Himot ?

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti tinkanen, 6 marras 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Tällä hetkellä ei maistu oikein mikään. Ainoot nesteet mitä saan alas ovat omenamehu ja kaakao. Normaalisti en juo kaakaota koskaan. Hedelmistä maistuu mandariinit. Ruuat menee pakottamalla alas. Ainut jota vähän tekee mieli on kiinalainen ruoka
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Pikkunöösä Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2014 Heinämammat 2016 Heinämammat 2018

  Suolakurkut olleet minun himoni paahtoleivän päällä jo pari viikkoa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Tytti M Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015 Heinämammat 2018

  Tulin just kaupasta. Mukaan tarttui niitä paljon kehuttuja suolakurkkuja :D
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Poikienäiti. Tuttu foorumilla

  Nyt kun aloin miettimään niin viime viikonloppuna ennen kuin tiesin olevani raskaana niin alkoi tekemään mieli bbq sipsejä ja american dippiä ja tänä viikonloppuna oli pakko taas saada. Ne maistuu niiiiin hyvälle. Voisin oikeastaan syödä vain niitä.. Ennen en ole erityisesti american dipistä välittänyt.
 5. Lise Tuttu foorumilla Huhtimammat 2016 Heinämammat 2018

  Täällä klassiset raskaushimot iski viikonloppuna. Liekö syynä ultrassa nähty sydänääni, joka antoi luvan olla oikeasti raskaana. Suolakurkkua ja sitruunaa piti hakee kaupasta. Ainiin ja saikos perunasalaattia syödä? Kun sisällysluettelossa lukee vaan "majoneesi" niin kun sitä nyt voi tehdä niin eri tavoin että onko tossa jotain raakaa kananmunaa? Mutta toisaalta luulis että muna mainittais allergikoille..
 6. marinellahi83 Ei muuta elämää Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Mä oon syöny majoneesia :) kunhan on päiväystä ja kylmää. Mut oon jostain saanu käsityksen kans ettei kaikkiin majoneeseihin käytetä raakaa munaa
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Ainakaa kaikkiin ihan perus salaatinkastikkeisiin ei oikeaa kananmunaa laiteta. Muistan jostain lukeneeni että onko jotain jauhoa vai puuttuukohan muna vallan. Ite ainakin syön salaatinkastikkeita, mutta vain kotona koska tiedän miten säilytetty :)

  Korjatkaa jos olen väärässä?
 8. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Ja niin, itse söisin kyllä kotosalla ihan huoletta noita valmis perunasalaatteja ja sieni ym... kunhan on kylmässä säilöttyjä, mutta muutamaa päivää säilöttyä edes omassa kaapissa pidempään ollutta en söisi, vaikka olisi päiväystä.
 9. Pikkunöösä Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2014 Heinämammat 2016 Heinämammat 2018

  Joo mä oon kans huoletta syöny majoneesia (kylmäsäilytettyä). Ainakin muuten Hesen kurkkumajo on sallittua myös raskaanaoleville! :)
 10. Tytti M Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015 Heinämammat 2018

  Ai niin, raakaa munaa ei sais syödä! :eek: Oon heittäny aamupirtelöön säännöllisesti yhden munan raakana :nailbiting: Mikä siinä taas oli syynä, ettei sais syödä? Salmonellariski?
 11. JoLa80 Peruskäyttäjä

  Kaikki raikas mm. hedelmät ja minttusuklaa himona täällä!! :)
 12. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Kananmunasta tuli mieleen: jos tuotteessa on keltuaisjauhoa, niin onko se kiellettyä? :confused:
 13. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Täällä ei vielä kauheesti mitään himoja ole, makea maistuu kyllä normaalia enemmän. Salaatit ja hedelmät on alkanu maistumaan myös! Tänää olikin ensimmäinen aamu kun oli huono olo herätessä. Syöminen kuitenkin auttoi onneksi.
 14. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Jos majoneesin tekoon on käytetty munasta tehtyä jauhoa, se on käsittääkseni ok.

  En tiedä muutenkaan onko tuo raaka kananmuna ihan ehdoton nounou, jos käyttää suomalaisia munia. En ainakaan äkkiseltään löytänyt mitään Eviran sivuilta. Mutta tietysti jos haluaa pelata varman päälle niin en söisi raakoja munia.
 15. Pelleriina Tuttu foorumilla Heinäkuiset 2021 Joulumammat 2018

  Mä sain semmosen käsityksen että suomalaisia munia voi syödä raakanakin, mutta ulkomaisten kanssa pitää olla tarkkana. Monet majoneesit sisältää ulkomaista raakaa kananmunaa niin sen takia niitä yleensä vältetään. Jos majoneesi on esim. itse tehty suomalaisista raaka-aineista niin sitä voi syödä huoletta.
 16. Viima♡ Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Sushia tekee mieli tajuttomasti, en sitten tiedä voiko sitä raskaana ollessa miten syödä:arghh:.. toinen on kaikki raikas mitä tekee mieli:oops:
 17. Minni2016 Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Tekis ihan törkeesti mieli pitsaa missä jalapenoja.
 18. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2016 Heinämammat 2018

  Mä söisin kans kotimaisia munia. Esikoisen raskausaikana sain Salmonellan Thaimaasta ja se tauti ei onneks oo vaarallinen sikiölle, ainoastaan ikävä äidille. Suomalaisissa kananmunissa ei muutenkaan salmonellaa oo, joten kotimaiset on ok. :)
 19. Yyni Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Mä kyllä oon syöny nyt ja aiemmissa raskauksissa raakaa kananmunaa. Meillä syödään paikallisen kanalan lähimunia ja teen niistä myös majoneesin itse, jota söin viimeksi viikonloppuna ja aion syödä jatkossakin.
 20. Elvi~ Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Himoitsen edelleen KAIKKEA... :hungry::cool: Tekee siis mieli syödä. Piste. :grin

Jaa tämä sivu