Kehu päivässä piristää

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Nipanderi, 28 kesä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Ei uutena ostettu kaukalokaan oo välttämättä mikään paras. Jos asiaan haluis perehtyä ni kattos ne törmäystestien tulokset. Suomessakin myydään hyvin suosittuja kaukaloja, mitkä on saaneet välttäviä tuloksia testeissä.
 2. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Mulla on tippunu paino yli kilon! Hyvä mä!! :D
  • Tykkää Tykkää x 1
  • En ole samaa mieltä En ole samaa mieltä x 1
 3. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Ei tietenkään uutena ostettu oo välttämättä paras, mut vertailukohtana vaikka uusi ja halpa turvakaukalo vs. yli 5v vanha käytetty kaukalo = lotttoisin et uus turvallisempi. Koko ajan nää kuitenki kehittyy ja uus ei ole ainakaan kaltoin kohdeltu.
  Mut ite katon aina Autoliiton sivuilta turvaistuinten törmäystestien tulokset ja Plus-testillä on aika tarkat kriteerit myös! :)
  Suosittelen näihin perehtymään, jos asia kiinnostaa.
  Mua alko kyllä aikanaan stressaamaan toi turvaistuinviidakko:arghh:
  Valinnanvaraa on ihan kauheesti monessa hintaluokassa, mut aina kallein ei ole turvallisin. Turvakaukalon valinta on viel simppeli homma verrattuna turvaistuimen valintaan:grin
 4. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Hyvä minä! Vihdoinkin sain maaliskuusta asti odottaneet 3kpl vallilan vihreet koivuverhot lyhennettyy liimanauhalla ja silitettyy ja ripustettuu ikkunoihin! :D On se vaa ihanaa ku energiat palautunu ja pahoinvointi hellittäny :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 5. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Joo totta. Meillä oli turvaistuimen kriteerinä 360* pyörivällä isofix-jalustalla oleva. Silloin oli tosi pieni kolmiovinen auto. Eli jotta sais lapsen naama taaksepäin ni tuo oli ainut järkevä. Kun ei mikään suositeltukaan etuperin istutettava suojaa niskaa lainkaan kolarissa...
 6. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Pakko tähän väliin vielä sotkea tätä ketjua ja kysyä sun mielipidettä:p
  Oliko helppoa kolmiovisen auton ja pienen lapsen kanssa?:arghh:
  Esikoisen aikaan mulla oli viisovinen ja nyt mulla on kolmiovinen kauppakassi!
  Ajattelin vaihtaa koko auton, ku en tiedä miten saan takapenkille aina ängettyä turvakaukalon... ja isofixejä ei ole, joten myöhemmin turvaistuimen asennus selkämenosuuntaan taitaa olla pieni mahdottomuus?

  Onneks toinen auto on isompi ja isofixeillä, mut tosi paljon käytän omaakin autoa ja mietityttää miten toi pikku purkki toimii pienen lapsen kanssa:grin
  Onneks matkarattaat on niin pienet, et ne sentään aina mahtuis kyytiin:p
 7. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Siis meillä kaikki muukin on aika, noh, omalaatuista. Lyön vetoa, että asutaan yhdessä pienimmistä asunnoista mitä tulee (jouluna) nelihenkisen perheen :D. Eli ollaan totuttu vähän tällaiseen outouteen.

  Meillä toimi pieni auto ja se oli vielä ainut. Mutta täytyy sanoa, että se on painajainen ilman isofixiä. Varsinkin isompien turvaistuimen kanssa. Sillon ainut vaihtoehto olisi tuoda lapsi vastakkaiselta puolelta kyytiin (jos on kasvot taaksepäin- istuin). Ja silloin vieressä oleva vauvan kaukalo olisi tiellä. Meillä tilanteen pelasti tosiaan se isofix ja myöhemmin se täyttä ympyrää kääntyvä turvaistuin.
  Ja meillä on tosiaan ne kaksosrattaat-/sisarrattaat ostettu sen mukaan, että menee pikkiriikkiseen takakonttiin. Nekin on yhdistelmät ja hyvin taittui :wink
 8. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Heh, jaksoin eilen hyvin juhlia häitä pikku tunneille saakka. Selvinpäin olemiseen on jo hyvinkin tottunut, mut enää ei kymmenen aikaan tuu sitä tunnetta, et joku olis vetäny lekalla takaraivoon!
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Itelläni oli 4-hengen perheautona aikanaan -84 vuoden Nissan Micra. Kyllä oli kiva pari muksua änkeä sinne, toinen kaukalossa ja toinen istuimeensa. :D
 10. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Mä leivoin niin hyvää raparperipiirakkaa:) kyllä kelpaa kahvitella! Mä oon ollu niin reipas koko viikon, et nyt on ihana lähteä vähän möksälle relaamaan. Ilmakin muistuttaa kesää, vihdoinkin!:)
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Joulukuu14/17 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Tämä eukko pääsi eilen osallistumaan puunkantoon, kun oli noheva lapsenlikka (8v) esikoiselle! Kannettiin liiteriin isot pinot uusia takkapuita
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 12. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Leivottiin lasten kans superhyviä porkkanasämpylöitä :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Pyöräilin tänään yli 10km, woopwoop, eipä oo tullu fillaroitua yli vuoteen!
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Meil on uusi kaukalo oliks toi nyt Britax Primo..joku sellanen, oli alennuksessa ja tuossa on telakka mukana.
 15. Joulukuu14/17 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Eilen sadepäivän kunniaksi tehtiin esikon kanssa karjalapiirakoita, keittelin ekana 5 litraa risiipuuroa ja sit ruvettiin vääntää.
  • Tykkää Tykkää x 3
 16. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Nam:) oon kans muutamaan otteeseen tehnyt, mut multa puuttuu sellanen hyvä ote niiden rypyttämiseen.. Ne ovat kyl kaikkee muuta ku sieviä:)
 17. Snifu Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Olen ollut koko raskauden ilman karkkia eli pian 4kk. Tuli hormoonihuuruissa tehtyä semmonen lupaus itselle kun tein sen positiivisen ovulaatiotestin, että jos tästä kierrosta tärppää niin olen koko raskauden ajan ilman karkkia (eipä sitä silloin tiennyt että testi olikin positiivinen jo alkaneen raskauden vuoksi:grin). Jäätelöä ja pullaa syön kyllä eli mikään täys herkkulakko ei ole. Mutta asiaan! Huomasin nyt menneellä viikolla, että hampaitani ei ole vihlonut piiiitkään aikaan eli liekö tässä syy-yhteys ja siitä tuli tosi hyvä mieli:happy:
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Voittaja Voittaja x 1

Jaa tämä sivu