Vuohenjuustonhimoiset muuten: minä vetelin juuri eilen vuohenjuustosalaattia niin, että ostin ihanaa chevreä, jonka leikkasin sentin viipaleiksi ja ruskistin molemmin puolin pannulla öljyssä oikein kunnolla. Ajattelisin, että on ihan turvallinen tapa nauttia sitä raskauden aikana, kunhan viipaleet todella kuumentuvat oikein kunnolla myös sisältä. Jos himo kohdistuu nimenomaan ”raakana” nautittavaan vuohenjuustoon, niin silloin ei tuostakaan tietysti mitään apua ole.
nekin tosin on tullut usein lopuksi ylös. Töissä onneksi tulee syötyä monipuolisesti ja terveellisesti lounasta. Kalaa olen syönyt hävettävän vähän.
oon kyllä antanut himolle vallan ja lähes joka päivä tulee syötyä jotain epäterveellistä kun niin järjettömästi tekee mieli.
Minulla ei onneksi ole ollut kovin pahaa pahoinvointia tässä raskaudessa, esikoisesta oli enemmän. Tai siis kuvottaahan tässä harva se hetki, mutta oksentanut en ole ja syömään pystyn lähes kaikkea. Olen syönyt todella orjallisesti max. kahden tunnin välein, jos yhtään pidemmäksi venähtää väli niin sitten tulee kyllä todella huono olo.
), Ruisleipä, SUKLAA!?!
Ihan vaan tiedoksi muille niitä himoitseville, että kausi on käynnistynyt. 

