Mulla on himojen sijaan lähinnä ällötyksiä...
En pysty syömään broileria, enkä punaista lihaa. Aluksi en edes kalaa, mutta nyt olen "pakottanut" itseni syömään välillä lohikiusausta ym. johan tässä alkaa raudanpuutteesta kärsimään muuten!
Sit on pitkä lista muita pikkujuttuja, joista ennen tykkäsin, nyt ajatuskin etoo... esim. minttulakut??! Muutama viikko sitten himosin niitä ja ostin laatikollisen, nyt jääneet muutaman lakun jälkeen koskematta...
Myös kinkku ja kalkkunaleike ällöttävät jo hajullaan. Pystyn ottamaan leivälle ainoastaan lauantaimakkaraa... maksamakkaraa tekis mieli, mutta vielä en ole rohjennut ostaa sitä...
Onneksi tykkään, jos en nyt varsinaisesti himoa, niin syödä GREIPPEJÄ, sitrusmehuja, sitruunakiisseliä, tomaatteja, kurkkua..
Ja leipää rakastan! Varsinkin oikein jyväistä/rouheista ja tositummaa reissumiestä
Varsinainen pääruoka tuottaa aina vähän päänvaivaa... tuorepasta meni alkuun, nyt se ällöttää. Samoin kaikki makaronit ja riisit. Tagliatelle uppoaa yhä ja onneksi peruna
Mutta mitä sen kanssa... välillä teen ruskeakastikkeen, josta otan oman osani ennen kuin annan miehen laittaa joukkoon lihat ja kanat. Ja vähän yritän lihan puutteeseen syödä papujakin välillä
On tämä
ihanaa ja kamalaa, läheiset tekee hulluiksi kun kylässä ei mikään oikein uppoa.... toi Subwayn patonki vähän houkuttais, mutta onkohan kiellettyjä aineksia, esim. mitä se juusto on ja ne kastikkeet?