Feta- ja homejuustoihin liittyen löysin tämmöistä infoa Kaksplussasta: "Kotimaiset, isojen ja tunnettujen meijereiden tuotteet ovat turvallisia, ja näiden valmistamia feta-, home-, mozzarella- ja tuorejuustoja voi syödä kuumentamatta. Nykyisin 99 prosenttia juustoista on valmistettu pastöroidusta maidosta, mutta listeria saattaa tulla juustoon tehtaan linjalta myös myöhemmin, leikkaus- tai pakkausvaiheessa. Isot meijerit valvovat listeriaa jatkuvasti. Noudattaisin varovaisuutta lähinnä ulkomaisiin pehmeisiin juustoihin ja pienten juustoloiden tuotteisiin liittyen.".
Valion sivuilla mainittiin raskausystävällisiksi juustoiksi myös salaattijuustot, mutta aurajuustoista (ja muista pehmeistä juustoista) ei ollut muuta kuin maininta että "Kaikki ruoanlaitossa kuplivan kuumaksi kuumennetut juustot ovat turvallisia".