Kuumeilijoiden piinapäivät ja tulokset!

Pakko tehdä tämä kanssa! Normi kierto 30-32 päivää

Kp1-3 kuukautiset
Kp 10-14 limoja ja kiimailua
Kp 20 Mahaa kiristelee kummallisesti
Kp21 Kiukkuahdistusväsymys ja mahan kiristelyjä
Kp22 Kuivaa aikaa, kohtu tuntuu kummalliselta ei haluta
Kp24 mahaa kiristelee edelleen, seksin jälkeen paperissa vähän verta
Kp27 menkkajomotuksia
Kp28 nännit kipeet, suihkussa veden osuminen nänneihin sattui, hullu väsymys päivä, liha kuvottaa pakko tehdä kasvisruokaa..
Kp29 kahvi närästää, yököttää, väsyttää, lihakset kipeät, mahaa kiristelee, palelen!


ääääää, miten aika voikaan madella näin! En viitsi edes testailla kovinkaan aikaisin kun takana varhaisia keskenmenoja useampi, jännittää!

Kp30 yöllä heräsin pissalle ja malttamattomana oli pakko tehdä testi kuitenkin...:D ja haalea plussa tuli!

Kp36 clear blue digi Raskaana 2-3

Nyt pidetään peukkuja että kaikki menee hyvin ja pikkuinen pysyis matkassa ♥
 
Muokattu viimeksi:
Taidan tulla tänne kans.. Just "selätetty" kkm ja tyhjennys, mutta en anna asian nyt lannistaa. Kun ekat menkat nyt tulis pian! Sitten kans enemmän mukana juonessa, uutta yritystä vaan heti kun mahdollista!
 
Eipä elämässä muutakaan voi kun positiivisella asenteella eteenpäin! :wacky: Elämä on paljon kevyempää kun pienen ripauksen löytää kaikesta positiivisuutta! Suosittelen kokeilemaan "kanssa siskot"! :grin
 
Hei. Oon aika uusi koko foorumilla enkä paljoa ole tänne kirjoitellut, kiva on kuitenkin ollut lukea näitä juttuja :) saataisko me nostettua tätä ketjua ja innostettua porukkaa kirjoittelen tänne? Tykkäisin niin paljon lukea näitä tuntemuksia yms huomioita mitä itse kukin on havainnut joko plussa tai negakierrosta.

Tässä omani:
Dpo -3(kp9): päivällä selkeä sitkeää ovislimaa. Päivällä jomotteli oikealta ja illalla vasemmalta (jos menis vuorotellen ovis niin ois oikeen vuoro... Että tiiäppä taas). Ylläri ovis tikut päivällä ja illalla tyhjää täynnä. Aamulämpö 35,4.
Dpo -2(kp10): enemmän valuvaa valkkaria, ei tuntemuksia ollenkaan. Ovis tikku illalla selkeä lähes yhtä tumma viiva kontrollin kanssa. Aamulämpö 35,4.
Dpo -1(kp11): iltapäivällä kunnon juilintoja alamahalla, ovis tikut: aamulla samanlainen viiva kuin ke iltana, päivällä ja illalla selkeästi haaleammat ja haalenee entisestään. Olisko huippu ollu yöllä?
Dpo 0(kp12): illalla alamahassa selkeästi juilintaa. Valkkaria reilusti vielä.
Dpo 1(kp13): ovis tikku tyhjä, reilusti Aamulla valkkaria, vähenee päivän mittaan. Pientä nippailua vasemmalla alamahassa. Aamulämpö 35,7.
Dpo 2(kp 14): ei merkintöjä
Dpo 3(kp 15): päivällä vetisempää valkkaria. Illalla oikealla alamahanippailua (ihan pientä)
Dpo 4(kp 16): ei erityistä, Valkkaria taas edellistä kiertoa enemmän tähän aikaan.
Dpo 5(kp 17): iltapäivällä pääkipua ja välkkeet silmissä (ehkä jotai migreenin tapaista mut mul ei on koskaan ollu migreeniä mut joskus tosi harvoin näitä välkkeitä on), valkkaria taas normia enemmän ja illalla selkeä,pää alamahanippailua.
Dpo 6(kp 18): valkkaria tosi reilusti ja menny sellaišeksi maidon väriseksi ja tahmeaksi. Vasemman tissin nännin ympärille tuli tumma rengas päivällä, häivisi kyllä illalla :) (outoa).
Dpo 7(kp 19): valkkari samanlaista kuin eilen. Vasenta kivusta särkee ja alamaha kumman tuntuinen.
Dpo 8(kp 20): valkkariavaan reilusti, ei muuta
Dpo 9(kp 21): aamulämpö 35,9. Pientä huimausta päivällä, meni ohi kun istui hetken ja joi vettä. R-testi näytti erittäin haaveen plussan (noin 2,5 h pidätys)
Dpo 10(kp 22): aamulla selkeämpi mutta edelleen haalea plussa. Valkkaria reilummin, päivällä pientä alamahanippausta. Turvottanu nyt iltapäivällä.koko pötsiä.

Toivottavasti sais päivittää kunnon plussan parin päivän päästä :) yk 5 tai 6 nyt ja yleensä kierto noin 26-28. Vielä ei kovasti uskalla ilakoida siis.
 
Hei! Ajjattelin tämän kierron tuntemuksia kirjoitella. Eli nyt ollut kierto aikalailla 26-27 päivää.

Kp 6 voimakkaita oviskipuja alamahassa. Tein Ovistestin varmuuden vuoksi ja näytti totaalisen negaa. :D Seksiä!

Kp 8 Toinen ovistikku tikutettu. Negatiivinen. Seksiä kuitenkin. :wink

Kp 9. Ovistikkuun ei mitään.

Kp 10 Ovistestiin ensimmäinen haamu. Lieviä oviskipu tuntemuksia ollut jo neljä päivää! :D Eli mahassa nippaillut välillä voimakkammin ja välillä lievemmin. Seksiä!

Kp11 Taas haamu ovistestiin, ehkä hivenen vahvempi kuin eilen. Testasin vielä iltapäivällä ja aamun haamu oli vahvempi!! :O Taas seksiä. :D

Kp12 Taas haamu, mutta nyt aamuinen selvästi vahvempi kuin eiliset. Ei kuitenkaan vielä tarpeeksi vahva ollakseen saman vahvuiset. Limailut lisääntyneet. Seksiä!

Kp 13 Aamuinen ovistesti samanlainen kuin eilen, mutta pari tuntia tästä ja voimakkaat nippailut alamahassa (normaalisti oviksen merkki) Tikuttelin uudelleen parin tunnin päästä tästä ja voimakas plussa ovistestiin!! :) Eli neljä tuntia oli testien välissä eroa ja viivojen väri on selkeästi erilainen! Ovulaatio siis tänään eli myös dpo 0. Seksiä! Limailua oli runsaasti.

Kp14/dpo 1 Ovistikkuun edelleen samanvahvuiset viivat. Flunssainen olo.

Kp15-17/ dpo 2-4 Kauhea räkisflunssa iski päälle! :sad001 Toivottavasti ei vaikuttanut ovulaatioon. Lämpöä useampana päivänä 37.1-37.2. Luultavasti kuitenkin flunssaan liittyvää. Alaselkä kipeä!

kp18/dpo 5 Mahassa nipistelyä, Toisessa rinnassa voimakas vihlonta riisuessa. Maha ollut turvonnut jonkin aikaa ja samoin rinnat. Alaselkä kipeä!

Kp 19/dpo 6 ihmeellinen tunne vasemmassa munasarjassa, josta siis ovulaatio tuntemusten mukaan tapahtui. Ihan kuin siellä olisi jotain ylimääräistä. Munasarjoissa kipuilee. Alaselkä kipeä!

Kp 20/dpo 7 Samat tuntemukset jatkuu eli vähän niinkuin painon tunne tai kuin joku tuppo olisi jossain :/ Tuntuu vähän eripaikassa nyt kuin aikaisemmin, Kuvittelenkohan? En tiedä. Munasarjat myös kipuilee sykkivästi. Alaselkä kipeä!

Kp 21/dpo 8 Eiliset tuntemukset poissa. Ihan normi olo, alaselkää lukuunottamatta.

Kp22-23/dpo 9-10 Ihan normi olo. Ei tuntemuksia turvotusta ja alaselän kipuja lukuunottamatta.

Kp 24/dpo 11 Aamupäivällä nännejä sykki hetken ja yhtäkkiä illempana voimakkaita lyhyitä nipistyksiä mahassa. Tuntui siis niin selvästi, että sanoin jopa itsekseni "Au!". Ehkä normaalia kosteampaa... alaselkä kipeä!

Kp 25/dpo 12 Turvonnut olo. Tein roskishaamun raskaustestiin. :D Tuli myös kova päänsärky, kuten aikaisemmin on tullut menkkoja ennen eli ei siis juhlita vielä. Satunnaista särkyä vasemmalla puolella alamahassa. Muutenki kipuilu on tässä kierrossa tuntunut vasemmalla voimakkaammin. Pahoinvointi kohtaus, kun haistoin huonoksi menneen lihan. Alaselkä kipeä!

Kp26/dpo 13. Turvonnut olo jatkuu. Nipistelee menkkamaisesti vasemmalta puolelta alamahassa. oudon limaista, eikä yhtään vielä tietoakaan normaalista tiputtelusta, jota yleensä viimeistään päivää ennen menkkoja. Alaselkä kipeä!

Kp 27/dpo 14. Menkkoja ei vielä ole kuulunut. Aamulla heräsin siihen, että rintoja nipisteli hurjasti. :) Vähän huononolon aaltoja ollut. Vasemmalta puolelta taas mahaa kipristellyt välillä. Huomenna aamulla testi ellei menkat ala.

Kp 28/Dpo 15!! Menkkoja ei kuulu. Raskaustesti negatiivinen! Hulluksi tässä tuntee itsensä. :D Alamahassa vasemmalta puolelta kipristellyt ja muutama kovempikin nippaus. Maha toiminut vähän liiankin hyvin. Muutama finni, vaikka ei kummemmin niitä ole yleensä.

Kp29 muuttui kp1. Eli menkat alkoi aamulla. Menkat olleet todella runsaat ja tämä saikin miettimään, että olisiko voinut mennä varhaisessa vaiheessa kesken. Niin jänniä oireita oli, joita ei koskaan aikaisemmin ole ollu. Alamahasta tuntuu edelleen jotenki omituiselle. Mutta nyt uuteen kiertoon.
 
Muokattu viimeksi:
Päätettiin miehen kans että kakkonen saa tulla jos on tullakseen ja yllättäen yk 1 muuttui heti melko vakavaksi yrittämiseksi kun aloin huvikseen tikuttamaan ovista kp 14.
Esikoinen on 8kk ikäinen ja imetän häntä edelleen. Menkat ovat tulleet tuona aikana kahdesti, viimeksi siis nyt maaliskuun alussa.

Kp14 Ovistesti nega.
Kp15 Ovistesti nega. Valkovuoto viittais siihen et ovis lähestyy.
Kp16 Ovistestin viiva hieman edellispäivää tummempi. Venyvää paksua valkovuotoa. Himottaa..
Kp17 Ovis+! Aamupäivällä tehdyn ovistestin viivat tasapaksut. Märkä olo. Illalla pupuilua.
Kp18 / Dpo1? Edelleen viivat tasapaksut, päivällä tuntuu jomottelua ja kuplan tunnetta alamahalla. Vuorotellen vasen ja oikea munis jomottaa?
Kp19 / Dpo2 Alamahalla paineentunnetta. Yöllä näin märkiä unia :rolleyes: Valkovuoto vähentynyt olemattomiin.
Kp20 / Dpo3 Illalla pientä menkkamaista juilimista. Kuivaa.
Kp21 / Dpo4 Ei juuri mitään oireita. Satunnaisia juilimisia, mutta hyvin pientä. Vähän "tahnamaista" valkoista vuotoa tullut.
Kp22 / Dpo5
Päivällä jomotti hetken aikaa hieman kovemmin alamasulla (kiinnittyminen??, aina voi toivoa..). Vahva fiilis ettei ole tärpännyt.
Kp23 / Dpo6 Oireetonta ja niin kuivaa.. Tein huvikseen ovistestin johon tuli taas suhteellisen vahva viiva :confused: Lh-hormoni siis jostain syystä koholla taas.
Nyt illalla tuntui alamahalla, keskellä mutta enemmän oikeella, muutaman minsan ajan siltä ku sukkapuikkoo ois työnnetty ihon läpi. Hä?
Kp24 / Dpo7 Väsyttää ihan järkyttävän paljon ja veto ihan pois. Tänään on nippaillut kohdun seutua ihmeellisesti.
Kp25 / Dpo8 Kuivaa ja oireetonta. Viime yönä taas seksiunia :p
Esikoisen alkuraskauskin oli toodella oireeton. Ainut oire mistä epäilin olevani raskaana oli nännien kosketusarkuus mikä alkoi n. Kp 29. Dpo:sta ei tuolloin havaintoakaan. Silloin sain heti vahvat viivat testiin kp 32.
Kp26 / Dpo9 Menkkamaista juilintaa, alaselän särkyä, ihmeellinen etova olo illasta, rinnat sivusta kipeet puristellessa... Kuviteltuja oireita? Joop, ei oo ainakaan yhtään tunne et oisin raskaana.
Kp27 / Dpo10 Yöllä alavatsan seutu jonkin aikaa ihan kunnolla kipeä. Ei kuitenkaan menkkamaisesti? Aamukahvin jälkeen etova olo hetken aikaa. Illalla pääsee testaamaan ekan negan :bag: Ja puhdas nega se tosiaan oli.
Kp28 / Dpo11 Aamupissistä puhdas nega.
Menkkamaista juilintaa mikä säteilee nivusiin, eiköhän ne menkat kohtapuoliin siis ala..
Kp29 / Dpo12 Alamahaa kivistellyt tänään sektiohaavan kohdalta. Kuivaa ku saharassa. Illalla makuullaan aivastaessa repäisevä kipu oikealla alamahalla.
Kp30 / Dpo13 Nega testattu aamupissistä. Alamahaa kivistelee. Kuivaa.
Kp31 / Dpo14 Jälleen selkee nega. Jokohan kohta pääsis uuteen kiertoon?! :shifty:
Kp32 muuttui viimein kp1! Yöllä hetken aikaa tuntuvat menkkakivut ja wc reissu toi varmistuksen.
 
Muokattu viimeksi:
Yrityskierto 2

Kp13 Haluttaa, haluttaa. Oisko ovis lähellä? Ovistesti nega. Tallettelut.
Kp14 Edelleen haluttaa ja halut vaan kasvaa. Ovistestissä hieman eilistä näkyvämpi viiva.
Kp15/dpo-1 Räikyvä ovis+ aamun toisesta pissistä. Tallettelut hyvällä halulla.
Kp16/dpo0 Aamupäivän ovistestin viiva jo selkeästi haaleampi. Nyt loppuu testailut muutamaksi päiväksi ja mielenkiinnosta sit uitetaan dpo5-6 (ovistesti voi näyttää kiinnittymisen).
Kp17/dpo1 Ei ihmeitä. Vv vähenemään päin.
Kp18/dpo2 Ei ihmeitä. Illalla vähän lorahteli valkovuotoa.
Kp19/dpo3 Ei kummempia oireita. Rinnat hieman kipeät painellessa. Vv vähäistä mutta tulee edelleen, sellaista limaista ja venyvää.
Kp20/dpo4 Illasta ensimmäiset "tuntemukset" alamahalla. Pientä närästyksentunnetta myös? En tiedä onko oire mutta laitetaan nyt häntäluukipukin ylös.
Kp21/dpo5 Oireeton päivä. Ovistestissä hyvä jos näkyy toista viivaa.
Kp22/dpo6 Sama kuin edellisenä päivänä. Ei mitään muuta kuin vahva tunne ettei ole ainakaan tärpännyt.
Kp23/dpo7 Satunnaisia pienenpieniä tuntemuksia alamahalla. Häntäluu pirun kipeä. Muuten täysin normaali olo lukuunottamatta järkyttävää väsymystä (nukahdin kahdeksan jälkeen tyttöä nukuttaessa vaikka ed. yö oli pitkästä aikaa katkoton). Ovistesti haaleanhaaleaa eli kiinnittymisestä ei merkkiäkään.
Kp24/dpo8 Viime yönä seksiunia. Aamu- sekä iltapäiväpissistä ovistestiin tuli aavistuksen verran tummempi viiva kuin ed. päivänä, mikä nyt ei tietysti tarkoita yhtään mitään. Tikuttaessa pissaa oli normaalia hankalampi katkaista kesken. Lämmöt +37C iltapäivällä mitattuna. Illalla peiton alla paleltaa jalkoja. Toiveikkuus nostaa päätään vaikkei ole mitään perusteita?
Kp25/dpo9 Nega testattu Onestepin 10-herkällä. Purskahdan miehelle itkemään jostain mitättömästä, mitä?! Olo raskaudesta vahvenee. Illalla peiton alla paleltaa jalkoja.
Kp26/dpo10 Predictor expressillä tuli testiajan puitteissa haamu!! :Heartred Ei edelleenkään oireita.
 
Muokattu viimeksi:
Saako tulla mukaan? :greet025

Yk1, kolmas toiveissa ja nyt menossa 27/28-30. Seuraavanlaisia oireita havaittu:

KP12 Ovis oireiden perusteella (laskurin mukaan pitäisi tosin olla vasta KP16), rakkautta
KP13-18 Ei mitään erityistä, muutamana päivänä lievää etovaa oloa, saattoi tosin johtua helteistäkin
KP19/DPO6 –tietoisuus alavatsasta, yöllinen närästys (voi johtua myös reissuruuasta)
KP20/DPO7 –vähäistä alamasun jomotusta, väsyttää
KP21/DPO8 –alamasun jomotusta edelleen, vähän särkyä selässä, väsyttää
KP22/DPO9 –alamasun jomotus jatkuu, etova olo aina välillä, ei tee mieli syödä, lämmöt 37,1-37,3
KP23/DPO10 – noustessa kova pistos masussa, etova olo, väsyttää, kamalat ilmavaivat, kuvittelen haistavani ja maistavani tavallista tarkemmin
KP24/DPO11 –tissit jotenkin raskaat (mun mielestä, mies ei huomaa mitään), järkky väsy, tunne valkovuodosta mutta mitään ei kuitenkaan tule, ilmavaivoja, ramppaan jatkuvasti pissalla, tavarat tippuu käsistä (normaali menkkaoire), jatkuva nälkä ja mahan murina, välillä kylmä ja välillä kuuma, lämmöt edelleen yli 37
KP25/DPO12 –tissit raskaan oloiset mutta eivät yhtään arat (yleensä kipeytyvät vähän ennen menkkoja ja ekassa raskaudessa tulivat järkyttävän kipeiksi jo ennen plussaa), kova päänsärky illalla, tunne valkovuodosta, ilmavaivoja, lämmöt korkeimmillaan 37,4, kuumeinen olo ja nenä tukossa (voi johtua allergiasta), koko ajan pissahätä, jatkuva nälkä ja mahan murina, verisuonet ehkä aavistuksen näkyvissä tisseissä ja alamasulla, raskausarpi vasemmalla puolella! (Jos en ole raskaana, täytyy alkaa laihdutuskuurille!) :D
KP26/DPO13 –Aamulla lämmöt oli tippunut, ajattelin että menkat ilmeisesti alkamassa. Mutta ei ole ainakaan vielä alkanut ja illalla lämmöt oli 37,5 eli korkein tähän asti. Muuten aika vähän oireita, vaikka olen kovasti yrittänyt kuulostella. Hajut on ottanut nenään ja illalla vasemman munasarjan kohdalla jomotusta ja selkäsärkyä. Masutuntemukset voimistuivat iltaa kohden ikäväksi poltteeksi/jomotuksesi koko alamahalla.
KP27/DPO14 –Koko päivä menossa enkä siis ehtinyt tarkkailla kroppaani jatkuvasti. :laughing002 Uutena oireena tissien vähäinen pakous/pingotus.
 
Muokattu viimeksi:
Kärhö koska meinaat testata? Oli ku olis omaa tekstiä lukenu :) lämmöt vaan alempana peruslämpä 35,4 nyt pysyny tasasesti 36,3/36,4..
 
Kärhö koska meinaat testata? Oli ku olis omaa tekstiä lukenu :) lämmöt vaan alempana peruslämpä 35,4 nyt pysyny tasasesti 36,3/36,4..

Jos menkat ei ala, testaan todennäköisesti lauantaina tai viimeistään sunnuntaina. Tänään uutena oireena tissien vähäinen pakotus/pingotus, muuten ei oikein mitään. Mikä KP sulla Mytty on nyt menossa?
 
16-17/? Kaks kiertoo ollu 22päivää ovis kyllä meinaa olla alkukierrossa jomottaa vaan pelottavasti menkkakipu eli eiköhän kohta tuu taas :sad001 ens viikolla kyllä lääkäri käynti ja otan puheeks tän kiertojen sekavuuden.. Vaikka vasta puoli vuotta yritystä mutta tuntuu ettei nyt kaikki oo kunnossa.. Toki tää on se ainut kierto kun oon ajatellu ettei se nega/menkat maailmaa kaada.. meinaa olla niin kiire ens kuu ja edellisten raskauksien pahoinvoinnit muistissa :) kuitenkin sitä salaa toivoo +++++ :Heartpink mennää si vaikka pahoinvoinnin kans :) toivotaan kärhölle plussaa :)
 
ImageUploadedByVau Foorumi1471972404.215969.jpg


Kp 25/28
Valotusta muokattu. Haamu?
 
Takaisin
Top