Lempilelut ja -leikit

Mitäs teidän taaperot tykkää leikkiä? Mitkä on lempileluja?

Poitsu on ihan hulluna pikkuautoihin! Se ei meinaa joutaa edes syömään kun koko ajan on prumprum-hommia... Ne autot laitetaan joko hienoon riviin tai sit ne ajelee kuulemma Lidliin ostamaan maitoa.

Sit leikkii kovasti Batman-figuureilla ja puhuu Batmanin kans puhelimessa :grin

Ulkona on ihan parasta leikkiä piilosta. Hokasi ihan muuan päivä sit, että voi mennä eri piiloihin :)
 
Plaston leikkiastiat on ollu kestosuosikki jo useamman kuukauden (!), eilen ostettiin työkalupenkki jossa on paljon palikoita ja vasaraa, jakoavainta yms. Soi ja välkkyy. Se jaksaa varmaan jonkun tovin kiinnostaa. Autoja on. Ja traktoreita. Isoja ja pieniä. Mutta, niillä ei yhtään pruumpruum ku niiden päällä istutaan ja koitetaan ajaa niillä. Ulkona olis terassilla potkuauto. Vkonloppuna otan sen työn alle ja tuon sisälle ja pesen sen niin saa sillä ajella ettei tarvii pikkuautoilla ratsastaa :grin
 
Pikku autoilla, eläinfiguureilla, vähän leikkihellalla ja nukella nyt hoidon alkamisen myötä. nukella kun leikkii niin kutsuu sitä väinöksi. hoidossa on sen niminen poika :)
 
Potkuauto, pikkuautot ja parkkitalo, duplot, leikkihella ja muoviastiat, pallot...
 
Nukenrattaat, keinuheppa, kynät + paperi, palikat ja legot, rikkinäinen läppäri, potkuauto ja äitin ponnari + pompula. Ja uusimpana ihanuutena isin ostama sähköauto :joyful:
 
Takaisin
Top