Kesäkuun kisa :)

Keskustelun 'Vanhat kilpailut' aloitti Vargynja, 3 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Aada5 Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Sää on ihanasti viilentynyt kuumien päivien jälkeen, oli toivottu helpotus hikisiin päiviin. Kesäloma alkanut ja eka kesälomareissu meneillään kaverin kans. Kävin kaverin kans toisella kaverilla kahvilla. He eivät tiedä raskaudestani ja "jouduin" juomaan iltakahvit vaikka muutoin en ole kahvia juonut yli kolmeen kuukauteen :yuck::hilarious:
  • Hauska Hauska x 2
 2. Vetruska Peruskäyttäjä

  Joo sää on viilennyt täälläkin. Eilen illalla nukkumaan mennessä tunsin ensimmäiset sikiön liikkeet. Ihan selkeet potkut. :Heartred Tänään tuntui myös. Mies myös väittää kuulevansa ne liikkeet. Kuuluu kuulemma kuplintaa, kun lapsivesi hölskyy, jos laittaa korvan mahaa vasten. Olen myös saanut muutamalta ulkopuoliselta jo onnitteluja masun perusteella.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Ulkona sää on hieman viilennyt mutta voi luoja kun mulla on kuuma kokoajan :wtf: tänään on taas väsyttänyt kun ollut ylimääräistä kuormittavaa ohjelmaa ja valitettavasti sitä menoa on koko viikolle enemmän kuin aikoihin. Tänään kävin postista hakemassa uuden mekon ja mammafarkut mitä tilasin kun siskon pojan rippijuhla sunnuntaina, mutta oli niin kauhea turvotusraihnausnärästys etten ole vielä ajatuksella pystynyt sovittamaan niitä. Josko huomenna sitten.:rolleyes:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Pampulainen Tuttu foorumilla Toukomammat 2017

  Myös minä hain tilaamiani vaatteita samalla kun kävin kaupassa. Ulkona on ollut kauniin näköinen sää, mutta tuuli on ollut kylmä ja välillä on rammauttanut vettä, joten olemme olleet lasten kanssa sisällä leikkien ja lukien. Tänään suurin onnistuminen tuli lapsen unikoulun kanssa.. vain kolme takaisin vientiä aiempien 45-120 sijaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Haiku Peruskäyttäjä Toukoäidit 2020

  Aamulla käytiin isännälle moottoriosa postista. Pojan kesäharrastuksen aikana olisin mielelläni nauttinut auringosta, vaikeaksi sen tekivät kuitenkin kova tuuli ja uhkaavat ukkospilvet.
  Kävin tätini kanssa ostoksilla, söimme ulkona. Ihanaa viettää lomaa pojan kanssa ♡ uhmakiukuttelusta huolimatta kiireetöntä laatuaikaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Hankikanto Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019

  Haettiin ruohonleikkuri isännälle. Sopiva tuuli vei enimmät hyttyset mennessään niin oli hyvä tehdä puutarhatöitä ennen lättykesteille lähtöä. Ilta-auringossa paistatellen lätyt maistuivat hyvältä.
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Lilith88 Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Elomammat 2018

  Ilta-auringossa paisteltiin tänään täälläkin, mutta lettujen sijaan makkaraa ja ribsejä! Avattiin grillikausi sen jälkeen, kun saatiin vauva yöunille. Muuten päivä on mennyt tänään mukavasti vauvan kanssa leikkien ja touhuten.
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Helena80 Naimisissa foorumin kanssa

  Meillä ei oo vielä avattu grillikautta, vaikka siitä haaveilen. Uunimakkara saa kelvata :grin Mun mies aina hoitaa grillaamiset, mut nyt hänen parempi käsi ollut kipsissä kohta 2kk, kun murtui sählyssä. Juhannuksena olis tarkoitus grillata, kun meille tulee paljon vieraita.

  Tänään pitäis jatkaa siivoilua ja järjestelyä. Illalla jumppaan, jos jaksaa :woot:
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Tupuli Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Meillä kans mies hoitaa grillaamiset. Grilli on pesty ja terassilla paikoillaan, mut ei kans olla vielä omalla grillillä grillailtu. Itellä tän päivän siivoukset rajoituu pyykin ja tiskin laittoon, kun illaks meen töihin.
 10. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Pyykkiä on menossa toinen koneellinen. Lapsi alkoi oksentaa ihan yllättäen kesken ulkoilun. Nyt on menossa pikkukakkosen konsertti, jotta uni tulisi. Isäntä saa iltasella itsekseen askarrella grillille alustaa pihaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 11. Helena80 Naimisissa foorumin kanssa

  Pyykkiä olen minäkin pessyt tänään. Laitoin sohvan päällysiä pesuun, jotta ne kerkee kuivaa juhannusbileitä varten. Valkoinen kangassohva :rolleyes:

  Kylläpä teki Zumba ja Pilates hyvää :joyful:

  Mies tekee vielä puutarhahommia :Heartred

  Aion katsoa Poirot -leffan loppuun :smug:
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Taikapilvi Rakastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Täällä myös pyykkiä pesty, harvassa on päivät ettei pyykkikone pyörisi :D Tänään oli onneksi selkeästi viileämpi päivä niin oltiin päivä sisäleikkipuistossa ja isompikin lapsi nukkui harvinaisesti päikkärit sen jälkeen.
  • Tykkää Tykkää x 2
 13. Helena80 Naimisissa foorumin kanssa

  Mä oon viemässä tytöt sisäleikkipuistoon tänään, Leon leikkimaahan :happy: Tuo isompikin, 10v, haluu vielä lähtee mukaan :joyful: Poika on päiväleirillä ja ovat huomenna menossa leiriltä samaan paikkaan.

  Aika viileä tuuli oli äsken, kun vein poikaa leirille.

  Vielä pyykille ennen lähtöä :grin
 14. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Täälläkin esikoinen kesäkerhossa ja illalla hänellä kaverisynttärit Hoplopissa, joten sinne kuskausta tänään. Sitä ennen iltapäivällä taaperon neuvolalääkäri. Itse kävin aamusta taas omalla työterveyslääkärillä kontrollikäynnillä ja sairasloma jatkuu heinäkuun loppuun. Vähän pelottaa, että kuinka pieneksi tulot tippuu tässä ennen äitiysloman alkua, mutta minkäs tekee.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. Unelma123 Peruskäyttäjä Tammikuun äidit 2019

  Minäkin vierailin tänään terveydenhuollossa.. En tosin lääkäriin vastaanotolla, vaan papa-kokeessa. Aina yhtä kivaa! :D Palkkioksi sitten itselleni herkuttelin ison jätskiannoksen. Reilun 4kk ikäinen vauva osasi jo katsoa anelevan näköisenä vieressä.. Sai tyytyä tänään mango-soseeseen, mikä vaikuttaa olevan aika herkkua myös. :)
 16. Towanda Rakastunut foorumiin

  Meidän vika terveydenhuollon käynti oli pojan hammastarkastus tänä aamuna. Kaikki oli hyvin ja mieskin oli niin reipas, että sai palkinnoksi hyrrän. :grin
  Koko päivä oli taas täynnä touhua: käytiin leikkipuistossa, vietiin valtavat kassilliset kirppistavaraa hyväntekeväisyyteen ja sähköromut yms. keräyspisteelle sekä käytiin kaksi kertaa kaupassa ja ajeltiin katselemaan maisemia.
  Onneksi poika nukahti tänään jo kahdeksalta, koska oltiin ihan poikki. :sleep002
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Minulla on toista päivää kauhea migreeni, äitiydestä ei silti saa sairaslomaa. Käytiin lapsen kanssa leikkipuistossa ja vauhtia on riittänyt. Yritin ottaa päiväunet, mutta maailmankaikkeus on päättänyt, että tänään ei nukuta. Lapsi nukkuu kyllä, mutta heti kun itse oikaisen sängylle, tulee ruohonleikkuri ja pitää siirtää lapsi sisälle siksi aikaa, että leikkuri on mennyt. Uusi yritys tyssää siihen kun naapuri hakkaa mattoja. Tulisi nyt edes ukkonen, että tämä migreeni menisi ohi.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 18. Miriam_88 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Tänään on ollut pyykkipäivä. Meilläkin pörrää koko ajan ruohonleikkuri tuossa pihalla, niin ei pysty silittäessä kuuntelemaan musiikkia samalla. Ruokaa pitäisi vielä laittaa ennen kuin mies kotiutuu töistä. Mustikkaseeprapiirakka on jo uunissa. Kyllä tähän lomailuun voisi vaikka tottua.
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Täälläkin pyykinpesua. Taapero kuumeessa ja häntä ei saisi laskea alas ollenkaan kun kovin itkuinen, joten tässä tätä pyykkiä on ripustettu tunti :dead: sai toissapäivänä vesirokkorokotuksen, että josko siitä tai sit hampaita tekee,kunhan nyt oltaisiin terveitä sunnuntaiksi. Ruoka on onneksi tänään vaan hernekeittoa ja sekin purkista, joten ei tarvitse hellan ääressä seistä. Illalla ruokakauppareissu. On siis tämmöinen taloudenhoitopäivä :hilarious:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 20. Towanda Rakastunut foorumiin

  Tänään mies kotiutuu vasta kahdeksan aikoihin. Itse olen ihan väsynyt, koska tänään meidän "herätyskello" herätti jo 5.30. Hetkeksi torkahdin pojan viereen, mutta näköjään unta ei riittänyt sen enempää.
  Pitäisi laittaa ruokaa kaikesta mitä kaapista löytyy, ettei tarvitse pakata niitä muuttolaatikkoon. Tänään voisi laittaa vaikka kantarellirisottoa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2

Jaa tämä sivu