Minusta tervettä järkeä voi käyttää ja ihan normaalistikin itse vältän kaikenlaisia kemikaaleja, parabeeneja, arominvahventeita, makeutusaineita, lisäaineita jne. Pellavansiemenet ja inkivääri lienee ainoat joita joutuu nyt välttämään mutta normaalisti käytän useinkin. Suomessa esim. fetajuustot ja muut pehmeät juustot on melko turvallisia, ulkomailla en välttämättä söis. Mutta viime raskaudessa käytiin Kreikassa lomalla, niin kyllä pari kertaa söin fetasalaattia ja maistoin vähän miekkakalaakin, vaikkei periaatteessa sais. Ei olis ollut loma mitään ilman noita paikallisia herkkuja. Alkoholia en juo muutenkaan kuin joskus puoli lasillista punaviiniä, mutta nyt tottakai on täyskieltäytyminen koko raskauden ajan vaikka monet on sitä mieltä, että ei ole haittaa jos joskus maistaa. Tupakkaa en polta muutenkaan, hyi että mitä myrkkyä. Kipulaakkeitä en ihan pikkukipuun syö, mutta kova päänsärky olisi sellainen johon olisi pakko ottaa, kun mulla ne ei lähde pois itsestään.