Kotidopplerit

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti Kyfi7177540, 17 marras 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kyfi7177540 Aloittelija

  Hei. Onko kokemuksia dopplereista jolla vai kuunnella sikiön sydän ääniä kotona?:dummy::dummy1:
 2. Triokide Aloittelija Heinämammat 2018

  Mulla on kotidoppler Unborn Heart (muistaakseni) kaapissa jossain. En oo viel kaivanut esille, kun viikkoja on liian vähän. Tokan lapsen kohdalla oli käytössä silloin, kun ei vielä liikkeitä tuntunut. Se piirsi puhelimen näytölle sykkeen ja lisäksi sitä pystyi tallentamaan puhelimeen. /4+5
 3. tinkanen Tuttu foorumilla Heinäkuiset 2021 Heinämammat 2018

  Oon miettinyt ostaa, en ole vielä kuitenkaan kun olen ymmärtänyt ettei kuuluisi kun vasta plus 10 aikaisintaan. Nyt itsellä 7+3.

  Esikoinen kun tulossa, niin ostan varmasti, mutta en tiedä koska olisi oikea aika jotta ei olisi turhaa huolta?
 4. Triokide Aloittelija Heinämammat 2018

  Mää muistelen että niissä taitaa olla lupauksena kutakuinkin 12 viikosta eteenpäin, varmasti on poikkeuksia. Ei mulla oo aikaisimmissa raskauksissa edes suostuttu neuvolassa kokeilemaan kuuntelua pienillä viikoilla (eli ei ainakaan ensimmäisellä käynnillä), sillä voi olla ettei kuulu, joten aiheutuisi vain huolta./4+5
 5. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Mulla on kotidoppler, ostin ku ootin esikoista ja muistaakseni sain itte sydänäänet kuuluun vasta joskus ehkä rv 14-15.
 6. Yyni Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Meillä oli kolmannella pahoja rytmihäiriöitä mahassa raskauden puolivälistä lähtien ja raskaus oli tosi rankka. Synnytyksen jäljeenkin olimme 2kk sairaalassa etsimässä sopivaa lääkitystä.
  Neljättä odottaessa oli sitten jotenkin epävarma olo vauvan voinnista niin ostin AngelSounds merkkisen dopplerin, että sain rauhoitettua omaa mieltä. Itse olen saanut sillä sykkeet kuuluviin neljässä raskaudessa aina 7+ tai 8+ viikoilla. Kauan on saanut etsiä, mutta aina ne on lopulta löytyneet.
 7. Eufemia85 Aloittelija

  Mullakin tuo AngelSound ja oon saanut yleensä äänet kuuluviin pitkien etsintöjen jälkeen jo 8+ viikoilla. Tuolla se kaapissa odottaa jo.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Heinähipsu Peruskäyttäjä

  Mulla kans AngelSound ja sydänäänet on löytyny muutaman viikon aikaisemmin kuin doppleri lupaa. Eli juurikin 8+ viikoilla. Mutta mulla myös useampi raskaus takana joten tietää mistä ja miten etsiä ne äänet. Entiedä olisiko esikoista odottaessa ollut miten helppo löytää äänet vai olisiko tullut paniikki ja hätä kun niitä ei heti olisi löytynyt kun ei tiennyt mitä/mistä kohtaa etsiä. Toiset tykkää toisille aiheuttaa huolta, jos äänet ei meinaa löytyä. Nimimerkillä itsekkin neuvolan avovastaanotolla käynyt edellisessä raskaudessa kun jostain syystä en ääniä saanut kuulumaan vaikka edellisenä päivänä kuului selvästi. Neuvolassa saatiin sit kuulumaan heti.
 9. starling Naimisissa foorumin kanssa Heinämammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Mulla on esikoisen odotuksesta tallessa Unborn heart -doppler. Ostin sen silloin muistaakseni 11. viikolla, kun neuvolassa oli ensin kuultu syke ja löysinkin sitten myös kotidopplerilla sen. Tässä raskaudessa en varmaan malta odottaa niin pitkälle, josko syke kuuluisi... varmaan tulee kokeiltua jo aiemmin.
 10. Triokide Aloittelija Heinämammat 2018

  Mulla niin tekisi mieli kaivaa kotidoppler jostain laatikoista. Samalla yritän järkeillä, että ei, ei se kannata. Sieltä ei kuuluisi sitä mitä etsisin - ei vaikka kaikki olisikin kunnossa, kun viikkoja on liian vähän. Vuodon takia tuntuu kylläkin ettei sisälläni ole uutta elämää. /4+6
 11. Mamma96 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018 Heinämammat 2018 Elomammat 2016

  Mullakin on angelsound ja vkolla 8 viimeksi kuulu. Pian aijoin taas kokeilla
 12. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Mun pitää kyllä kaivaa äiväkirjasta esille se millon mä sain ne äänet kuuluun, ko tuntuu et kaikki muut saanu niin aikasin. Mulla taitaa kans olla angelsound.
 13. Mangusti_ Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019

  Varmaankin tuo AngelSound tulee meille hankintalistalle, kun siitä ilmeisesti pääosin positiivisia kokemuksia. Tavoitteena saada sydänäänet kuulumaan jouluaattona eli rv 9+1. :happy:
 14. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Tarkistin oman dopplerini, on tosiaan angelsound myös ja kuuntelin itte ekan kerran sydänääniä rv 15, mutta olinki tilannu sen ittelleni vasta edellisellä viikolla eli ehkä ois äänet kuulunu aikasemminki :)
 15. Eemu Aloittelija

  Mä saan siskoltani tuollaisen kotidopplerin, kun hänellä laskettu aika ihan pian ja ei enää itse tarvitse :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. pikkunalle Aloittelija

  Suositteletteko noita? Ilmeisesti helposti tulee shokkitilanteita, jos ei onnistu ääniä löytämään. Oon miettinyt, että jos toisen kolmanneksen ainaan hankkisi..
 17. Kyfi7177540 Aloittelija

  Tänään tuli doppleri innolla odottelemaan sopivia viikkoja nyt 5+2:Heartbigred
 18. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Mulla on Angelsoundsin sellanen sininen. Sain sen esikoisen aikaan vasta rv11 ja sillon sain heti äänet kuuluviin. Millonkohan tota viittis yrittää. Tänään vasta 8+3.
 19. Poikienäiti. Tuttu foorumilla

  Tekis mieli hommata. Aijemmissa raskauksissa ei oo ollut ja tää todennäköisesti viimeinen niin olis kivs edes kerran moinen laite omistaa ja kuunnella kotona. :D
 20. popcorn83 Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Marrasäidit 2020 Heinämammat 2016

  Mä mietin että oliskohan jollain tutulla lainata doppleria, mut ei viittis vielä näillä vkolla kysellä keltään :D

  7+0

Jaa tämä sivu