Lasten ikäerot

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti Helleena, 7 marras 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lemona Piirimestaruustason postaaja Heinämammat 2017

  Tildalle nostan hattua! Minusta ei olisi ollut samaan :D

  Meillä lapsilla 1 v 7 kk ikäeroa, ei tarkoituksella kylläkään niin vähän. Molemmat vielä tosi vilkkaita...

  Tulokkaalla tulisi esikoiseen lähes 8 v ikäeroa, nuorempaan 6, 5 v. Sopivasti pääsisin äitiyslomille kun alkaa koulujen kesälomat niin ei tartte sumplia hoitoa mummolaan tms. Ja mukava, kun syksyllä keskimmäisen eskaripäivät olis lyhyitä. Ja tokaluokkalaisen ei tarviis olla yksin iltapäiviä...
 2. Soppe1 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä tulee esikoiseen ikäero vuosi ja 10kk:) oli jo keretty odottelemaan että millon plussataan:)
 3. Nallenäiti Jostain jotain jo tietävä

  Eilen meidän poika tuli halaamaan mun vatsaa, taputti sitä ja sanoi että siellä on vauva. Ei olla kerrottu hänelle vielä... tämä oli jo toinen kerta.
  Muutoin veikkaan että meidän ihana nelivuotias, sitten viisivuotias on niin maan mainio isoveli! Hän on kärsinyt vauvakuumeesta jo vuoden verran:wink
  • Tykkään Tykkään x 4
 4. Korallihai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Nalleäiti, hui, sun esikoinen on selvännäkijä tai jotain :)

  Meillä ois tulossa noin 1v 9kk ikäeroa, jos tuolla nyt joku toukka tosissaan on kyydissä. Jotenkin hankala ymmärtää tilannetta vieläkään.
 5. nnanna Näppärä viestien naputtelija Elokuunmammat 2015

  Meille tulee ikäeroa 1v 11kk jos nyt kaikki vaan menee hyvin. :)
 6. vanessa16 Jostain jotain jo tietävä

  Meillä lapset nyt 5 ja 7, ikäeroa nuorempaan tulee aikalailla 6 vuotta ja vanhempaan vähän vajaa 8vuotta.
 7. milli79 Näppärä viestien naputtelija

  Meillä on nyt tammikuussa 3v täyttävä typykkä ja hänen isosiskonsa on nyt noin 4v 8kk. Eli tähän iltatähteen tulee sit vähän jo enemmän ikäeroa =)

  Eli kuopuksen kanssa vauvalle tulee ikäeroa noin 3,5v ja vanhemmalle reilu 5 vuotta. Mikä on kyllä mun mielestä hyvä juttu. Helpottaa paljon mm. paljon imetyshetkiä yms.
 8. Barbababa Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meidän esikoinen on kaks vuotias ja ikäeroa tulisi heinäkuiseen 3v 4kk.
 9. Meridiaani Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä esikoisen ja toisen välillä on ikäeroa 1v10kk ja jos tämä kolmas syntyy, olisi ikäeroa taas edelliseen 2v2kk. Nyt minuakin kiinnostaa nämä useampilapsiset perheet, että miten te liikutte useamman pienen kanssa? :) Kaksi pientä meni helposti mutta nyt ei taida vaunuilu sujua kolmen kanssa...
 10. Balacenia Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016 Heinämammat 2017

  Meillä tulossa tuplat ja esikoiseen ikäeroa vaan max 1v5kk. Aion yrittää liikkua tuplavaunuilla ja repun tai liinan kanssa.
 11. Katimo Oman äänensä löytänyt

  Meillä tulee ikäeroa olemaan 8 vuotta. Esikoisen ollessa vauva, ajattelin että olisi kiva jos toinen syntyisi mahdollisimman pian, ja sisaruksista olisi seuraa toisilleen. Ei ihan tuo suunnitelma nyt toteutunut.:hilarious: Nyt oon kuitenkin tyytyväinen tähän tilanteeseen. Isoveljestä on varmasti paljon apua arjessa, eikä tarvitse enää jatkuvaa huomiota ja hoitamista samalla tavalla kuin pienemmät lapset. Toki pitää hänellekin antaa vielä huomiota ja aikaa, mutta kovasti jo myös touhuilee itsekseen ja ulkona naapurilasten kanssa.:)
 12. Kyfi3468040 Vasta-alkaja

  Meillä esikoinen nyt 9kk ja toinen on tulossa, esikoinen on syntymän aikaan 1v2kk :Heartred Esikoista yritettiin 4vuotta ja sanottiin ettei tulisi luomuna ja oltiin hoitoihin menossa, mutta yllätys tuli ja esikoinen saapui elämäämme :) Haluttiin tarkotuksella lyhyellä välillä, jos se vaan oli mahdollista.. ajateltiin aloittaa hyvissä ajoin jos menis aikaa tai ei siunaantuisikaan mutta kävikin niin onnellisesti että tosi nopsaan tapahtu :Heartred Lapset on meille niin ihmeitä kun vaan voi olla, ei mitenkään itsestään selvää.. jopa esikoisen syntymän jälkeen avioliittokin parani tai sanotaanko meidän keskinäinen suhde miehen kanssa, miksikäs ei kun kummankin unelma toteutui :Heartred :) Kesäkuussa olemme yhtä ihmettä rikkaampia :) Hyvää odotusta muillekkin :)
  • Tykkään Tykkään x 5
 13. Tilda Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä kulkeminen menee varmaan niin että vauva ja tuo taapero joka on heinäkuussa 1v11kk niin saa tuplarattaat ja pian 3v täyttävä, 4v ja tuo pian 6v täyttävä esikoinen sitten kävelee/pyöräilee. Meidän kärryihin saisi kyllä vielä seisomalaudankin mutta en tiedä ostanko. Kantoreppu varmaan varalta mukana niin jos tuo pian 3v haluaa mennä kärryihin niin kannan tuota taaperoa sitten selässä. Pidemmät matkat sitten autolla/linja-autolla kun täällä syrjemmässä asutaan.

  Musta pienet ikäerot on ollut ihan huippua ja nyt tuntuu että kun tulee lähemmäs 2v niin se on jo melkein iso ikäero :grin
 14. Soppe1 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meidän tutuilla on itseasiassa kolmen mahtuvat sisarusrattaat, eikä oo edes mikään laiva vaan todella näppärän kokoiset:)
 15. juli Jostain jotain jo tietävä

  Minulla ja miehellä on aiemmista suhteista tytöt, heihin ikäeroksi tulee 5v7kk ja 4v8kk :) mielestäni melko sopivat ikäerot - isommat eivät ole enää niin vaativia mutta kuitenkin vielä aika pieniä :)