laskettu aika marraskuu 2015

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti Empsa, 26 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. atsirk Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Täällä jo ihan malttamattomana odotellaan omaa syntyväksi. Se vauvan tuoksu ja tunne kun nostaa ensimmäisen kerran syliin, nauttikaa :)
 2. nöttö Jostain jotain jo tietävä

  .
  Last edited: 31 heinä 2017
 3. atsirk Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Musta on hassua olla täällä viimesten joukossa kun esikoisen laskettu aika ja syntymäpäivä oli alku kuusta :D Kauheen malttamaton mieli vaikka vasta nyt alkaa olemaan viimeisetkin hankinnat tehty vauvaa varten, vielä paketti vaippoja ja fleecehaalari puuttuu. Huomenna vielä käyn itselleni katsomassa imetysliivit
 4. Miitu Keskustelujen kuninkuusravaaja Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  atsirk, Voin vain kuvitella kun itsekin niin malttamattomana odottelin että joko nyt! Mutta pian odotus palkitaan. :) Mitkäs viikot sulla on nyt meneillään?
 5. atsirk Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Miitu tänää on 38+5 että ei enää pitkästi odotettavaa :)
 6. Annissa Hyväntuulinen höpöttäjä Marraskuunmammat 2015

  Odotin niin kovasti että eilen oltais kotiin päästy, mutta lääkärintarkistuksessa vauvan sydämmestä kuului pieni sivuääni ja nyt aamupäivällä olisi uusi kontrolli ja sen mukaan päätetään jatkosta.

  Myös itselläni tulehdusarvo hieman koholla (crp 70) ja aamusta otetaan uudet verikokeet.


  Isot tsempit kaikille loppumetreillä oleville! :)
 7. Amalialainen Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020 Marraskuunmammat 2015

  Voi kovin malttamattomia täälläkin aletaan olla! Lauantaina olisi laskettu aika eikä minkäänlaista merkkiä mistään :I tällä viikolla olen saanut nukuttua vain muutaman tunnin pätkissä kun selkää on särkenyt, ei silti ole mitenkään väsynyt fiilis, päivällä saa kumminkin lepäillä eikä tarvitse välttämättä tehdä mitään :)
  Tänään ajattelin selvitellä ristiäisasioita, miellä kun osa lähisuvusta asuu noin 1000 km päässä niin ristiäiset olisi hyvä järjestää joululoman aikaan ennen koulujen alkua, jotta he pääsevät tänne jo muutamaa päivää ennen.. Myös joulunaika ja muut pyhät sotkevat suunnitelmia.
 8. tseitsei Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä on jo ristiäispäivä päätettynä vaikka juhlien päähenkilö ei maailmassa vielä olekaan :) Sais kyllä mun puolesta tulla niin helpottais oloa kun tuntuu että vaikka pelkästään vettä juo niin maha kasvaa ja liikkuminen vaikeutuu. Sisko huolehtii koko ajan että lepäänhän tarpeeksi kotona, mutta musta tuntuu että mä tuun mökkihöperöksi jos mun pitäs olla vaan kotona ja oottaa millon synnytys alkaa, pakko keksiä muutamalle päivälle viikossa jotain tekemistä.
 9. emmu_ma Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Meillä on kans ristiäisiä varten varattu tilat ja pappi vaikka vauva vielä masussa. Mutta toivottavasti ei oo kauan, tänään on aloitettu käynnistys ja lupaavasti supistaa :wink
  • Tykkään Tykkään x 3
 10. Cut-ting Jostain jotain jo tietävä

  Täällä ollaan kotiuduttu viikon sairaalassa olon jälkeen. Tyttö syntyi viime perjantaina hätäsektiolla istukan ablaation vuoksi. Toivutaan yhessä rankasta kokemuksesta ja ollaan kiitollisia jokaisesta hetkestä mikä saadaan viettää yhessä perheenä:Heartred
  • Tykkään Tykkään x 6
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Miitu Keskustelujen kuninkuusravaaja Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Cut-ting, Voimia teille rankan kokemuksen jälkeen! ❤ Onneksi kaikki meni hyvin. Kuinka itse voit?
 12. Cut-ting Jostain jotain jo tietävä

  Yllättävän hyvin on fyysisesti palautunut sektiosta. Hemoglobiinia nyt seuraillaan, menetin ennen leikkausta ja leikkauksen aikana suuren määrän verta. Onneksi kroppa kuitenki nopeasti tottuu alhasempaanki hemoglobiiniin, tällä hetkellä se on 82. Eiköhän se sieltä nouse kun lääkitään :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Amalialainen Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020 Marraskuunmammat 2015

  Tsemppiä Cut-ting! Ihana kuulla että kaikesta huolimatta teillä voidaan hyvin!
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Annissa Hyväntuulinen höpöttäjä Marraskuunmammat 2015

  Cut-ting voimia teille, onneksi voitte nyt hyvin. :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Amalialainen Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020 Marraskuunmammat 2015

  Nyt alkaa hajoomaan pää! Päivät vaan venyy ja vanuu eikä loppua näy :I Musta tuntuu tällä hetkellä että kaikki into minkään asian tekemiseen on poissa ja vaan istun ja odotan ja se vasta pitkältä tuntuukin... Mitens muut lasketun ajan ohittaneet jakselee?
 16. TK87 Silmät suurina ihmettelijä

  Sama täällä, yölläki heräilee että eikö vähääkää supistais tai lapsivettä tulis.. Huoh! Alkaa ärsyttää ku kaikki kyselee ettetkö vieläkää synnytä ja yritä nyt puskia pihalle se vauva. :nailbiting:
 17. pipa! Oman äänensä löytänyt

  Laskettu aika vasta sunnuntaina, mut kyl se täälläkin on vaan oottelua jo. Ei vaan saa mitään tehtyä! Ulos ei voi mennä ku ei oo vaatteita tai kenkiä mitkä mahtuu päälle! :eek: Tuijottelen kasvavia raskausarpia peilistä :D ei jaksas enää oottaaaaa!
 18. Amalialainen Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020 Marraskuunmammat 2015

  TK87 totta juuri nuo kyselyt ovat alkaneet ärsyttää tavallista enemmän ja niitä tulee nyt myös tavallista enemmän, samoin ne kehotukset että koittakaapas nyt lähteä sinne laitokselle, no totta hel*** me sinne lähdettäisiin jos jotain tapahtuisi!
  *Huoh* kylläpäs helpottaa raivota edes jonnekin! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Nepala Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019 Marraskuunmammat 2015

  Niin elän tuskaanne! Meillä nyytti saapui pari päivää ennen LA ja ehdin siinäki jo kyllästyä kaikkiin kyselyihin.. Joko supistaa, onko limatulppaa näkyny jnejne.. Tsemppiä loppukuun kuikuilijoille :) Kohta on odotus kyllä ohi!
 20. atsirk Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Joo ei enempää kyselyitä kiitos vaikka la onkin perjantaina, olisi pitänyt pysyä hiljaa ja sanoa ympäripyöreästi milloin vauvan pitäisi syntyä. Kerkesin jo esikoisenkin hoitokyselyihin vastata sarkastisesti että hän jää kotiin yksin sillä välin kun me synnytetään, että ei tarvitse tyhmiä kysellä, hänelle on muutama hoitajaehdokas joille soitetaan riippuen kellonajasta.