Kesäkuista Keskustelua

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti SeEnsimmäinen, 31 touko 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Meillä on ratkaistu 1vee kuvaus niin että ite otetaan synttäreiden aikaan ja sitten syksyllä kun on pkssa valokuvaus niin niistä sitten 1v kuvat mummuille ja kummeille :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Meillä postitettiin tänään kutsut synttäreille :happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Meillä juhlitaan synttäreitä sunnuntaina. :-)
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. Windy87 Piirimestaruustason postaaja Joulumammat 2016 Syysmammat 2018

  Hei pikaista apua kaivataan! Kaikki kyselee mitä lahjaksi, ja pää lyö ihan tyhjää! Vaatteita ja leluja yllinkyllin. Ideoita, tai te kellä jo lapsia, onko ne saaneet jotain oikein tarpeellisia tai muuten tykättyjä lahjoja? Lähinnä haluaisin omille vanhemmille jotain vinkkiä antaa..
 5. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Me pyydettiin just tänään kirjoja. Tyttö tukkää hirveesti katella (ja pureskella...) kirjoja ni niitä sit toivottavasti saadaan. Jos jotain arvokkaampaa haluaa pyytää, ni ite oon miettinyt kunnollisia ensiaskel kenkiä. Toki siinä pitää lapsen olla varmaan mukana, mut isovanhempien kans voi varmaan lähteäkin ostoksille sit kun se on edes ajankohtaista. Lisäksi ollaan pyydetty pottaa:) Kun ei meillä sellaista vielä ole ja käyttöä sille kuitenkin alkais olla. Eikä oikein muutakaan tarpeellista keksitty...
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Me ollaan kans pyydetty pottaa ja pyytämättä mummi aikoo osta uudet ensiaskelkengät ihan kenkäliikkeestä :) kummitäti kyseli lahjatoiveita ni pyysin seuraavan koon vaatetta. Toinen toppahaalariki tarvittais ku tyttö on ens talvena jo päiväkodissa ni ois kaks.. samoin toinen kuratakki tulis tarpeeseen
 7. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Kirjoja, vaatelahjakorttia, ite pyydän puisia palapelejä koska ne on ajattomia, astioita tai ruokailuvälineitä
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. MammaMaria Päivystävä dosentti Huhtikuunmammat 2014

  Me pyydetään ihan vaan rahaa. Vuotta vanhemman isosiskon jäljiltä on ihan riittävästi tavaraa. Säästetään tyttöjen yhteisiä synttäri/joulurahoja trampoliiniin. :) Mut vuos sitten pyysin isommalle esim. duploja. Niistä on iloa kyllä, kun molemmat voi leikkiä ja sitten isommat vierailevat lapset niillä rakentaa myös.
 9. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Ainii dublot! Pitääpä muistaa sanoa seuraavalle kysyjälle että niitä :grin
 10. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Mitäs juhannussuunnitelmia teillä on? :smug: täällä ei oo niin yhtään mitään, ukko painaa hulluna töitä (esim aamuvuoro töissä, 8h kotona, yöksi takas. Sit taas 8h kotona ja iltavuoroon. Lisäksi pari 16 tuntista mahduttanu joukkoon..):sour:
 11. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Synttärilahjatoiveista.. Varmaan puisia leluja (palapelit, brion junarataan osia tms.) ja jotain kirjoja.

  Jussina ollaan varmaan ihan kotona, ja käydään "kaupungilla" katsomassa kokko.. Meripuistossa on joka vuosi juhannusjuhlat.
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Meidän juhannussuunnitelmat liittyy muuttamiseen. :) Torstaina aletaan tosissamme raijaamaan kamaa, toivottavasti saatais kaikki vietyä. Tarkoitus olis myös päästä ekaa kertaa saunomaan ensimmäiseen omaan saunaamme. :) Viime päivät onkin menneet rojuja pakatessa.
 13. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Me lähdetään mun vanhempien mökille Itä-Suomeen. Vähän jännittää millanen hyttysarmeija siellä mahtaa olla vastassa... :eek:
 14. Naks Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Me toivotaan tytölle synttärilahjaksi ainakin sadevaatteita ja Duploja.

  Juhannus ollaan ihan kotosalla, ehkä joku kaveri pyydetään kylään, ei mitään ihmeellisempää.
 15. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Iltavuoroo juhannuksena
 16. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Duplot tosiaan on hyvä idea. Meillä ei ees oo niitä pienempiä legoja, kun on duploihin panostettu (pikkuhiljaa aina joku juttu lisää). Löytyy talo ja huonekaluja, iso junarata, autoja, eläimiä ja erilaisia ihmisiä jne. 11v ja 6v saa pitkät leikit niillä aikaiseksi. Ja kun laatikon vaan esiin ottaa, niin kyllä on tuo pieninkin siellä jo mukana kaivelemassa, vaikkei osaiskaan vielä tornia tehdä :D
 17. Windy87 Piirimestaruustason postaaja Joulumammat 2016 Syysmammat 2018

  Dubloja meiltä jo löytyy, mutta nuo ensiaskelkengät vois olla meidän varvistelijalle hyvä juttu! Ja samoin sitte nuo puiset lahjat, palapelit ym. Kiitos vinkeistä! Äitini kysyi onko hälle vielä tiliä jos ei mitään keksitä, mutta haluisin nimenomaan että sais yksvuotislahjat tavaroina kun niillä on sitte ittelle symbolinen arvo, ja saa sanoo et tää ja tää oli sulle sillon siltä ja siltä :) ei oo sama jos me sitte ostetaan hänelle lahjarahoilla.. oon kyllä muutenki tosi tunteellinen lahjojen suhteen, en voi ikinä nakata pois tai myydä mitään joskus lahjaksi saatua, ja tulee ihan kohtuuttoman paha mieli jos jokin menee vaiks rikki :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Mitenkä en oo yhtään tyytyväinen oli sää minkälainen hyvänsä... Joko on liian kuumaa tai kylmää :confused: tai se lähinnä ihmetyttää jopa miestä kun oon aina ollut auringon ja lämmön ystävä niin nyt en tykkää yhtään, hiki vaa valuu...

  Mutta! Ah, ihanaa, meillä on uus auto. Löytyy isofixit ja kaikki :happy:
 19. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Oletteko kuulleet termiä kalsiumkarbonaattilapset? Minä tänään ymmärsin miehen tädin puheista että meidän tyttö olis sellainen, mutten kehdannu kysyä että anteeksi mikä ja nyt vaivaa.. Google ei tuntenut termiä...
 20. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  No joo tätini avulla selvitin mistä mahdollisesti on kyse kalsiumkarbonaattilapsessa...ja no en ehkä ihan meidän tyttöön kaikkia löytämiäni piirteitä yhdistäisi.
  Homeopatia sivuilta poimittua:"Kalsiumkarbonaatti on tärkeimpiä lastenlääkkeitä. Lapsille joilla viivästynyt kehitys. Hampaat puhkeavat myöhemmin. Oppivat puhumaan ja kävelemään hitaammin. Lapsi hikoilee helposti niskasta ja päästä. Sairastaa paljon tulehdustauteja, risat ja imusolmukkeet voivat olla suurentuneet. Käytetään usein lasten rakennelääkkeenä."
  En koe että meidän tytöllä olisi viivästynyt kehitys, ja kävelee jo pieniä pätkiä, puhumisesta en sano mitään kun itekään en ole kovin aikaisin puhunu. Hampaita joo ei ole vielä ja tyttö hikoilee kyllä päästä suht helposti. Mutta ei meillä kyllä tulehdustauteja ole ollut. Tai en tiiä pitääkö nuo kaikki olla mutta aika karkea yleistys vaan jos hampaita ei ole..ja se oli vaan tällä tädillä tiedossa noista.