Auts Bettie, meillä taas toisinaan hoidossa syödään huonommin. varmaan juuri sen miedomman maun takia.
Mä tein eilen ahvensapuskaa. Kattilassa soseutin bataatin + porkkanan + kesäkurpistaa ja sekaa heitin uunissa kypsynnettyää ahventa kera sitruunan ja tillin, jonka olin vaa haarukalla pilkkonut pienemmäksi samalla kun varsmistin ettei ruotoja löydy. Tuli saa soseeseen sattumia.
Tänää uunivuokaan laitoin vettä + porkkanaa + parsakaali + kanapalat + mausteet ja paljon riisiä. Sen annoin vajaa pari tuntia olla uunissa. Sauvasekottimella soseutin, mutta niin että siitä jäi karkeampaa. Hyvin upposi, kun maistatin.
Vielä pitäs kasviksista jotain väkertää, meillä siis pakastin ammottanut melkein tyhjyyttä ruuan suhteen.