Imettävät kuumeilijat

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Pupuliina, 23 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Et ole ainoa, itsekin niitä harrastin:rolleyes: hymynaamankin sain digeihin monesti, eikä menkat alkaneet moooooneen kuukauteen:rolleyes: minkä sille voi että välillä on malttamaton!
 2. Sharmander Peruskäyttäjä

  Tervetuloa Vappupallo! Joo tuo on nii syvältä. Mulla on ”vasta” 10kk synnytksestä ja silti viikat kuukaudet vähintää kerran kk olo et oon raskaana :hilarious: vaikka tosiaan samaa oli kakkosesta ja menkat alko 1,5v kohdalla.

  Mimmi kiva kuulla sinusta ja ihana et on elämässä uusia projekteja vaikei se toki tilannetta korvaa:sorry:

  Omassa navassa se ”kerran kuussa raskaana”-olo on taas vaihteeksi ohi :rolleyes: lämmöt laski samoin mahan turvotus ja muut ällöolot:nailbiting:
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Kiva kuulla sinusta, mukavaa että voit tilanteen huomioon ottaen hyvin. Ja hyvä että saat hcg-seurannan!
  Hyviä pohdintoja :)
 4. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Tervetuloa :Heartred Toivomme sinulle pikaista tärppiä :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. pronssi Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Kiva, kun täälläkin on aktivoiduttu ja tullut uutta porukkaa. :happy:

  Mää tikutin ovulaation pari päivää Flon ennustuksen jälkeen. Talletettu on aika lailla joka päivä ja nyt kerrankin mies on se, joka ei jaksa ja jota väsyttää. :grin Alkukuusta näkee, miten käy.
 6. Sharmander Peruskäyttäjä

  Pronssi peukut!!
  Meilläkin mies oli aika usein se joka ei jaksanu ja väsyttää :wacky: vaikka aina sanotaan et naiset on semmosia :mad: :rolleyes:
 7. Sharmander Peruskäyttäjä

  Jahans. Eilen tuli tumma viiva ovistestiin ja tänään tummunut tasavahvaksi :wideyed::wacky: Tein vastoin periaatteita r.testin mutta se oli ihan nega (raskaudesa ovistikku oli lähes plus kun r.testi jo haamusi). Eli mikähän tämäkin lie. Lämmätkin 37 eli tuskin ovistakaan on. Olisko joku kierron alun ponnistus
 8. Sharmander Peruskäyttäjä

  Jahan. Apteekin ultraan siis tulee jotain ilman raskauttakin. Harmaa viiva näkyy, en tiedä näkyyks kuvissa
 9. Mimmi! Peruskäyttäjä

  Oi jännää sharmamder! Toivotaan parasta! :) Heti tänne infoa, kun tiedät lisää! :D Ja Pronssille myös peukut piinapäiviin!
 10. Sharmander Peruskäyttäjä

  En oo viel päässy tekemään testejä mutta raskautta mä en kyl usko. Perus olot puuttuu, mä hikoilen koko ajan ku raskauden alussa/ennen plussaa oviksesta oon aina palellu aivan hulluna :confused:
  Maito on kyl niiin tiukassa kolmatta tai neljättä päivää ettei tosikaan. Nytkään en koko yönä saanu imetettyä kun ei lähde herumaa :shifty: no,vierottuupahan. Eilenkin, vaik kävi tissillä tiuhaan ei vaan lähteny tulee vaik naplas lähemmä 20minsaa. On tätä ollu toki satunnaisest joskus muulloni mut ei näin pahana ja yleensä maito ”noussu” jos tiheämpään päivän käyny. :sorry:
 11. Sharmander Peruskäyttäjä

  Jep. Joku muu hormoni nyt heittää. Ovistikku haalennut taas toiseen suuntaan. Joko kierron ponniatus tää on tai satunnainen sattuma
 12. pronssi Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Sharmander, oliko sulla ovisplussa tikulla? Oisko se hyvä merkki kuitenkin kierron alkamiseen viitaten?

  Mulla alkoi joku vuoto. Vissiin dpo 7 nyt. Toivottavasti tämä on kiinnitysvuotoa, jota on ollut kahdessa edellisessä raskaudessa. En jaksa näitä paskoja kahden viikon kuukautisia enää. Niitä oli ennen ekaa raskautta ihan tarpeeksi kauan.:shifty:
 13. Sharmander Peruskäyttäjä

  Pronssi. Joo oli se ihan plus vaik en millää digillä varmistanu. Tumma viiva oli ja tuli heti. Toisaalta joskus oon saanu sellaisia ja mitään ei oo tapahtunu :angelic: mut joo! Jään tosiaan oottaa mitä tapahtuu. Maidon tiukkuus on ihan järkyttävää

  Voi ei, mulöa on ollu paljo noita 6-7pv luteaalikiertoja :oops: ihan per..tä kun sit vuotaa reilun Viikon. Jospa se jäis ny tuhnukS ja tietäs hyvää :finger:
 14. Siiru Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Lokamammat 2017

  Mulla on jo toisetkin menkat tulleet, ja näköjään kierto alkoi heti säännöllisenä, jopa vaikuttaa säännöllisemmältä kuin ennen raskautta.. Ja imetyksiä on 2 krt/päivä..
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. hildurbia Peruskäyttäjä Marraskuun äidit 2019

  Mäkin raahaudun tänne nyt kirjoittelemaan. Meillä kävi myös niin, että tuli keskenmeno. Alkoi pitkänä perjantaina ja sitä oli vähän aavisteltu kyllä etukäteen - oli ollut pientä vuotoa ja ultrassa todettiin ettei sikiö vastannut viikkojaan. Menkoista olisi ollut 9+jotain ja koko vain jotain 6+2. Myös syke oli kovin hidas, vain noin 60 tai jopa alle. Ultrassa näkyi myös jotain ylimääräistä, lääkäri uumoili että ehkä oli alkanut kaksoisraskautena ja toinen oli sulautunut toiseen. Tai sitten kyseessä oli jokin epämuodostuma. Oli myös itsellä sellainen olo silloin, että kesken tulee menemään. Olin jo aloittanut suremisen kun vuoto kunnolla alkoi. Keskenmenon pystyin hyväksymään, mutta sen hoito oli kauheaa, epäinhimillistä ja traumatisoivaa. Jostain syystä kohdunkanava ei tyhjentynyt kunnolla vaikka kohtu olikin tyhjä ja sieltä sitten nyhdettiin ilman kipulääkitystä tai edes varoitusta siitä mitä aiotaan tehdä naistentautien poliklinikalla useampaan kertaan sitä kudosta pois. Söin tyhjennyslääkkeetkin, mutta niillä ei ollut vaikutusta. Kokonaisuudessaan kokemus oli järkyttävä. Vuotoa oli kuukauden päivät, sitten oli pari päivää väliä, jonka jälkeen alkoi ekat kuukautiset joissa vuoto oli yhtä paha kuin itse keskenmenon pahimmassa vaiheessa. En tiedä uskallanko yrittää uutta raskautta nyt tai koskaan, vaikka esikoiselle sisarusta toivottaisiinkin. En tiedä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 16. Siiru Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Lokamammat 2017

  Mulla myös keskenmeno kokemuksessa ennen esikoista nyhdettiin pihdeillä pois jotain sieltä kohdusta.. Olinkin sen jo unohtanut koska sen jälkeen synnytys oli niin traumatisoiva että nuo muut sen rinnalla ei enää tuntuneet miltään. :sad001
  Toivottavasti saat hildurbia jotain keskusteluapua tuohon sun kokemukseen jotta ei tarvii lapsihaaveita siihen hylätä. Ja voihan olla, että seuraava raskaus menisi ihan hyvin. Mutta aika varmaan auttaa tuohon kokemukseen.
 17. Mimmi! Peruskäyttäjä

  Olen niin pahoillani hildurbia puolestasi! Ymmärrän, että kokemuksesi oli varmasti todella rankka ja yhdyn siirun sanoihin, toivottavasti saat keskusteluapua. On aivan kamalaa, kun ei pysty itse vaikuttamaan keskenmenon tai synnytyksen kulkuun. Sitä vaan toivoo että fyysinen puoli olisi kunnossa mahdollisimman pian, jotta pääsee henkisestikin eteenpäin. Minulla myös oli jotain hyytymää ja istukan palasia kiinni kohdunkanavassa joita lääkäri irrotti samalla kun totesi km tapahtuneen. Ymmärrän myös tuon kokemuksen, kun se oli aika kivulias toimenpide vaikka ei kestänyt kauaa.

  Minulla oli tänään hcg verikoe. Kolme viikkoa keskenmenosta ja nyt arvo oli 5,1 eli näyttäisi kaikki raskausmateriaalit poistuneet vuodon mukana. Nyt sitten odotellaan ekoja menkkojaki alkavaksi. Alavatsassa ollut nyt menkkakipuja pari päivää. Luulisin, että ovis meneillään tai kohta vuoto alkaa.
 18. Mimmi! Peruskäyttäjä

  Henkisestä puolesta vielä omassa tilanteessani. Minusta tuntuu, että pääosin olen hyväksynyt ja käsitellyt keskenmenoni. Mua on jäänyt kaivertamaan yksi asia mikä on toisaalta ihan tyhmää. Taisin jo aikaisemmin sanoa, että en ikinä unohda sitä pientä elämänalkua mikä housuihin putosi, mutta en myöskään unohda mitä sille tein. Mulla oli side päällä johon se tosiaan valahti ja hetken järkytyksen ja käsissä pidon jälkeen käärein siteen, kuin minkä tahansa menkkasiteen ja laitoin roskakoriin. Ja nyt tämä asia vaivaa, että se minun pieni jo hieman vauvan näköinen alku on roskiksessa jossain kaatopaikalla.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 19. Rauha80 Tuttu foorumilla

  Olen pahoillani kaikkien keskenmenoja ja traumaattista synnytyksiä kokeneiden puolesta. Todella ikäviä asioita.
  Kannattaa kysyä oman terkkarin kautta perheneuvolan palveluita. Sinne pääsisi matalalla kynnyksellä purkamaan tuntojaan ja useimmissa neuvoloissa on psykologin lisäksi myös mahdollisuus psykiatriseen sairaanhoitajana, jos siis kaipaa käsittelyyn lääketieteellisempääkin näkökulmaa tai sen ymmärtämystä.
  Tsemppiä naiset.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. hildurbia Peruskäyttäjä Marraskuun äidit 2019

  Kiitos kaikille. Sananne ovat kullan arvoisia. :Heartred

  Mimmi, pahoittelut myös teidän puolesta. Mä uskon, että harmittaa sen alkion roskikseen meneminen. Lohduttaako ajatella, ettei siellä ns. ollut enää ketään? Se oli periaatteessa vaan sun tekemää kudosta tietyssä muodossa. Mä en ehtinyt/joutunut näkemään mitään alkiota, kaikki meni pöntöstä alas vaan. En jäänyt sitten edes katsomaan että mitä sieltä tuli, jotenkin en halunnut katsoa. Olin nähnyt sen sikiön ultrassa elävänä ja siitä olen tosi kiitollinen ja onnellinen. Mua lohduttaa, että se sai kuitenkin elää vähän aikaa ja ehkä se oli se aika mitä se nyt tarvitsi ja se riitti. Sen kanssa olenkin jotenkin sujut, että sitä ei oltu nyt vaan tarkoitettu.

  Mä pääsin onneksi juttelemaan oman terkkani kanssa neuvolaan. Siitä oli kyllä paljon apua ja oli todella tärkeä kohdata myötätuntoinen terveydenhoidon työntekijä sen jälkeen mitä oli siellä sairaalan naistenpolilla kokenut. En toivoisi tällaista kokemusta ikinä kellekään, en edes pahimmille vihamiehilleni jos sellaisia olisi. Kunhan saan omat ajatukseni ja tunteeni vielä kasaan, niin laitan asiasta palautetta sairaalalle ja tämä minun terkka aikoi myös laittaa neuvolan kautta palautetta. Koen kyllä, että sain asian sillä lailla käsiteltyä. Mutta silti ajatus siitä että sama tapahtuisi vielä uudestaan on tällä hetkellä liian pelottava. Ehkä siihen auttaa aika sitten. En tosiaan tiedä. Ehkä koen jotenkin, että koko keskenmeno oli minulle sellainen osoitus siitä, että en ole nyt valmis uudelle vauvalle. Tuo kesken mennyt olisi ollut jotenkin "täydellinen", ikäeroa olisi tullut se vähän alle kolme vuotta ja jotenkin ajattelin aluksi että se oli kaikki jotenkin taianomaista, kun tärppäsikin heti. Mutta ei. Kivahan se mahdollisimman pieni ikäero noin periaatteessa olisi, mutta ei meistä (tai oikeastaan minusta) ole nyt vähään aikaan yrittäjäksi. Tsemppaan täällä teitä muita ja toivon että kaikilla menee kaikki niin hyvin kuin mahdollista. :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1

Jaa tämä sivu