Kuumeilijoiden piinapäivät ja tulokset!

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Aeria, 23 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Zoria Tuttu foorumilla

  Minäkin voisin tänne oireitani laitella. Kovasti toiveissa, että nyt nappaisi, viime kierrossa jo plussa hetkeksi tuli kunnes kesken meni. Päivitellään sit tänne lisää kun tulee

  Kp20/dpo-3 14.11 Valkovuoto vetistä ja kohdunnapukka jo suht korkealla. Talletteluja tehty

  Kp21/dpo-2 15.11 vv vetistä ja kn korkealla, ovistesti liki plussa jo (mahdollisesti voinut olla illalla, en testannut)

  Kp22/dpo-1 16.11 Räikeä ovisplussa, vv selkeästi eggistä. kn korkealla ja avautunut. Vähän kramppailuja ja himot kovat, talletukset tehty.

  Kp23/dpo0 17.11 Aamuyöstä herään paineentunteeseen munasarjoissa/kohdussa. Aamulla munasarjoja jomottaa, kohtu vihloo ja alapää kipeä/arka. Kestää aamun kivut ja ainoa hyvä asento on makuulla sohvalla. Koskaan aiemmin ei ole ollut niin pahoja ovulaatiokipuja. Imetys (esikoinen 1v9kk) sattuu, rinnat arat. Alamaha turvoksissa, pissattaa usein. Vv eggistä, kn korkealla, auki ja pehmeä, kramppailua. Himot huipussaan, talletteluyritys (mies ei finaaliin asti jaksa :/ ). Pitää toivoa, että aiemmat kerrat riittää.

  Kp24/dpo1 18.11 Selkeesti siirrytty oviksen jälkeiseen aikaan. vv tahmeata, kn alhaalla, suht kiinni (ei taida koskaan mennä ihan kiinni synnytyksen jälkeen mulla). Munasarjoissa jomottelua molemmilta puolilta. Todella energinen päivä ja kova järjestelyvimma (pesimisvietinomaista :nailbiting:)

  Kp25/dpo2 19.11 Vähän tuikkii välillä oikealle ja välillä vasemmalle munasarjoihin. Kummastakohan munasolu on irronnut vai jopa molemmista.. Muuten ei suurempia oireita, vv tahmeata, kn en oo testannut. Kaikinpuolin rauhallinen olo ja jotenkin varma että plussa sieltä kuun lopussa tulee :hilarious:.

  Kp26/dpo3 20.11 ei kummempia oireita, vv tahmeata ja sitä on paljon, kuten yleensä tässä kierron vaiheessa. Rinnat vähän arat edelleen, mutta samaa oli viime kierrossa dpo6 asti. Illalla lämmöt nousee päälle 37, ei kuitenkaan kipeä olo. Yleensä noussut plussauskierrossa sinne yli 37, mutta vasta myöhemmillä dpo:lla. Tehokas keltarauhanen?

  Kp27/dpo4 21.11 Aikalailla samanlainen päivä kuin eilen, pientä kipuilua oikealla munasarjoissa(?).

  Kp28/dpo5 22.11 Oikealla puolella tuntemukset selvempiä, myös selänpuolelta tuntuu kipua. Kipu tulee ja menee, välillä selkeitä nippailuja. vv edelleen tahmeaa, mutta selkeästi liukastumaan päin (estrogeeni nousussa?).

  Kp29/dpo6 23.11 Aika samanlaisia oireita kuin viime päivinä. Lämmöt nousee illalla siihen 37 ja paleltaa. vv selkesti jotain tahmean ja cremyn välimaastoa. Tuntemuksia edelleen oikella puolelta, välillä vihlaisee kipeesti. Päätin testata huomenna

  Kp30/dpo7 24.11 Nega testattu aamulla, uutta testiä sit parin päivän päästä. Eipä ole oireet liiemmin muuttuneet. Selkeämpää tuikkimista tuolla kohdussa, yskiessä erityisesti. Lämmöt nousee päälle 37 illasta. Kn alhaalla, vv ehkä jo enemmän vetisemmän puoleista eli merkkasin creamyksi. Jotenkin varma, että plussa tulee, jos ei niin tiputaan kovaa ja korkealta.

  Kp31/dpo8 25.11 Oireet tuntuvat vähenevän, epäusko alkaa hiipiä. vv rupeaa häviämään, kn kova ja puolivälissä, ehkä vähän auenneempi (?)

  Kp32/dpo9 26.11 Ei oikeastaan oireita, jonkinlaisia kramppeja. Voivat kyllä enteillä menkkoja, toisaalta ei ole ollut moisia aiemman raskauden/synnytyksen jäljiltä. Huomenna testiä peliin.

  Kp33/dpo10 27.11 Nega testattu, oireetkin hävinneet. Eiköhän tämä kierto ollut tässä ja alan valmistautua että uusi kierto alkaa huomenna. Mikäli ei niin tapahdu niin uusi testi sitten sitä seuraavana päivänä. Illalla kn selkeesti auki eli eiköhän huominen ole kp1 :sad001

  Kp34/dpo11 28.11 Päivitetääs tääkin kierto loppuun eli kaikeksi ihmeeksi ne menkat eivät vielä tällöin alkaneetkaan. Eli sain yhden päivän luteaaliin lisää tai sitten ovis olikin myöhemmin kuin luulinkaan.

  Kp35/dpo12 29.11 Vaihtui sitten heti aamusta kp1:ksi. Uuteen kiertoon innokkaana, toivotaan että ovis tulee totutusti että ehtisi tänne ennen joulua..
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
  Last edited: 29 marras 2017
 2. Eliza79 Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  (28.11.-23.-25.12.)
  Kp 1-4 menkat. Toinen päivä pahin. Vuoto palannut sekin vihdoin normiksi (runsaammaksi) synnytyksen jäljiltä. Jospa se kohdun limakalvo siis olisi sopivan paksu jo. :)

  Kp 5-7 normioloa, o-testeissä ihmeen vahvat viivat, jopa niin vahvat, että piti dippailla r-testiliuskakin varuilta.

  Kp 8 Aamulämpö 35,87. O-testi jälleen vahvaa viivaa, ei plussaa, mutta kuitenkin. Oikeaa puolta muniksia nipistelee. Olot, limat, hingut ja, mitänäitänyton alkaa viitata siihen, että ovis on aikasessa tässä kierrossa. Aamuyöllä: :Heartred

  Kp 9-10 Aamulämmöt 35.84 ja 36.10. Eggistä, alavatsatuntemukset vahvistuu, seksi tekee kipeää, mutta o-testi näyttää samaa vahvaa viivaa, mutta ei plussaa.
  Kp 10 illalla: :Heartred

  Kp 11: ei mainittavaa, o-testit vahvoja, illalla melkein plussa taas.

  Kp 12: Aamulämpö 35.95. O-plussa pärähti ootikkuun eli illalla tiedetään, mitä on ohjelmassa. :grin Oviskivut on hassusti tuntuneet kummallakin puolella, joten yrittääkö siellä kaksi munasolua lähteä liikenteeseen vai eikö kumpikaan puoli lopulta tee mitään?! :eek: Yöllä: :Heartred

  Kp 13 dpo 0: Aamulämpö 36.11. Nousussa siis. Todella vahva plussa o-testissä, eli ovis joko tänään tai huomenna. Kivut hävinneet pieniä nipistelyjä lukuunottamatta kokonaan, mutta turvotus on hurja. Tissit kipuilee myös. Talletukset toivottavasti tehty ajallaan. Nyt sitten koitetaan unohtaa koko asia. :wacky:
  Kp 14 dpo 1 Aamulämpö 36.29 eli hyvin nousussa. Tissit kipuilee, vielä vähän turvottaa, kohdun seutu juilii. Tästä se taas alkaa tämä kahden viikon odottelu. :hilarious:
  Kp 15 dpo 2 Aamulämpö 36.36. Kohdun alueella jomottelee, muuten ihan normioloja. Turvotus häipynyt..onneksi. Ff väittää oviksen olleen jo kp 12, mutta minä en siihen usko. O-plussa, limat ja olot kertoo kyllä että kp 13 se oli. Ootan mitä Natural cycles tuumaa huomisella.
  Kp 16 dpo 3 Aamulämpö 36.55. Täysin oireetonta oleilua! Natural cycles väittää oviksen olleen kp 14, mikä on puppua. Ärsyttävää, kun se appi katsoo vain lämpöjä. Vv:stä tiedän, että ovis oli ohi jo tuolloin. No, ff siirsi oviksen kp13 eli on mun kanssa samaa mieltä. Sentäs. :hilarious:
  Kp 17 dpo 4 Aamulämpö 36.44. Muuten aika normioloa, välillä vihlovaa kipua rinnoissa.
  Kp 18 dpo 5 Aamulämpö 36.60. Heikkoja menkkakramppeja ajoittain, päätä särkee välillä ja nenä tukossa. Runsasta voidemaista vv:a; vaaleanpunaista aamupäivällä. Kuvotusta. Normiolot muuten.
  Kp 19 dpo 6 Aamulämpö 36.81. Kiiruspäivä, joten oireiden mietiskely jäi vähiin. Rintoja (ja niiden sivuja) kiristää ja säkenöi välillä. Menkkanipistelyjä välillä ja turvotusta alavatsalla.
  Kp 20 dpo 7 Aamulämpö 36.46. Dippaa melkoisesti! :eek: Valkoista voidemaista vv:tä niin, että kohta uima-altaan täyttäisi. Kohdunnapukka aika korkealla ja kiinni. Yöllä heräsin omituiseen pistävään kipuun kohdun seudulla vasemmalla puolella. Se kesti jonkun aikaa (unesta tokkuraisena olin niin hankala kestoa arvioida) Unet loppuivat viideltä aamuyöllä ja olin virkeä kuin peipponen. Toivotaan toivotaan.
  Kp 21 dpo 8 Aamulämpö 36.66. Pc:llä testattu viivanpaikka tms. ja frer näytti jonkun haamun esiäidin, ehkä. Voidemaista valkoisen/keltaisen/rusehtavaa vv:tä edelleen järkyttäviä määriä. Ajoittaista kipua kohdun seudulla. Ei menkkajomoa sinänsä vaan terävämpää kipua. Istumasta noustessa alamahaan sattuu. Rintoja kihelmöi ja kutisee välillä. Suurimmaksi osaksi kuitenkin oireetonta oloa.
  Kp 22 dpo 9 Aamulämpö 36.71. R-testi nega ja tiputteluvuotoa taas. Tääkin kierto tais olla tässä. Tympii, surettaa, ärsyttää.
  Kp 23 dpo 10 Aamulämpö 36.84. R-testi nega. Oireetonta oloa, mutta menkkoja odotan. Uskoa onnistumiseen ei ole.
  Kp 24 dpo 11 Aamulämpö 36.68. Laskemaan siis lähti. R-testi nega taas. Palataan asiaan ensi vuonna siis.. nyt lopetan o-testailut ja keskityn töiden aloitukseen ja kaikkeen muuhun ainakin joksikin aikaa. Jos mukava yllätys tulee, niin tulee.

  4.4.2018 Muoks: Seuraavasta kierrostahan se ihana ylläri sitten tuli. La 29.9. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
  Last edited: 4 huhti 2018
 3. Hirvi Ihastunut foorumiin Syyskuun äidit 2019
  Laitan taas listaa tähän, vaikka tällä hetkellä en tiedä ovulaatiosta mitään. Se on joko tapahtunut niin etuajassa että myöhästyin testaamisessa, tai sitten se on myöhässä, tai sitten se jäi kokonaan väliin tässä kierrossa.

  kp 11-15 (6.-10.12.) Ovistestit negaa täynnä. Ei oireita, paitsi muutama yksittäinen mahan nippaisu joka voi olla mitä vaan. Kp 14 oli sekunnin kestävä nippasu keskellä alavatsaa, joka jäi mieleen koska oli melko kova - toivo heräsi tietysti heti että olisi kiinnittymiskipua. Joskus kp 9:n tienoilla oli kovat seksihalut, siksi elätän toivetta että ovis olisikin ollut jo silloin ja nyt olisikin ~ dpo 6.

  kp 16 (11.12.) Aamuyöstä vatsan nipistelyä molemmin puolin ja kuplintaa alavatsassa. Aamun ovistesti edelleen täysin nega. Vatsa pingottunut ja epämukavan tuntuinen. Jatkuvaa jomotusta vasemman munasarjan tienoilla. Rinnat ehkä hieman tulossa aroiksi. Hitusen närästystä (mikä ei ole tavatonta, varsinkaan kun en nyt uskalla syödä tuota pitkävaikutteista närästyslääkettä).

  Iltapäivällä varmistusovistestiin pärähti yhtäkkiä plussa! Mutta testi oli vanhentunut yli vuosi sitten, joten täytyy testata illalla vielä kolmannen kerran tuoreemmalla testillä.

  Illalla täysin nega taas. Olen ymmälläni.

  kp 17 (12.12.) Närästystä. Aamun ovistesti ei näyttänyt mielestäni ihan niin jyrkän negatiiviselta kuin aiemmat, pitääpä katsoa taas iltapäivällä uudestaan.

  Iltapäivällä ei mitään oireita. Mutta sekä uudempi että vanhentunut ovistesti näyttää negatiivista, muttei kuitenkaan täysin tyhjää. Ehkä se ovis on kuitenkin vielä tulossa :)

  Ihan kuin minun housut olisivat kutistuneet yhden kokonumeron eilisestä :wideyed:

  Illalla vanhentunut ovistesti näytti positiivista, tai ainakin lähes. Ajattelin aamulla tehdä digitestin.

  kp 18 (13.12.) Aamuyöstä hetken lievää polttelua / kirvelyä alavatsassa. Edelleen myös kuplintaa ja lievää pingotusta tai epämukavaa oloa. Närästystä.

  Aamulla sekä digitaalisella että vanhentuneella liuskatestillä molemmilla ovisplussa! :) Eli nyt dpo -1. Lievää terävää kipua vasemmalla puolella vatsaa. Myös oikealla puolella epämääräistä kipuilua.

  Haju(yli)herkkyys lisääntynyt.

  Uskaltauduin ottamaan nukkumaan mennessä pitkäkestoisen närästyslääkkeen, koska en ilmeisesti voi olla raskaana vielä (ei saa käyttää raskauden aikana). Vatsakivut molemmin puolin jatkuivat nukahtamiseen asti.

  dpo 0 (14.12.) Iltapäivällä ei mitään oireita eikä kipuja. Meniköhän ovis jo. Pitäisiköhän huomenna tehdä varmuuden vuoksi tehdä ensin raskaustesti (siltä varalta että olen erehtynyt kierron vaiheesta) ja sitten aloittaa punaviinin latkiminen kiinnittymisen avittamiseksi.

  Kauhea väsymys (ei harvinaista) ja illalla niin kylmä että mikään määrä vaatteita ei tunnu riittävän.

  dpo 1 (15.12.) Negatiivinen raskaustesti --> illaksi varattu punaviiniä.

  Lievää närästystä, epämukavaa tunnetta vatsassa ja paria satunnaista vatsan nippaisua lukuunottamatta ei mitään oireita. Paha ja sitkeä tensiopäänsärky punaviinistä? Särkylääkkeiden määrä varmaan kumosi punaviinin hyödyt. Kokeilen silti vielä huomenna.

  dpo 2 (16.12.) Tuon punaviinin takia haluaisin tehdä varmuuden vuoksi raskaustestin joka päivä (tarkoitus juoda varttipullo neljän päivän aikana), mutta minulla ei ole riittävästi testejä joka päivä testatakseni, enkä haluaisi ostaa niitä lisääkään varsinkin kun en luota halvimpiin testeihin. Joten en testannut tänään, vaikka aionkin taas juoda illalla puolikkaan lasin.

  Jos nyt on oikeasti vasta dpo 2, niin on varmaan sekä liian aikaista juoda punkkua (alkio ei vielä kohdussa?) ja tietysti liian aikaista testatakin. Mutta jäi edelleen epävarmuus oviksen ajoituksesta.

  Välillä närästää. Hajuaisti tarkentunut tai hajuihin kiinnittää helpommin huomiota, niin kuin oli jo pari päivää sitten. Haistoin tänään tupakan noin 15 metrin päästä kulman takaa. Mutta jos oikeasti vasta dpo 2 niin ei se voi merkitä mitään.

  dpo 3 (17.12.) Negatiivinen raskaustesti. Ajattelin juoda punkun loppuun tänään. Uskaltaisikohan ostaa vielä toisen pullon ja juoda vielä kahtena päivänä?

  Hajuaisti edelleen heristynyt. Epämukavaa tunnetta vatsassa, sekä vasemmassa ja oikeassa lonkassa. Todella kylmä tuli taas illalla, laitoin monta vaatekerrosta vaikka mies hilluu vieressä puolialastomana.

  dpo 4 (18.12.) Lievää etomista herätessä. Sitä oli eilenkin, mutta silloin se kesti vain sekunnin, niin ajattelin ettei se ole mitään. Nyt heräsi toivo. Punaviiniä en uskalla ottaa enempää.

  Ihan kuin vatsan ainainen pömpötys olisi vähän eri muotoinen kuin yleensä. Selkää särkee vähän tietystä kohdasta jossa toisinaan, mutta harvoin, on kremppaa. Ostin 10 mlU testin, en ole varma pitäisikö se käyttää jo huomenna.

  Vatsaa, kylkiä, ehkä rintojakin nipistelee ja pistelee. Vatsa kovin turvoksissa.

  dpo 5 (19.12.) Negatiivinen raskaustesti. Kyllä sen oviksen on täytynyt tosiaan olla vasta silloin 14. pvä, täytyy se jo uskoa. Perjantaina ajattelin testata seuraavan kerran. Epämukava tunne, venytyskipu ja kuplinta jatkuu mahassa. Oikeaa lonkkaa vihloo kovaa aamulla, hitusen myös vasenta. Rinnat eivät ole vieläkään selvästi kipeät.

  dpo 6 (20.12.) Voikohan nämä minun kipuni olla niitä kuuluisia "repäisykipuja", sekä liitosipuja?

  Hetki kuvotusta kun verensokeri oli alhainen. Loppui heti kun haukkasin palan suklaata.

  Raa'an kanan haju aiheutti etomista kun mies laittoi ruokaa ja kävin kahden metrin päässä haistelemassa.

  Närästystä ja rinnat muuttuneet hieman aremmiksi. Hajuaisti terävä.

  dpo 7 (21.12.) Negatiivinen raskaustesti (10 mlU). Ajattelin testata joka toinen päivä kierron loppuun.

  Innostuin siivoamaan. Voiko se olla raskausoire :-D

  dpo 8 (22.12.) Oireet on aika olemattomat, mitä nyt vatsa "tuntuu" koko ajan, eli pingottaa, sykkii ja kuplii. Närästyslääkettä joutunut ottamaan moneen kertaan päivän aikana. Rinnat edelleen hieman arat ja nännipihat näyttää vähän turvonneilta.

  "Menkkajomotusta" oikealla puolella.

  dpo 9 (23.12.) Negatiivinen raskaustesti. Vatsakramppeja ja -kipuja sekä närästystä.

  dpo 10 (24.12.) Lonkkasärkyä oikealla puolella (melko kovaakin), närästystä (oikeastaan aika vähän ottaen huomioon suklaan ja lanttulaatikon syömiset) ja alakuloa.

  dpo 11 (25.12.) Negatiivinen raskaustesti (10 mlU). Taitaa olla turha jatkaa testailua, eiköhän tämä kierto ollut tässä. Vatsakipuja lähinnä oikealla puolella.

  dpo 12 (26.12.) Illalla vessapaperituppoon tarttui hitunen verta kun työnsin sen kokeeksi sisälle.

  dpo 13 (27.12.) Iltapäivällä vuoto ei ole edelleenkään alkanut. Raskaustesti negatiivinen (25 mlU). Illalla tuhrun määrä näyttää lisääntyvän.

  dpo 14 = kp 1 (28.12.) Illalla vuoto alkoi lopultakin oikeasti.
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 28 joulu 2017
 4. Hirvi Ihastunut foorumiin Syyskuun äidit 2019

  Joulukuu:
  Tammikuu:
  Tämähän käy jo ihan harrastuksesta. Oli jo pakko poistaa vanhimmat tekstit pois noista lainatuista, kun maksimiviestinpituus on 10000 merkkiä. Harmi, koska siitä oli niin helppo verrata mitä on ollut aiemmissa kierroissa.

  dpo -1 (11.1.) Positiivinen ovistesti.
  dpo 0 (12.1.) Aikaisin aamulla pientä jomotusta oikean muniksen kohdalla.
  ...
  dpo 3 (15.1.) Lievää "menkkajomotusta" oikealla puolella. Pientä kuplintaa vatsassa.
  ...
  dpo 5 (17.1.) Todella kylmä. Lievää vatsakipua, venytyksen / pingotuksen tunne. Kuplinta jatkuu.
  dpo 6 (18.1.) Eilen alkaneet vatsa-, lonkka- ja selkäkivut jatkuvat (varmaan ruoansulatusvaivoja + rasituskipuja)
  dpo 7 (19.1.) Lonkkasärky ja vatsakivut jatkuu. Rinnat hieman erituntuiset. Hajuaisti terävöitynyt. Negatiivinen raskaustesti illalla.
  dpo 8 (20.1.) Viime yönä ennen nukkumaanmenoa huomasin, että toisesta nännistä tuli puristellessa ihan pieni määrä "maitoa", vaaleaa nestettä. Negatiivinen raskaustesti.
  ...
  dpo 10 (22.1.) Vatsakivut ja lonkkasäryt jatkuu. Testit edelleen negatiivisia.
  dpo 11 (23.1.) Kuten eilen.
  dpo 12 (24.1.) Varhaisaamusta erittäin paha hartiajumi ja tensiopäänsärky. Nega raskaustesti ja illalla hieman punertava sävyä valkovuodossa.
  dpo 13 (25.1.) Punertavaa valkovuodossa. Nega testi.
  dpo 14 (26.1.) Kuten eilen.
  dpo 15 (27.1.) Tuhruvuotoa.
  kp 1 (28.1.)
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 28 tammi 2018
 5. Hirvi Ihastunut foorumiin Syyskuun äidit 2019

  Tehdään nyt vielä yksi kierto. En tikuttanut ovista tällä kertaa, joten mennään sen mukaan mitä kalenterisovellus ennusti ovulaation kohdaksi.

  ~ dpo 4 (17.2.) Rinnat vähän arat ja turvoksissa. Ikävän hajuista valkovuotoa.

  ~ dpo 8 (21.2.) Flunssan oireita. Taitaa ikävä kyllä olla ihan oikea flunssa :-(

  ~ dpo 10 (23.2.) Ei ole flunssaa. Rinnat melkosen kipeät. Testit negaa, oikein vilkkaalla mielikuvituksella voi nähdä viivanpaikkoja.

  ~ dpo 13 (26.2.) Tuhrua.

  kp 1 (27.2.)
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 1 maalis 2018
 6. Iduliini Tuttu foorumilla

  Täällä tässä kierrossa dpo 6 ja 7 itkuherkkyyttä. Todella tunteikasta. Mielenkiintoista :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Iduliini Tuttu foorumilla

  Eilen illalla dpo 9, oksetti hirveesti..mut sain unen päästä kiinni onneksi. Vasen tissi kipee ja vasemmassa nivusessa pistelyä.. dpo 10 aamupissasta haamu :)
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Voittaja Voittaja x 1
 8. siffu23 Aloittelija

  Kiva ketju, liityn messiin kun on niin mielenkiintoinen tilanne :D yritys piti aloittaa ensi kierrosta, mutta nyt ei menkkoja näy mutta ei myöskään testissä mitään. Yleensä on kellontarkat... Tästä kierrosta testasin oviksen ja olevinaan touhuttiin vasta muutama pvä sen jälkeen, koska halusin yrittää vasta tästä seuraavasta kierrosta.

  Noh nyt on kuolema väsymys ja dpo 14 oletettavasti. We'll see :)

  PS. Pikkukakkonen siis haaveissa

  Ja "huh", kp 1 alkoi eilen illalla lopulta, olipa pitkä ja outo kierto! Paljon kivuliaampikin.... :eek:
  Mutta nyt pääsee kunnolla valmistautumaan ja jännäilemään. Esikoisen aikaan en kerennyt niin sillä nyt ihan odotan tätä "yritys" fiilistä ja piinailua :D
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 5 huhti 2018
 9. pli Aloittelija Helmimammat 2017

  Aloitan uuden ketjun alemmas, kun uusi yritysrumba alkaa puolen vuoden tauon jälkeen.
  • Tykkää Tykkää x 3
  Last edited: 10 joulu 2018
 10. Hirvi Ihastunut foorumiin Syyskuun äidit 2019

  Jospa minäkin teen tänne taas listaa, "paremman puutteessa". Luulen että ovis oli toissapäivänä, en tikuttanut.

  8.4. Ovis?

  ~ dpo 1 (9.4.) oudon hajuista valkovuotoa

  ~ dpo 2 (10.4.) pientä kuplintaa vatsassa

  ~ dpo 4 (12.4.) kuplinta jatkuu.

  Eilen ukko ei jaksanut kiinnostaa yhtään, mutta tänä aamuna en ole muuta ajatellutkaan kuin m***a :-D Outoa, ei kai ovis voi olla vasta nyt?

  Oikeaa lonkkaa särkee tai olisiko sittenkin oviskipua?

  ~ dpo 5 (13.4.) vatsaa nipistelee vasemmalta puolelta. Lonkkasärkyä. Kovaa kuplintaa vatsassa.


  ~ dpo 8 (16.4.) Menkkajomoa. Vatsan nipistelyä, lonkkasärkyä. Turvonnut olo. Vatsaa aristaa. Kovahkoa vatsakipua pelkästä lysyssä istumisesa. Eilen vatsallani maatessa sattui myös vähän vatsaan. Seksi kiinnostaa harvinaisen vähän tällä hetkellä, nukkuminen vie voiton.

  ~ dpo 9 (17.4.) Oireet lieventyneet. Oikeaa lonkkaa särkee ja vatsassa kuplii edelleen. Metrin päässä istuneen naisen makuveden haju aiheutti etomista. Verensokeri oli alhaalla, mikä varmaan vaikutti.


  ~dpo 11 (19.4.) Nuhakuume :-(


  ~dpo 14 (22.4.) Nyt vasta rinnat kipeät. Valkovuoto lisääntynyt ja se on paksuhkoa.

  ~dpo 15 (23.4.) Kiukuttaa, itkettää, masentaa ja ahdistaa.

  24.4. kp 1 :banghead:
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 26 huhti 2018
 11. Sussu83 Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Katsotaan mitä tästä tulee.. :P

  Dpo 0 koko päivän kestävä päänsärky ohimoilla (ei edes särkylääke auttanut) :sad001
  Dpo 1-5 ei mitään!
  Dpo 6 päänsärkyä, valkkarii runsaasti, niin kova väsymys ettei silmät meinaa pysyy auki. Nukahtelen istualleen
  Dpo 7 nyt nää jokakiertoiset perusoireet taas alkaa. Väsymys ja turvotus! Ei mitään muuta
  Dpo 8-9 oireet hävinny... aiemmissa kierroissa oli tässä vaiheessa jo kaikki raskausoireet :D
  Dpo 10 haamu tai viivanpaikka! Nyt yritän olla miettimättä asiaa ja testasin aamulla vähän herkemmällä testillä.
  Dpo 11 herkällä marketin testillä ei tullut edes viivanpaikkaa, hmm.
  Dpo 12 jäätävä vatsan turvotus! Ei muita oireita. En tehnyt testiä, kun en ehtinyt. Väsyttää vaan, kun oli niin touhupäivä.Kp 24/26
  Dpo 13 2 päivää menkkojen alkuun ja ei mitään muita oireita kuin tuo turvotus. Itkuherkkyyttä nyt ollut muutaman päivä, mut se on ihan normaalia tässä vaiheessa kiertoa.
  Dpo 14 =kp1 :sad001 Seuraavaa ovista odotellessa...
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
  Last edited: 24 huhti 2018
 12. siffu23 Aloittelija

  Uusi kierto, mutta ensimmäinen yrityskierto heh! Jälleen melko outo. Ovulaatio tuli vasta eilen, kp 19. Ja aivan sairaan kivulias! Ei paljoo mitään pystynyt kyllä puuhailemaan mutta edelliset päivät _kyllä_ :p

  dpo1 ei mitään muuta kun jomottaa ja turvottaa edelleen, ei ole näin kovasti ovis koskenut :eek: Vai liekkö vaan kun nyt tiesin mistä johtuu ja seurailin tarkemmin. :wink Muttajooo, lievää endometrioosia minulle ehdoteltu jo aikaisemmin ja josta nyt oireet voimistuneet/palanneet 2v synnytyksen jälkeen. Vahvasti äidillä, tädeillä ja siskolla. Toivottavasti ei vielä vaikuta mihinkään :angelic: Mutta tämän vaan huomaan että ovis melko myöhään ja kivulias, kuten moni muukin kierron vaihe.
  Illalla tissejä vihloo.

  Dpo2 (Tiivistän näitä myögemmin mutta alussa laitan itseäkin varten muistiin ihan mielenkiinnosta) .....Jomotus jatkuu lievempänä paineentuntuna. Aamulämpö 36,6

  Dpo3 Aamulämpö 36,8. Veto poissa. Esikoisen kanssa sama unirytmi zzZzz...
  Dpo4 Aamulämpö 36,2 eipä muuta
  Dpo4 Aamulämpö 36,8 etoooooooooooo. Henkeä ruvennut ahdistamaan enemmän mutta minäpä oonkin allerginen astmaatikko ja siitepölyt jyllää :D naama täynnä pikku syheröä.
  Dpo5 Aamulämpö 37, vatsa ollut sekaisin ja hrrrr kyl-mää. Vihlaisun tunsin alavatsalla vasemmalla kun laitoin kenkiä, piti vallan suoristua... Rintoja myös vihloo ajoittain.
  Dpo6 Enpä muistanut lämpöjä mittailla mutta edelleen kylmää pirusti. Hampaita särkee eh :grin
  loppumaton nälkä ja jano
  Dpo7 36,8 eipä ihmeempiä muutakun hammas/leukasärky.. Menkkamaisia jomotuksia ajoittain
  Dpo8 Lämmöissä droppi (36,2 köhän oli).... Ei tänään oikein ruoka maistu mitä en olisi uskonut vielä pari päivää sitten että sanoisin :D Karsee jano ja maistuu oudolta suussa.
  Dpo9 No enmpä taas muistanut lämpöjä mittailla siinä tohinassa :D Tänäänpä ei mitään mainittavaa ainakaan vielä. Vesi maistuu!!
  Dpo10 Lämpö 36,8 taas. Rinnat kipeät ja välillä painetta/vihlomista alavatsalla/ tuolla jossain

  Tämän jälkeen olinkin varma että menkat alkaa ja niin kävi.
  Mitä tästä voimme päätellä? no sitä että mistään dpo oireista ei ainakaan voi päätellä olevansa raskaana :D Noh mutta TÄNÄÄN PLUSSA :Heartred Eli seuraavasta kierrosta tärppäsi kun en edes mitään miettinyt tai listannut :) Plussatuulia kaikille! Täällä nyt LA maaliskuussa 2019. :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3
  Last edited: 2 kesä 2018
 13. Vaiana Rakastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019

  Laitanpa minäkin :)

  Dpo-1 Positiivinen ovistesti tehty kaksoishormoni digitestillä.
  Vähän flunssaa ja kovia sydämentykytyksiä(rytmihäiriöitä). Kanamunalimoja.
  Talletuksia.

  Dpo0 Vv on vetistä ja liukasta. Ei edellisistä kierroista tuttua ovulaatiokipua laisinkaan.
  Aamulämpö tänään laskenut reilusti.
  Talletuksia.

  Dpo1 (10.4) Vv kermaista koostumukselta. Väsymystä ja hentoja sydämentykytyksiä.
  Muutama finni. Rintoja särkee(ei normaalisti juuri mitään tuntemuksia rinnoissa).
  Aamulämpö nousussa.
  Talletuksia.

  Dpo2-6 Ei mitään ihmeellistä mainittavaa.
  Hieman näppyjä naamassa ja rintoja välillä aristaa sivuilta. Dpo4 oli lämmöissä pieni lasku ja sitten taas nousua. Ajoittaista turvotusta.
  Vv edelleen kermaista koostumukseltaan.

  Dpo7 Aamulla ja päivän mittaan pyyhittäessä vv:n seassa pinkihtävää veristä vuotoa. Vähäisesti.
  Lievää menkkamaista jomotusta kohdussa.

  Dpo8 Aamulämpö romahti alas. Innostus nousee, olisiko tämä kiinnitymisdippi lämmöissä?
  Aamupäivän ajan pyyhittäessä haalean haaleaa vuotoa vv:n joukossa. Väri niin haaleaa, että on melkein oranssihtavaa.
  Edelleen jomottaa kohdussa.
  Turvottaa, pissattaa ja rintoja särkee.

  Dpo9 Aamulämpö nousi jälleen korkeaksi. Turvottaa, pissattaa ja edelleen rintoja särkee.
  Jomotus on vaihtunut kevyeksi paineeksi kohdulla.
  Eilisen oireista innostuneena testaan jo raskaustestillä: haalean haamun!

  Dpo10-11 Viiva testeissä vahvenee. Jomottaa silloin tällöin ja rinnat välillä kipeät. Ilmavaivoja ja suunnatonta väsymystä. Öisin heräilen ilman syytä enkä saa unta.

  Dpo12 samoja oireita, mutta myös etovaa oloa.

  Dpo13 (23.4) Aamusta etovaa oloa. Väsyttää, vaikka mennyt jo enne klo 21 nukkumaan. Jomottelee kohdussa.
  Viiva vahventunut ja alkaa uskoa, ettei tämä ehkä jää tällä kertaa kemialliseksi :love017

  Dpo14 vahvat viivat apteekkarin ja pc:n testiin! Jes!! :happy093
  Rinnat äärettömän kipeät sivuilta. Etenkin vasen. Mutta otetaan kaikki oireet nyt ilolla vastaa! :D
  • Tykkää Tykkää x 8
  Last edited: 20 touko 2018
 14. Elisabet 89 Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019

  Minäpäs laitan tänne parin kierron oireet takautuvasti. Ensimmäisenä yli vuosi sitten ollut, erittäin piinallinen, nega kierto ja toisena viimeisin, josta sitten plussasin :Heartred

  Kierron pituus n. 25-29 päivää. Ovista ei tikutettu.

  Kp 14 dpo 0 illalla seksiä

  Kp 15 dpo 1 flussaa, lämpö 37, nipistelyä ja lieviä kramppeja vatsassa

  Kp 16 dpo 2 samat kuin edellisenä päivänä, lisäksi rinnat herkät, aivastuttaa, illalla närästää

  Kp 17 dpo 3 flunssan oireita edelleen, herkistynyt hajuaisti, paineen tunne alavatsalla, housujen vyötärö kiristää

  Kp 18 dpo 4 aamulla vatsa sekaisin, illalla palelee

  Kp 19 dpo 5 tukkoisuutta edelleen päivän mittaan alkaa taas jomottelu alavatsalla.

  Kp 20 dpo 6 flunssa helpottaa, mutta kurkku karhea, illalla väsyttää

  Kp 21 dpo 7 Lievää kuvotusta. Välillä itkettää onnesta, välillä suututtaa

  Kp 22 dpo 8 oireetonta, koska on muuta tekemistä kuin kytätä omaa kroppaa

  Kp 23 dpo 9 nälättää ja turvottaa vaikka vatsa on toiminut, kylmä ja kuuma vuorotellen, rinnat painellessa kipeät, usein pissahätä, tunteet pinnassa, tuoksut etoo

  Kp 24 dpo 10 kuvottaa, yöllä tuli nälkä, pissalla käynnin jälkeenkin tuntuu paine rakossa

  Kp 25 dpo 11 Aamulla testattu nega, vähän menkkojen alkamis fiilis, kuitenkin rauhallinen olo

  Kp 26 dpo 12 pään särky, huono olo, nälkä ja heikottaa jos ei syö usein, vihlontaa kohdun suulla ja limaista kellertävää vuotoa

  Kp 27 --> kp 1

  Seuraavana tämä viimeisin kierto :Heartred

  Kp 14 dpo -1 illalla seksiä

  Kp 15 dpo 0 ovis tuntemuksia alavatsalla

  Kp 16 dpo 1 limoja edelleen

  Kp 17 dpo 2 sama jatkuu

  Kp 18 dpo 3 jomotuksia alavatsalla, kellertävää vuotoa jota yleensä vasta pari päivää ennen menkkoja

  Kp 19 dpo 4 nuhaa ja päänsärkyä, illalla palelua

  Kp 20 dpo 5 edellisenä yönä hikoilutti, nännit vähän herkät, niinkuin paita olisi karhea kun olin ilman rintsikoita, vatsaa juili koko illan ja tuntui kuin olisi lämpöä mutta ei kuitenkaan flunssalta

  Kp 21 dpo 6 aamulla krapulainen olo, pissattaa usein, jomottelee alavatsaa, keltainen klöntti jää paperiin pyyhittäessä

  Kp 22 dpo 7 heräsin ennen herätyskelloa pissahätään, olin nähnyt unta raskauspahoinvoinnista, kuivaa suuta, venytellessä repäisykipu

  Kp 23 dpo 8 vatsa sekaisin aamulla, jomotuksia "selkeästi" kohdussa, vihlaisu kohdunsuulla vaikka menkkojen ei pitäisi vielä alkaa. Hetkittäin "varma" olo raskautumisesta. Illalla palelua ja kolotuksia niinkuin olisi ollut rankka päivä vaikka on ollut rentoa

  Kp 24 dpo 9 koko päivä oireetonta, illaksi vähän jomotuksia ja nännien ympäriltä herkät

  Kp 25 dpo 10 Kunto tuntuu yhtäkkiä huonontuneelta. Hengästyttää vaikka vointi on hyvä. Hailakkaa hailakampi haamu rfsu:n testiin :Heartred päivä pissasta. finnejä leukaan, nännit tosi herkät

  Kp 26 dpo 11 hajuherkkyyttä, testi päiväpissasta haamuvahvistunut hieman.

  Kp 27 dpo 12
  liikutun vähästä, olo että menkat alkaa, raudan maku suussa, haaleat haamut sekä aamulla että päivällä

  Kp 28 dpo 13 Plussa digiin!!! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 7
  Last edited: 30 huhti 2018
 15. Hirvi Ihastunut foorumiin Syyskuun äidit 2019

  Tehdäänpä listaa taas.

  Dpo -1 / 0 ??? (10.5.) Aamulla plussa ovistestiin. Illalla kipuilua vasemman muniksen kohdilla.

  Oletan nyt kipujen takia että ovis oli jo 10.5.

  Dpo 1-2 (11.-12.5.) Ei mitään (niinkuin ei vielä kuulukaan olla), paitsi heikkoa kuplintaa taisi olla vatsassa tällä kertaa jo ennen ovista.

  Dpo 3-4 (13.-14.5.) Ei niin mitään.

  Dpo 5 (15.5.) (Aamulla) päänsärkylääkkeet ja stressivatsa vaikeuttavat tulkintaa. Onkohan nämä vatsakivut pelkästään suolistosta johtuvia?

  (Illalla) kaikenlaista lievää kolotusta: oikealla puolella lantio vähän kipuilee kävellessä, alavatsaa välillä kolottaa lievästi, pientä venytystä alapäässä (muistaakseni pms-oire, ollut siis ennenkin mutta missä kohtaa kiertoa?).

  Valkovuodosta mietin jo eilen illalla että olisiko se aivan aavistuksen lisääntynyt? En ole varma.

  Dpo 6 (16.5.) (Aamulla) jatkuvaa vatsakipua, onneksi lievää. Johtuukohan edelleen vain suolistosta?

  (Iltapäivällä) kuplinta vatsassa on äitynyt aika kovaksi. Lähellä istuvien hajut (hengitys, hajuvesi) ja muut hajut vähän häiritsee - johtuukohan vain alhaisesta verensokerista?

  Dpo 7 (17.5.) Ei kovin kummoisi oireita. Jonkin verran hajut häiritsee (sitä on muuten joka kierrossa) ja vatsa vähän epämukava, ilmaa ja painetta? Muutama aika kova vihlasu oli vatsassa illalla, mutta sen verran sivussa että ei oikein sovi raskausoireeksi.

  Dpo 8 (18.5.) Aamuyöstä oli sellaista alavatsakipua etten muista samanlaista olleen kuin keskenmenojen yhteydessä.

  (Illalla) outo kiristävä tunne vatsassa koko ajan. Toista poskionteloa särkee lievästi niinkuin olisi tulossa flunssa tai olisi altistunut suurelle määrälle pölyä.

  Dpo 9 (19.5.) Poskiontelon särky ehkä levinnyt kurkkua kohti.

  Dpo 10 (20.5.) Aamulla verta ikenestä ilman hampaiden harjausta. Koko päivän särkenyt hieman ientä. Hammaslääkärillä käyty kuukausi sitten ja eikä silloin löytynyt mitään vikaa.

  Dpo 11 (21.5.) Lievää etomista iltapäivällä kun verensokeri alhaalla. Todella masentunut olo.

  Dpo 12 (22.5.) (Aamulla) Todella masentunut ja itkuinen olo. (Illalla) Hajuaisti voimistunut.

  Dpo 13 (23.5.) Aamulla sellaista repivää vatsakipua, että olin varma että nyt alkaa menkat. Runsaampaa, vähän äklön hajuista valkovuotoa.

  Dpo 14 (24.5.) Iltapäivällä rfsu:n 10 mlU testissä haaleista haalein haamu?

  Dpo 15 (25.5.) -''- haaleampi kuin eilen. Kemiallinen? Oudonhajuista valkovuotoa edelleen

  Dpo 16 (26.5.) -''- pelkkä viivanpaikka. Mieskin sen erotti mutta ei väriä.
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 26 touko 2018
 16. OnEmOrE19 Tuttu foorumilla

  Plussasin ti iltana ja olen onnellisesti oireiden myllerryksessä:schocked028
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Voittaja Voittaja x 1
 17. haaveissavauvva86 Aloittelija

  Onnea!!!! :smiley-bounce016
  Milloin plussasit? Itselläni kierto 26 tänään, mutta epäsäännöllinen eli 26-32 välillä (viimeisin 26). Jännittää.
 18. kotikissa Tuttu foorumilla Maaliskuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Tässä ketjussa on ollut ihan jäätävä raskautumisprosentti! Joten aion nyt hankkiutua raskaaksi kirjottelemalla tänne :grin

  Kp 1 Makeanhimo, armoton ketutus

  Kp 2 Päänsärky

  Kp 3-7 Ei oireita

  Kp 7-14 Ihmettelen missä ovislimat viipyy koska mulla ne alkaa viikko ennen ovista

  Kp 15 Limat! Himokkuus huipussaan. Nyt talletellaan!

  Kp 16 Positiivinen ovulaatiotesti

  Dpo 1-4 Ei oireita

  Dpo 5 Käsivoidemainen valkovuoto oudossa kohdassa kiertoa

  Dpo 6 Omituinen “tärinäkohtaus” (tärisin kauttaaltaan) joka sattui johtua nestehukasta tai olla emotionaalista koska jouduin viemään vanhan kissan piikille :’(

  Dpo 7 Unettomuutta, vahva fiilis että en ole raskaana

  Dpo 8 Lämmöt tippui, hirveä palelu ja fiilis että oon tulossa kipeeksi

  Dpo 9 Lämmöt nousi takaisin, menkat päivän myöhässä!

  Dpo 10 Voidemainen valkovuoto joka yleensä edeltää ovulaatiota

  Dpo 11 = kp 1

  No, ei tää nyt ihan heti toiminu, kokeillaan seuraava kierto :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. kotikissa Tuttu foorumilla Maaliskuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Tiesinhän minä että tähän ketjuun kannattaa kirjoittaa :hilarious:

  Kp 1 Ketutus siitä etten ole edelleenkään raskaana. Menkkakipuja.

  Kp 2-8 Ei oireita

  Kp 9 Voidemainen vv

  Kp 10-11 Kirkas vv

  Kp 12-14 Himokkuutta, ei ihan niin pirteät ja hyvät fiilikset kuin yleensä ovulaation aikaan. Kp 14 positiivinen testi. En ole bongannut ovislimoja, muutenkin vähän outo kierto. Kp 14 illalla kovia alavatsakipuja ja jomotuksia. Lievää pahoinvointia.

  Kp 15 Todennäköinen ovulaatioajankohta

  Dpo 1 Lämpöjen pieni notkahdus alaspäin (sekundäärinen estrogeenipiikki?)

  Dpo 2 Ei oireita

  Dpo 3 Lämpöjen selkeä nousu, unettomuutta

  Dpo 4 Lämmöt putosi (mittausvirhe?)

  Dpo 5 Lämmöt nousi takaisin

  Dpo 6 Päänsärky, illalla lievä pahoinvointi (joo, tiedän, ei voi olla raskausoire näillä kiertopäivillä :))

  Dpo 7 Tolkuton väsymys, joka todennäköisesti johtuu flunssasta

  Dpo 8 Ei oireita, lämmöt vähän notkahti alaspäin

  Dpo 9 Lämmöt tuli alas (kiinnittymisdippi??). Nyt on taas se aika kuukaudesta kun tulkitsen jokaisen tuntemuksen raskausoireeksi, niin eiköhän niitä ole piisannut tänäänkin: sukkapuikkoja aamulla kun nousin sängystä, lievää menkkajomottelua, väsymystä, pinkeyttä alavatsalla

  Dpo 10 Ei oireita

  Dpo 11 Vähän väsymystä, täti päivän myöhässä!

  Dpo 12 Kovaa väsymystä, testissä viivanpaikka..?

  Dpo 13 Väsymystä, flunssa ei parane, haamuviiva testiin…….

  Dpo 14 Plussa testiin! Nyt ei flunssat paljoa haittaa!!
  • Voittaja Voittaja x 3
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Kyfi2372740 Aloittelija

Jaa tämä sivu