Himot ja ällötykset

Grilliruuasta tulee etova olo, varsinkin kaikista italian-, peruna ja grillisalaateista, joissa on soossia tai muuta majoonesikastiketta, ällöttää ajatellakin. :eek:
 
Tuli yllättäen illalla himo pitsaan ja söin siitä kaksi kolmasosaa, vaikka aiemmin en ole pystynyt syömään mitään kokonaisia annoksia. Se maistui niin hyvältä, siinä oli jalopenoa, salamia ja sinihomejuustoa. Lopputulos oli että kierin koko yön turvonneena ja janoisena sängyssä, tätä virhettä en tee enää udestaan :sad001
 
Kaikenlaisia mielihaluja tulee, toisaalta moni ruoka yököttää. Nyt teki mieli riisipuuroa, ja olihan sitä tehtävä keskellä kesää :grin
 
Kaikenlaisia mielihaluja tulee, toisaalta moni ruoka yököttää. Nyt teki mieli riisipuuroa, ja olihan sitä tehtävä keskellä kesää :grin

S-ryhmän kaupoissa on valmista riisipuuroa, joka maksaa vaan jotain euron purkki. Sen kun löysin niin, on tullu syötyä useamminkin sitä. Kanelin kanssa niin hyvänmakuista. Ihan vaan suosituksena, jos ei jaksa itse keitellä alusta lähtien:angelic:
 
Söin eilen kahvilassa voileivän jossa oli suolakurkkua. Nousi heti oksennus suuhun ja onneksi vessaan kerkesin oksentamaan. Joten iso EI suolakurkuille :depressed:
 
S-ryhmän kaupoissa on valmista riisipuuroa, joka maksaa vaan jotain euron purkki. Sen kun löysin niin, on tullu syötyä useamminkin sitä. Kanelin kanssa niin hyvänmakuista. Ihan vaan suosituksena, jos ei jaksa itse keitellä alusta lähtien:angelic:

Kiitti vinkistä! Voi tarvita, jos pahoinvointi/heikko olo yltyy, eikä jaksa seistä tuntii hellan vieres :grin
 
Sushia tekisi kovasti mieli, mutta ei voi...:sad001 Sallittuja mielihaluja tuorepuristettu appelsiinimehu ja hedelmät
 
mikään ei sinällään ällötä , mutta jostain syystä kana ja liha (pihvit yms) nii ei nekää nyt mitenkää ällötä , mut en vaan voi kuvitella syöväni niitä , kroppa ja pää jotenki kertoo et ne on liian fyysistä ruokaa. :D Tuoremehua menee purkki päivässä , sillä on nii helppo nostaa sokereita nopeasti jos joutuu ruoan valmistumista esim odottamaan. Muuten ei oikeastaan mitään erikoista ole ruokailussa tapahtunut .
 
Ruisleipä on palannut ruokalistalle! Vaasan ohuet ruispalat, ah.

Lihaa ei munkaan tee juuri yhtään mieli vieläkään, mutta hitto miten hyvältä kotimaiset uudet perunat maistui eilen. :hungry: Löysin mahtavan reseptin vegaaniseen sinappisilliin, ja mies bongasi kaupasta leväkaviaaria josta tehtiin toinen, kermaviilipohjainen sörsseli pottujen kylkeen. Molemmat meni ihan täydestä. Juhannusmenu selkeytyi samalla, ei tarvitse kärvistellä lisukkeiden suhteen.
 
Himoitsen valkosipulisuolakurkkua ja muutenkin valkosipuli tuoksuu mielettömän hyvälle! :love017
 
Himoitsen ananasta ja ruokiin tulee tungettua aika paljon valkosipulia. Ällöttää vaan sinapin haju (varsinkin dijon, yök!) vaikka maku kelpaa. Mysliin on ollut pakko laittaa maidon sijaan jugurttia, muuten ei mene alas. Jos ruuassa on yhtään jotain ihmeellisiä kovia kohtia tai lihassa rustoa niin meinaa tulla ylös.
 
Kerrottakoon tämän vapaapäivän himot: eka ajatus aamulla oli että on tehtävä pullaa!! Söin 7. Sen jälkeen rupesi tekemään mieli jotain kunnollista ruokaa, tein hernekeittoa ja sitäkin söin kolme lautasellista. Onks nyt ruokavalio tasapainossa? :hungover::hilarious:
 
Täällä teki suklaata mieli niin meni jo fazerin sinistä levyä puolet :facepalm: toinenkin puoli olisi uponnut, mutta mies onneksi vei piiloon :woot:huomenna mies töissä niin enköhän sen levyn jostain löydä :hungry:
 
Tänään himotti kaupassa vaniljarinkelit niin kovasti, että oli pakko ostaa pussillinen. Maistamaan en ole vielä päässyt. Hajuina uusia ällötyksiä raaka sipuli ja yrtit. Noi yrtit on hassut kun niiden haju tuntuu järjettömän voimakkaalta ja tilliä en voi nyt sietää ollenkaan hajuna enää. Kaupassa ollessa ällötti myös joku mies, jolla oli törkeästi partavettä. Piti kulkea melkein nenää pidellen sen ohi. Sama tuo sipuli, anoppi pitää keittiössä melkein aina pöydällä puolikasta raakaa sipulia (tunkee sitä leipiin ja kaikkialle), sen hajua en kestä.
 
Mulla kans toi salmiakki ja lakuhimo on niiiiin paha. Oikein ketutti ottaa irtokarkkeja ja pussista tuli ihan vajavainen ilman salmiakkilemppareita. Oon kyllä muutaman karkin napsinut kerran viikossa, tuhma minä, kun vasta tuliaisiksi sain ison pussin ja miehelle ei kelpaa.
 
Takaisin
Top