Kehu päivässä piristää

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Nipanderi, 28 kesä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Sana on vapaa! Ole itsellesi armollinen ja kehu itseäs välillä:) Sitä on niin kova antamaan itselleen kritiikkiä kaikesta, et mitä jos ottais aina välillä vähän rennommin ja kehuis itseään:)
 2. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Aloittaja aloittaa. Tänään ekaa kertaa hiffasin et hei, musta kyl taitaa tulla aika hyvä äiti (ainaki toivon ja uskon niin) :) btw, tein myös ihan naurettavan hyviä mokkapaloja!
  • Tykkää Tykkää x 5
 3. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Mä oon todella huono kehumaan itteäni :sad001 En oo koskaan sitä osannu, ja oon ollu myös huono ottaa kehuja vastaan. Mutta jos mä johonkin tässä päivässä oon tyytyväinen, niin sain tehtyä vaikka mitä ja oltua vielä itekii ulkona. Ei noina sadepäivinä oo edes jaksanu tehä mitään kotihommiakaa oikeen, ni nyt sitten niitä.
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Oon saanut pidettyä itseni tosi tasaisena muutaman päivän, ei siis mitään kilareita miehelle. Hyvä mä! :D
  • Tykkää Tykkää x 6
 5. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Hermot on ollut tiukalla koko päivän mutta siitä huolimatta oon pysynyt rauhallisena ja jaksanut "pottailuttaa" nuorimmaista. Hyvä minä ja hyvä pikkutypy, vaan yhet pisut housuun ja kolmet pottaan!
  • Tykkää Tykkää x 4
 6. Mörrimöykky Aloittelija

  Mies lasten kanssa mummolassa ja viimenen vapaa, sen kunniaks päätin todistaa ittelleni et kaatuu se puu vielä kirveelläkin ja näin tapahtui ja just minne pitikin, eli ei talon päälle, eli hyvä minä laughing6
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mulla vähä sama ku Bettiellä :p muutta oon lomalla ja vihdoinkin tänää sain alotettuu vaatekaappien siivousta ja minä hamsteri sain yhestä vaatekaapista jätesäkillisen vaatteita pois! Hyvä minä! :) Viel kaks kaappii jäljellä :p
  • Tykkää Tykkää x 4
 8. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Tänäänkin oli ihana avata silmät tietäen, että tänäänkin saan tehdä mitä haluan, ei sitä mitä pitää! Mä olen aina(!) tehnyt töitä 15 kesäisestä saakka, myös läpi lukion ja opiskelujen elätin itseni töitä tehden. Mua saa pitää yhteiskunnan lowlifena ja työttömänä lusmuna, mut mä olen nii tyytyväinen, ku mun määräaikainen työsuhde päättyi! Mulla on korkea työmoraali enkä oo ees koskaan kipeä, joten nyt lupaan ottaa kaikeb irti tästä omasta ajastani, ennen kuin taas sitoudun loppu elämäkseni! (jos sie kuitenkin tarttet hyvän työntekijän, täs siul olis sellanen :) :))
  • Tykkää Tykkää x 4
 9. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Vapaapäivä;tyttö herätti 7 . Talo siivottu ja ruokasalaatti valmiina iltapäivälle. :))
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Vaikee kehua itteäni kun ei esim mieheltä saa koskaan mitään kehuja haukkuja ja arvostelua vaan :sad001 No uskalsin ajaa 400km eilen asuntoautoa ja ohittaa jopa rekan :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Kehuisin itteeni kun jaksan vaikka kuinka väsyttää eikä huvita. Kaikesta huolimatta ja päivä kerrallaan. Myös siitä kehuisin että oon oppinut hyvin sietämään epävarmuutta ja en enää pelkää kaikkea.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Voih höh, ellikki, tekis mieli tulla sun ukolle vähän sanomaan, et antaa ny toisen olla ja tehä mitä tekee :/ ei oo tarkotus puuttuu, mut ite sulatan hyvin vähän vastaavanlaista käytöstä omaltani, vail eipä se kyl onneks oo oikeen sellanen marmattaja, tai sit ei enää uskalla :)
 13. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Isännälle sanon jos sitä joku asia epäilyttää, et sä kannat sitten seuraavan, et niin pitkään ku et yhtään lasta ole kantanut, ni on aivan turha tulla mulle kertomaan miltä musta tuntuu tai mitä mun pitäis tehdä tai olla tekemättä. Siis tietty, jos nyt tekisin jotain ihan mielipuolista, kuten lähtisin vetämään perseet tai polttaisin askin röökiä, ni sit sais jo mieskin tulla jotain sanoo
 14. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Ei haittaa yhtään kun puuttuu voisit tosiaan tulla vähän miestä ojentamaan :D
 15. saywhat Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Löysin netistä turvakaukalon ilmaiseksi ja oon onnistunut pitämään painon samana koko alkuraskauden :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Joulukuu14/17 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  saywhat, onhan kaukalo varmasti sellainen, että ei ole aiemmin ollut kolareissa?
 17. saywhat Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Uskoisin näin. Vaatii minusta paljon enemmän valehdella sen kunnosta ja antaa netin kautta kuin vain viedä lähimpään roskikseen :)
 18. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Eikös nykyään vakuutusyhtiöt vaadi ne kolareissa mukana olleet istuimet ja kaukalot itselleen/korjaamon kautta roskikseen tms. , jotta ne ei joudu uudestaan käyttöön. Vai eikö ole kaikissa yhtiöissä tapana? Vai oonko ihan pihalla koko aiheesta? :grin Tietty voi olla tapauksia joissa ei ole edes vakuutusyhtiöön kerrottu kolarista, istuimesta puhumattakaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Vähä offtopic, mut mua hirvittää kun osa ihmisistä pitää lapsiaan tosi vanhoissa ja kulahtaneissa turvaistuimissa :sad001 mulla on yks ystävä, joka autoilee tosi paljon ja lapsilla on ikivanhat monella lapsella kiertäneet istuimet. Välillä voi hänen mielestään jopa matkustaa ilman istuimia (lapset alle 3v)..

  Mäkin ostin käytettynä turvakaukalon naapurilta ja turvaistuimen luottaen siihen, että on kolaroimaton. Olen myös myynyt turvaistuimia eteenpäin ja toivon, että mua pidetty ihan luotettavana tyyppinä:grin

  Mut mä oon nipo näis turvaistuin asioissa.
  Nyt ostetaan varmaan uutena kaukalo.
 20. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Mä olen ylpeä, että oleb vihdoin taas onnistunut pienentämään ruokahävikkiä! Mä pyrin olemaan jeesustelematta ruokaasioita, sillä tiedän tsiljoona itseäni eettisempää ihmistä, mutta ruokahävikkiä inhoan! Kuulun siihen kategoriaan, joka on kasvatettu, niin että koska Afrikassa nähdään nälkää, niin kyllä sitä syödään, mitä tarjolla on. Nyt vaan on ollut niin naurettavan oksettava olo sattuneesta syystä useamman kuukauden, et ruoka joka tänään oli hyvää, on saattanut huomenna olla ihan kökköä!

Jaa tämä sivu