tuntuu et junnaan tällä 9+ viikolla kokoajan xD ihan ku päiväni murmelina..oon muutenki niin malttamaton..:D ihana kuulla et kaikki on hyvin...
 3. piuku Aloittelija

  Mulla oli tällä viikolla ihan samat fiilikset ja melkein menetin uskoni koko hommaan, mutta kyllä se pikkunen siä venytteli herätessään :)

  Sent from my GT-P5220 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. eveliina23 Peruskäyttäjä

  Minut vois poistaa listasta.
 5. Sanna_86 Uusi käyttäjä

  Minut saa lisätä ryhmään 1.4/sanna_86/28/2/tyks meniköhän noi nyt oikeessa järjestyksessä
 6. Puppe78 Uusi käyttäjä

  Moi! Täällä yksi lisää jengiin:

  21.4. /Puppe78/ 36 /3. /?
 7. coconut_. Aloittelija

  14.4./ kyfi2468730/ 32/ HUS
 8. TheRoad Peruskäyttäjä

  Tervetuloa! Saatiinhan tänne huhtikuisiin toinenkin KHKSläinen :) Saa nähdä vaikka oltaisiin yhtäaikaa synnärillä. Mulla olis menkkojen mukaan sama LA, kuin sulla. Se vaan muuttui varhaisultrassa viikolla eteenpäin.
 9. Ahomelskaaja Tuttu foorumilla

  Vautsi. Mulla on eka ultra vasta 2vk päästä ku ei seuloihin aiottu osallistuu. Eli sillo 12+ viikolla... Ens viikolla toki neuvola lääkäri joka kuuntelee ainakin sydänäänet.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Vimpa Tuttu foorumilla

  27.4 / vimpa / 26 / 4 / kaks
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Newbie2 Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Minulle voisi muuttaa la.ksi 2.4 ja iäkseni 22 :wink
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Ulla88 Tuttu foorumilla Huhtikuunmammat 2015

  Moi kaikki!
  Täällä olisi taas yksi uusi huhtikuinen! :) Eli listaan saa lisätä 5.4./Ulla88/25v./1/KOS.

  Ensimmäistä lasta tosiaan odotan, tällä hetkellä rv 12+4. Ja muutenkin ihan ensimmäinen raskauteni, että sinänsä kaikki on todella uutta ja ihmeellistä. :) Mutta kovasti ollaan pienokaista odotettu, ei onneksi jouduttu pitkään sen jälkeen odottelemaan kun alettiin tosissamme lasta yrittämään: kolme viikkoa ehkäisyn lopettamisesta ja raskaustesti näytti plussaa! :Heartred Kova vauvakuume itselläni on kyllä jo yli vuoden ollut, mutta oltiin molemmat mieheni kanssa sitä mieltä että aikaisemmin ei vielä ollut vauvan aika. Mutta nyt on, ja kovasti toivotaan, että kaikki menisi hyvin. Tietenkin jossain tuolla takaraivon perukoilla on koko ajan se pieni pelko, että joku menisi raskauden aikana pieleen, mutta suurimmaksi osaksi todella iloisin ja odottavin mielin ollaan. Miehenikin jo kovasti silittelee, höpöttelee ja suukottelee masuani, eli hänkin on jo aivan myyty. :Heartred :)
  • Tykkää Tykkää x 5
 13. RouvaPohjoinen Uusi käyttäjä

  Hei kaikille pitkästä aikaa. On ollut taukoa tänne kirjoittelussa, mutta meillä on ollut takkuinen alkuraskaus. Kekenmenoa olen saanut pelkäillä, mutta eilen alkoi 13. viikko ja veritiputtelua ei ole ollut enää viikkoon.

  Epävarmuuden takia ei ole huvittanut juuri kirjoitella tänne. Koko pelokas alkuraskausaika huipentui eilen rakenneultrassa.

  Menimme siis kätilön pakeille, joka aloitti ultraamisen vatsan päältä ja totesi saman tien että hän ei nyt saa kunnon näkymää, pitääkin tehdä alakautta. Sitten siirryttiin alatieultraan.

  Näinhän itsekin ruudulla, että ihan tyhjältä näytti ja sydän ehti jo hypätä kurkkuun. Kätilökin vakavoitui ja alkoi kysellä onko minulla ollut vuotoja. Todetessani että on lähes pitkin matkaa, vaikkakin vain pientä tiputtelua ilman isoja kipuja tai edes kuukautisiin verrannollisia verimääriä, kätilö totesi että hänestä näyttää nyt siltä että raskaus on alkanut mutta että kohdussa ei ole enää ketään.

  Kunnes hän käynnisti varmuuden vuoksi vielä sydänäänilaitteen, jolloin alkoikin kuulua selvä ja kuuluva ääni sydänääni. Silloin kätilö huomasikin, että onhan sienllä vauva, mutta hän oli täysin virtsarakon takana piilossa. Kätilö oli tietysti nolona ja pyyteli anteeksi että pelästytti meidät. Sanoi vielä ettei ole koko urallaan nähnyt vauvaa joka on niin rakon takana, että ei näy heti paikalla edes alatieultrassa.

  Terve, viikkojen mukaisessa kehityksessä oleva lapsi löytyi siis lopulta. Kivi tippui sydämeltä, koska tiedän nyt että joku elää masussa ja että tiputteluvuoto ei ole ollut merkki keskenmenosta tai muustakaan vakavasta.

  Nyt koitan myös karistaa huolet ja pelot ja aktivoitua taas täälläkin. Arvatkaa olinko eilen onneni kukkuloilla koko loppupäivän ? :D
  • Tykkää Tykkää x 9
 14. Hopefull Peruskäyttäjä

  Voi kamala kyllä on mahtanut säikäyttää!!!!ihanaa silti että jaoit tänne ton tarinan..nyt on varmaan helpottunut ja onnellinen olo ❤❤❤
 15. Jonmakri Aloittelija

  Ihanaa että kaikki oli hyvin :Heartred nyt vaan nautit raskaus ajasta täysin siemauksin :) onnea vielä koko perheelle :Heartred
 16. käpynen Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015

  Hei! Ehkä minäkin uskaltaudun tänne. Listalle voi laittaa LA 30.4 / käpynen / 28 v. / 1 / HUS (luultavasti kättäri).
  Yksi km (7+4) takana, raskaudesta joka tuli ehkäisystä huolimatta. Kierukka ehdittiin ottamaan pois, ja km jälkeen ajateltiin että on tervetullut sitten kun on tullakseen. Tärppäsi sitten ekalla kierrolla, yksi vuoto oli välissä.
  Eilen oli eka neuvolakäynti, tänään menossa 9+0.
  • Tykkää Tykkää x 3
  Last edited: 25 syys 2014
 17. Toiveikas Tuttu foorumilla

  Oi RouvaPohjoinen! Täällä kylmät vääreet käy ja lopulta ilon kyynel. En voi kuvitelkakaan millainen tunne-vuoristorata teillä on ollut. Oikein paljon, paljon onnea
 18. Toiveikas Tuttu foorumilla

  Ja onnea myös sinulle käpynen
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Mammavs.83 Peruskäyttäjä

  Hei täällä ois yksi lisää listaan :)

  4.4./Mammavs.83/31/2/KYS
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. genuine Uusi käyttäjä

  Listaan kiitos, :)

  17.4./genuine/25/2/Tays
  • Tykkää Tykkää x 1
Thread Status:
Not open for further replies.

Jaa tämä sivu