Joulukuun jupinat

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Annnika, 1 joulu 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Annnika Kommentoinnin ninja Heinämammat 2016 Marrasmammat 2018

  Ajattelin aloittaa uuden ketjun, kun alkoi joulukuu :).
  Eli monella varmaan joulun odotuksen lisäksi, vielä jokin isompi asia mitä odottaa... :wink.
  Itse ajattelin tänään laittaa joulua kotiin, ja jotenkin tuntuu paljon tunnelmallisemmalta tämä joulu kun yleensä. Voi toki johtua siitäkin, että ennen tätä raskautta ahdisti koko joulu, kun tämän joulun olisi pitänyt olla se, kun meitä olisi ollut kahden sijasta kolme, aikaisempi raskaus meni siis kesken...
  Jotenkin tämä raskaus pistää kaikki "juhlapyhät" ihan eri asemaan, kun niistä tulee vauvan myötä kovin erilaisia ja ehkä eri merkityksiä... Saako kukaan kiinni, mitä tarkoitan...?
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. monsteri Satasella mukana keskusteluissa

  Ymmärrän, mitä tarkoitat! Itsellä on ajatus "vauvan ensimmäisestä joulusta ja uudesta vuodesta ja...", vaikka pienokainen on vielä massussa, hih. Voi kun vain pysyisi matkassa!

  Mun mies kosi mua eilen, joten tänään on mun ensimmäinen päivä kihlattuna! Maailman onnellisin tyttö :Heartpink
  • Tykkään Tykkään x 40
  • Voittaja Voittaja x 2
 3. minä ja maha Hyväntuulinen höpöttäjä

  Onnea kihlauksesta! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Zeni Tietävä tietäjä Kesäkuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Onnea Monsterille kihlauksesta!! Ihanaa :Heartred Meinaatteko vielä ennen vauvan syntymää käydä vihillä?
  Mustakin on jo melkein kuoriutunut jouluihminen lasten myötä :rendeer Jopa joululiinoja on meidän perheeseen eksynyt ja nyt meinasin panostaa verhoihin! Nimim. entinen joulunvihaaja :wink
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. Kakz Hyväntuulinen höpöttäjä

  Onnea kihlauksesta! Täällä vietetään esikoisen ensimmäistä joulua ja ai että ❤️ ensi jouluna toivottavasti kahden lapsen voimin!
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. 2013&15? Hyväntuulinen höpöttäjä

  Onnea kihlauksesta! :love2 Meillä on tontut seinällä ja valot partsilla, tässä haikailen jo kuusen perään.. siellä se kellarissa odottelisi, tekokuusi. Pitää varmaan jo ensi viikonloppuna se kaivaa esiin niin kerkee siitä vähän "nauttiakkin". Tänä jouluna lähdetäänkin mummolaan, sinne tulee aito kuusi (ah, mikä tuoksu), meille ei voi aitoa tuoda, kissat sekoaa ihan täysin :schocked028
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. kuovi Hyväntuulinen höpöttäjä

  Onnea Monsterille kihlauksesta!
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Noonie Hyväntuulinen höpöttäjä

  Onnea monsteri! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. kuovi Hyväntuulinen höpöttäjä

  Onnea kihlauksesta Monsterille!
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. helmimeri Sukkela juttelija

  onnea kihlauksesta :):Heartred meillä olis jouluaattona ollut meidän tähden laskettu aika:Heartred mutta nyt jännätään tätä ihanuutta :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. silkki Puuhakas puhuja

  Onnea Monsteri!! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Apa91 Oman äänensä löytänyt

  Onnittelut kihlautumisesta! :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Faada Hyväntuulinen höpöttäjä

  Onnea Monsterille.:)

  2013&2015? kyselit näista tuplaraskausoireista verrattuna aikaisempiin raskauksiin. Muuten en ole eroa huomannut kuin sen, että maha kasvaa hurjaa kyytiä. Nyt viikkoja 9+3 ja löytyy vain pari tarpeeksi väljää tunikaa joilla saan mahan piiloon tarkkasilmäisiltä. Normaalimitoissa mulla ei hirveesti mahaa ole, joten nyt ku maha on heti kylkiluiden alapuolelta kohollaan, niin ei jätä paljoa arvailujen varaan. liitoskipuja on myös ollut nyt alusta asti. Verenpaineet oli viikko sitten 103/60, joten huimaa ja heikottaa kovasti, mutta pahoinvoinneilta oon melko hyvin välttynyt kun olen närppinyt ruokaa parin tunnin välein. Eli tiivistettynä ainoa erottava tekijä aikasempiin raskauksiin on ollut mahan kasvuvauhti.:) Onko sulla ihan identtinen kaksonen? Miten oot sen kokenut?:)

  Meilläkin eilen viriteltiin jouluvaloja ja laitettiin jouluverhot keittiöön. Lapsien myötä on alkanut meilläkin joulu näkyä. Jotenkin lapset tekee sen joulun.:)
  • Tykkään Tykkään x 3
 14. kuovi Hyväntuulinen höpöttäjä

  Täällä olisi pakko varmaan varastosta käydä kaivelemassa mammahousut ja rinnanlämmittimet. Maha on aika pömppö. Neuvolan täti varoitteli, että se voi tulla esiin aika varhain, kun edellisestä raskaudesta on niin vähän aikaa...
 15. kikkis Jostain jotain jo tietävä

  Onnea monsteri! ♡
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Joulukuu käynnistyi tuhruvuodon merkeissä aamupäivällä :sad001 oikeastaan se oli kuin haalean rusehtavaa/aavistuksen pinkkiä valkovuotoa, ei vuotanut siteeseen asti ja iltaa kohti taisi jo onneksi loppuakin, mutta kyllä aiheutti ylimääräisiä sydämentykytyksiä työpaikan vessassa. Lisäjännitystä tuli vähän aikaa sitten, kun alaselkää juili oikealta puolelta aaltomaisesti hetken aikaa. Kunpa nämä jäisivät tähän... Eikö vois hypätä suoraan pari kk eteenpäin, nää riskiviikot on niin piinallisia!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 17. Nönnönnöö Jostain jotain jo tietävä

  Onnea Monsterille!!:hello2

  hannanna: Mulla sama juttu...selkää särkee, ala ja risti ja myös oikeella puolella alavatsassa tuntuu välillä kipua. Kävin ultrassa viime torstaina ja lekuri katto et munasolu oli irronnu just oikealta puolelta. Sano et sen tilalle ilmestyy keltarakkula ja se saattaa sit tehä vähän kipeetä ja se taas on täysin normaalia. Joten mun on nyt vähän helpompi hengittää ku ennen ultraa :)

  Joulua pitäis joo alkaa laittaa. Meilläkin poika (2v 3kk) osottelee lelulehistä autoja ja sanoo - Pukki :p

  Näytin pukin kuvaa jostain lehestä ja kysyin et haluuko et pukki tulee meille..alkuun oli tiukka ei, mut sit kun selvensin et pukki tuo lahjoja niin ku sillon sun synttäreinä ni sit tuumas et - Pukki, tänne.

  On se totta et lapset tekee joulun. Ja haluan kyllä isosti sen aina viettää..ja nyt vielä isommin jos mahollista.
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
 18. Tou. Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015

  En oikein tiiä pitäiskö itkeä vai nauraa, mutta kakkosella pyörivä SuomiLove ei oo kyllä hormonihuuruisen katseltavaa! Vollottaessa meni käytännössä koko jakso!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 19. MammaMaria Päivystävä dosentti Huhtikuunmammat 2014

  Viime raskaudessa (reilu vuos sitte) tuli se lasten voice kids ja itkin sitä katsoessa AINA. Tänään toi suomilove herkisti kyllä myös. Voi hyvää päivää...

  Nönnnönnöööllä onkin siellä jo isompi lelukuvaston tutkija. Meillä kiinnostaa kuvastot lähinnä vaan maistellen ja paperia syöden toistaiseksi ja onneksi :) Saa toki tuo jouluna 8kk tyttö eniten kaikista lahjoja, joista paras lienee se lahjapaperi...
  • Hauska Hauska x 2
 20. Suviii Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Mua kans kosittiin perjantaina! Ihan pihalla olen edelleen tapahtuneesta, mutta niin onnellinen. :)
  • Tykkään Tykkään x 22
  • Voittaja Voittaja x 2