Kympit Maaliskuun 2011 menoissa ja meiningeissä =)

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2010' aloitti Mamma_76, 28 helmi 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. PojanÄiti Tuttu foorumilla

  Purriemoticon

  Mieletöntä!! Onnitteluja!!
 2. PojanÄiti Tuttu foorumilla

  Purri Niin ja piti sanomani että mitäs ne työkkärissä tuumais jos menisit sinne listoille pariks kuukaudeks??
 3. Vesseli2010 Peruskäyttäjä
  Paljo Paljon Onnea Purri!! Ihania uutisia!!  emoticon
 4. Kirsikka86 Peruskäyttäjä

  emoticon Onnea Purri! Ihania uutisia! emoticon
 5. Iiii-saaa Rakastunut foorumiin

  PURRILLE ONNEA! <3
  Miä oon nyt kuullu tänään kaksikin uutista lisääntymisestä, enkä oo onneks alkanu sekoilemaan.. :D Täysillä olen iloinen kaikkien puolesta siis! <3

  Taas ulkona rupes satamaan lunta, tänään siivouspäivä niin ei tartte lähteä toista kertaa happihyppelylle tonne.

  Mut siis voihan vauvat, miä Facebookissa pommitan just yhtä tulevaa iskää ja kyselen sen fiiliksiä, ku hälle eka tulossa <3 I-H-A-N-A-A! <3 :')


 6. Kaika Rakastunut foorumiin

  ONNEA PURRIN PERHEELLE!!!

  Thilduska: Niin siis markkinonointitutkinnon olen saanut jo kasaan mutta tämä it-tutkinto on kesän jälkeen puolessa välissä.
  Ja siksi tää onkin nii parhautta, että pääsen kaikkea oppimaani soveltamaan käytäntöön hetimiten :-DDD

  PÄ: Pikaista paranemista!

  Mutta nyt on pakko "mennä" töihin tunniksi ja sitten taas kuskaamista kaverisynttäreille.

  Moikka!
 7. piia84 Ihastunut foorumiin

  Voi onnea vaan oikein paljon sinne purrille ja perheelle! emoticon emoticon  Jokos oot laskenu että miten "pitkällä" olet ?
 8. Maru^ Peruskäyttäjä

  ONNEA PURRI & CO.   emoticon

  Kerrassaan ihana uutinen! emoticon

  Oonki jo ootellu, että eikös meistä syyskuulaisista kukaan ala jo pikkuhiljaa olemaan jälleen raskaana. Viimein se tapahtui! :D Tuolla kun olen käyny kyyläilemässä muiden keskusteluja (esim. elokuulaisten) nii sielä on vastaan tullu jo montakin uutta raskautta. 

   
 9. Tiko Peruskäyttäjä

  emoticon Purrille paljon paljon onnea!
 10. Purri Tuttu foorumilla

  Heissan!

  Kiitos vaan kaikille En oo vielä kauheesti laskeskellu muuta, ku että marraskuun lopussa syntyis.. Ja en kauheen tarkkaan ees pysty laskee ku en tiiä oliko kierto 30 vai 35 päivää vai jotai siltä väliltä.

  PÄ: En oo ees tajunnu miettii työkkäriä.. Saisinko mä silti samat äippärahat ku nytkin? Mun pitää oikeesti alkaa suunnittelee asioita oikein kunnolla.. tarvitaan isompi kämppäkin kyllä, koska ei tähä meiä nykysee neljä mahdu..

  Tjaha, neiti yrittää rikkoo meiä tv-tason laseja...
 11. Kaika Rakastunut foorumiin

  No niin ny mää pääsen kommentoimaan ja pulisemaan oikein kunnolla :-D

  Purri: Vielä kerran onnea! Mä olen kyllä niin iloinen teidän puolesta- ja iiiih- vauvoja lisää!
  Mitäs se isukki tuumasi?

  : Joko siellä pannutaan pikkuhiljaa?
  Ainut positiivinen asia tossa oksutaudissa on, että vaaka näyttää kivoja lukemia sen hetken..jos ny haluaa jotain positiivista etsiä asiasta.
  *koputtaa puuta* meillä ei ole käyny toi tauti kolmeen vuoteen ja en kyllä kaipaile- viime kertaisin oli niin kamala, että sitä vaan makas suihkun lattialla ja kouristeli, kun elimistö tyhjensi itseään.

  Kirsikka: Siellähän on ryhtiliike otettu- hyvä sinä!
  Ja pois noi huono äiti aatokset!

  Omaa: Tänään on ollu kaikenlaista ja nyt täytyy todeta, että en jaksa lähteä treenaamaan- en edes kävelemään- vähän kyllä harmittaa, etten ehtinyt uimahallille keskimmäisen kanssa.
  Muuten kiva ja tuottelias päivä- sain duunia tehdyksi ja kouluun yhtä raporttia rustailin- jos mitenkään jaksais lukea tenttii vielä 20 sivua tenttikirjasta- tykkäisin.
  Ja juu sellaista, että tänään joutui taas käymään keskustelun miehen kanssa aiheesta:"miksi rutiinit ja aikataulut ovat pienelle lapselle tärkeitä" ja se loppui keskusteluun otsikolla: (Minä sanoin)"Sitten kun sinä hoidat joka päivä pääasiallisesti lapsien menot ja tulot ja aikataulutukset, voi järjestää ne miten haluat"-- PAH- nuo ukot ovat välillä just tollassii ;-D

  Nii- MAMMAAAAAA- huuuhuuu??!!
 12. PojanÄiti Tuttu foorumilla

  Purri En tiedä kyllä miten rahojen käy, mut kannattaa ottaa selvää. Jos sieltä vaikkas muutama kymppi enempi irtoais...  Vitsit, Sika jännää!!! emoticon

  Mä oon nyt taistellu hammasuojien muotoilun kanssa koko illan, yökättää kun on nin pieni suu mut isot suojat ja ei voi lyhentää ennenku ne istuu suussa... grrrr, no mut sain nyt noista jonkun moiset...
  Sit olen huoltanu mun luikkarit kuntoon ja pakkaan kohta treeni kassin ja ja ja... into piukassa!!
  Vaik vähän jännittää kun en ole kahteen vuorokauteen syöny mitään muutakuin muutaman viinirypäleen, parilusikallista mannapuuroa ja suklaata (no hei! pitäähän sitä energiaa jostain saada) et kuin jaksan kahden tunnin treenit...

  Ai... nyt JUST pitää saada iltapuuro...
 13. Maya_L Peruskäyttäjä

  Paljon Onnea Purri! Muistuttelehan meitä muita siitä mitä raskausaika olikaan. Ihana päästä lukemaan odotuskuulumisia. =0)
 14. Purri Tuttu foorumilla

  Kaika: Mies tuumas et "ahaa" ku sanoin.. Ja nyt sit illalla sano et tarvitaan ehdottomasti uus kämppä ja sinne uus sohva ja telkkari... Olin vähä et wtf? Mut kattoo nyt.. meiä sohva on siis 2v vanha ja ihan uuden veroinen vielä.. mut herra on kyllästynyt väriin kuulemma. Eli voipi olla että pääsen päällisiä ompelemaan. Mut aika epäileväinen seki vielä on. Ihan niinku mäkää en oo vielä kunnolla sisäistäny tätä asiaa.

  PÄ: Juups, pitää ottaa selkoa tosta. Se meiä duunipaikka on nimittäi ihan pebasta et sinne en tod palaa.

  Tjaa, mut nyt vois mennä nukkumaa.. Jotai tuttua tässä sentää on.. Iltapahoinvointi ja hirvee väsymys :D :D :D
 15. Thilduska Tuttu foorumilla

  Onneeeeeee Purri!!!! + perheelle tietenkin :) Ihanaa kuulla, että teille tulee toinen.

  Rahoista: saat joka tapauksessa samat äippärahat, ku nyt, jos sun tulot ei tulevina 6kk nouse öööö.. ehkä 20% siitä mitä ne oli ennen edellisiä äippärahoja. Tiko varmaan tietää tästä enemmän ;) Jos sanot itsesi irti töistä ja meet työkkärin listoille, niin ne lätkäsee 3kk karenssin ettei saa mitään työttömyyskorvausta. Jos taas työsuhde päättyy jostakin itsestä riippumattomasta syystä, niin sitten ei ole karenssia.
 16. Pikatsu Peruskäyttäjä

  Voi, meni ihan kylmät väreet kun luin Purrin uutiset!! Tosi paljon onnea koko perheelle!! :)

  Harmi, kun ei ehdi enempää kommentoimaan, poitsu hermostuu lattialla! Ehkä myöhemmin.. Ai niin täällä muuten jo toinen hammas!! :D
 17. Mamma_76 Tuttu foorumilla

  emoticonTÄÄÄLLÄÄÄÄ!!
  Hittolainen, mähän ihan herkistyin kun mua ollaan ihan täällä ikävöitykkin  [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a025.gif[/img]

  Me oltiin siellä lomareissussa, ja muutenkin olen koittanu pitää näppini erossa tästä tietokoneesta ja netin ihmeellisestä maailmasta, ja keskittyä ihan oikeeseen elämään. HI!
  NoH! Olette ollut mun mielessä kyllä, ja hitsi kun onkin sormia kutittanut että pääsisin edes muutoman sanan tänne ruksaamaan.
  Voih! PURRI! Onnea! Täälläkin meni kylmät väreet..
  (shhh...mulla on pienimuotoinen kuume, mutta siittä ei puhuta)

  Mitäh!täällä on ollut vaikka minkälaista juttua, ja nyt en millään ehdi edes lukemaan kaikkia, saatika kommenttia heittämään.... Koitan paremmalla onnella vaikkapa huomenna tai myöhemmin illasta. Jossei nukkumasa heitä unihiekkaa yllättävästi jo klo.21.00
  Mites muuten kesäaikaan siirtyminen on sujunut muksuilla? Täällä ollaan ihan sekasin. *kiroilee*

  Noh, mutta nyt on mentävä kun pikku hirmu käskee... *huoks*
  ( isänsä lelli sen ihan pilalle viikon aikana..)

  MORO! [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g045.gif[/img]
 18. Kaika Rakastunut foorumiin

  Kiva Mamma, että kävit kirjoottelemassa!

  Meillä kellojen siirtely ei vaikuttanut lainkaan- kehenkään.
  Me vissiin ollaan alativäsyjä, kun ei vaikuta tunnin heittelyt sinne tänne :-DD

  Mä tulin kans ihan pikapikaa käväsee.

  Uusia juttuja: Tyttö alkoi kävelemään "puita pitkin" kunnolla viikonloppuna- meidän sohvaa hiissaa eessun taassun.
 19. Mammaliina Peruskäyttäjä

  PALJON ONNEA PURRI!!!!  [img]http://www.cosgan.de/images/midi/musik/k015.gif[/img] 

  PÄ: Parantumisia sinne päin....

  Nyt häätämää pojua pois telkun edestä ja vaihtamaan neidin vaippaa.
  Itellä flunssa päällä, joten on vähän töttöröö olo  [img]http://www.cosgan.de/images/midi/muede/p023.gif[/img] 
 20. Purri Tuttu foorumilla

  Heissan!

  Huh... Kävin nyt sit "ilmottautumassa" tonne Marraskuu 2011 puolelle.. Onpa muuten jäykän oloista keskustelua siellä Ja jotenki tylyn oloista... Noh, onneks mulla on teidät Jos siellä keskustelu näyttää siltä, etten viihdy, ni raportoin teille yksityiskohtaisesti olojani

  Pitäis sinne neuvolaan soittaa.. mua vähä jännittää Lähinnä siis sen tädin reaktio Ja tän muksun synnyttyä sanon kyl kätilöille, etteivät saa toivottaa mua takas seuraavana vuonna En ny kuitenkaa ihan vuoden välein ollu aatellu tekeväni...

  Päädyin ny siihen tulokseen, että käyn duunissa varmaan keskustelemassa vasta sitten, ku oon ekassa ultrassa käyny. Ja sanon ihan suoraan, että mikä tilanne on ja mitä ne tuumaa siihen. Tosin meen eka meiä kauppiaan kanssa keskustelemaan ja sit vasta mun esimiehen..

  Kellon siirtämisestä: Edith oli ihan perillä heti. Heräs siinä seiskan aikaan (eli kasilta) eikä ollu moksiskaan.. Enempi me vanhemmat oltii sekasin...  Ja nyt Edith menee ihme kyllä jo 20 nukkumaan Tosin herää siinä 21 pinnassa sen verran et nukahtaa uudelleen syliin..

Jaa tämä sivu