Helmikuun jutustelut

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Pauliina0, 2 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pauliina0 Jostain jotain jo tietävä

  En tiedä onko tämmöistä yleiseen höpötykseen liittyvää uutta ketjua vielä aloitettu..? Ainakaan meille jotka ei kuulu salaiseen ryhmään :happy:

  Täällä RV 11+4 ja tänään kotidopplerilla saatu sykkeet kuuluviin. Voi jestas oli mahtavaa :smiley-bounce016
  Pistin visusti takaisin piiloon koko vehkeen etten alkaisi liikoja kuunnella..

  Muilla samoja aikeita? :love017
  • Tykkään Tykkään x 6
 2. Ylliste Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Kyllä himistelis kotidoppler! Vielä olen saanut itseni hillittyä kuitenkin.

  Onnea että pääsitte kuuntelemaan, oli varmasti antoisaa!
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Laakeripuu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Mulle on postissa tulossa Torista tehty doppler-ostos :) Ei maksa käytettynä paljoa ja varmaan saa myytyä poiskin sitten kun ei enää tarvitse.
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. Mantaray Jostain jotain jo tietävä Elokuiset 2021

  Mä hankin NT ultraa edeltävässä ahdistuksessa Dopplerin myös :) Oli se ihanaa saada kuulumaan ekaa kerta. 12+0 jälkeen on saanut kyllä helposti kuulumaan, nyt yritän kovasti unohtaa koneen ettei ainakaan joka päivä kuuntelisi.

  Muuten kivaa että helmikuu alkoi ja tuntuu että aika menee eteenpäin! Pahoinvointi alkanut helpottaa, ja nyt 13+3 alavatsan turvotuksen keskeltä alkaa jo raskausvatsa vähän tuntua :happy:
  • Tykkään Tykkään x 4
 5. Bumba3462320 Jostain jotain jo tietävä

  Vauvan sydänäänet kuultiin ma 1.2 ekassa ultrassa 12+3.
  Helmikuu alkoi hienosti, kun näki ultrassa vilkkaan heiluvan ja hyppivän vauvan ekan kerran ja kuulla et kaikki on hyvin.
  • Tykkään Tykkään x 10
 6. Ninnu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Kertokaa mulle vielä miltä dopplerilla kuulostaa ne sydänäänet? :bored: Kun mä kuvittelisin et oon saanut ne kuulumaan, sellaista laukkaavaa ääntä siis, mut kuulostaa kuitenkin ihan erilaiselta kuin ultrassa... Mut sit kuitenkin oon epävarma, onko se vaan jotain epämääräistä rahinaa mitä kuulen :rolleyes:
 7. Pauliina0 Jostain jotain jo tietävä

  Ylliste, joo oli kyllä mahti tunne! On ne vain parhaita ääniä tässä maailmassa :happy119:Heartpink

  Mulla kans Mantaray pikkusen pahoinvointi helpottanut. Jopa neljä hyvää päivää perätysten ollut nyt ja ruoka pysynyt kohtuullisesti sisällä. Vaikuttaa niin paljon positiivisesti mielialaan, samoten kuin tuo aurinko joka alkanut kurkkia välillä enemmän pilvien takaa :Heartpink mukava kun sulla konkretisoitunut odotus vatsan kasvun myötä. Se on ihanaa :Heartpink

  Ninnu, joo kuvailisin itsekin sykkeitä laukkaaviksi varsinkin kun saa sen vauvan alun ihan siihen oikealle paikalle niin siltä ne kuulostaa. Kauempaa kuulostaa mulla tasaisen nopealta tumtum ääneltä:biggrin sillä perustein itse tunnistan sykkeen että oma ei tosiaan niin kova/nopea ole :)ja semmonen hidas viuh-viuh ääni on tietääkseni istukka ja löydän vauvan aina kun istukasta käännän anturin alaspäin. Nyt olen löytänyt ihan häpyluun rajamailta.
 8. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Krooh pyyh, vielä puoli vuotta laskettuun aikaan. :facepalm:
 9. Sundiu Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Onko teillä muilla jotka ootte jo ennemmin saanu lapsen nii ruvennu tuntuu liikkeet? Mulla on nyt 4 päivää tuntunu, eka luulin että kuvittelen mutta tuntuu sellasia hentoja hipaisuja,"kutituksia" molemmin puolin tuolla kohdun kohdin, kun on itse aloillaan niin niitä huomaa helpommin. Välillä tulee monta kerralla sitten välillä menee aikaa ku ei yhtää ja sit taas kova peppurointi, hauskinta ku saattaa vaihtaa puolta myös nopeaa oikealta vasemmalle tai keskelle, erittäin liikkuvainen kaveri :Heartpink:Heartpink sisko ja äiti kans kertoivat että heillä on näillä viikoilla tuntunu ekat liikkeet ja siitä voimistunu:binkybaby:Heartpink niin ihanaa!!!!! Niin ja tosiaan RV 12 menos
  • Tykkään Tykkään x 5
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 10. Pauliina0 Jostain jotain jo tietävä

  Mulla piti olla siis tänään RV 11+5 mut np uässä selvisi äsken et ollaankin jo 13+1. Laskettu muuttui sitten 11. Päivään :nailbiting: jeee!! Baby ottanut kasvun kii kyllä hienosti :p pikkusen oli terhakka ja liikkusa kaveri mutta myös yhteistyökykyinen niin et koko ultra ohi 30 minuutissa ja rakenteet kunnossa. Voiko ihminen olla enää helpottuneempi:cat:

  Sundiu, uskon hyvinkin että pieniä liikkeitä voi jo tuntea:)
  • Tykkään Tykkään x 11
  • Voittaja Voittaja x 3
 11. Sundiu Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Oi olipas siellä ottanu vauva hyvän kasvupyrähdyksen tosiaan, täällä jännätään vielä reilu viikko np ultraan, toivottavasti meilläkin hyviä uutisia:)
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. Air4M Sanavalmis juttuseppä Elokuiset 2021 Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mä oon kanssa miettinyt, että voisinko oikeasti jo tuntea liikkeitä, kun välillä kutittaa mahasta kuin jännittäisi/säikähtäisi. Ja siis tuntuvat ihan erilaiselta, kuin suolen murinat. Nyt 11+4.
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Amelii Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021

  Mulla myös olo kuin tuntisin liikkeitä. Ja itseasiassa ultrassa, kun vauva vain käänsi päätään niin se tuntui samalta kuin nää mun epäilemät liikkeet. Joten uskon, että ne on liikkeitä. :love7 Ekassa raskaudessa erotin liikkeet vasta rakenneultrassa.
  • Tykkään Tykkään x 2
 14. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Mäkin oon kuvitellut tuntevani jotain, mutta tänään ultrassa istukka etuseinässä tyynynä, niin hieman epäilen mahdanko kuitenkin tuntea omiani:hilarious:
 15. Amelii Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021

  Mullakin on istukka etuseinämässä mutta nää liikkeet tuntuukin syvemmällä, ei siis tuossa heti ihon alla.
 16. Melinda91 Jostain jotain jo tietävä Elokuiset 2021

  Miten muuten muilla, varsinkin jo myöhemmillä viikoilla menevillä, minkälaisia tuntemuksia teillä on muuten ollut? Itsellä tuntuu olevan jonkin verran kaiken näköistä vihlontaa ja varsinkin tänään outoa "paineen tunnetta" alhaalla. Olenko ainut näiden oireiden kanssa?:banghead:
 17. Monstera11 Oman äänensä löytänyt

  Olis mukava kyllä tuntea liikkeet. Mun vatsa pulputtaa muutenkin niin paljon, että tuskin osaan erottaa mitään. :D
 18. kie-lo Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Onpa hauskaa, että moni tuntenut jo jotain liikkeitäkin. :) Meillä ensikertalaisilla taitaa mennä vielä jokunen viikko tuohon!

  Meillä oli eilen nt-ultra. Hyvien uutisten kunniaksi ostin ekan vaatteen ja kukkapuskan ruokaostosten lisäksi. Kassamyyjä herkistyi pientä bodya hipelöidessään ja kysyi vielä kukkapuskasta viivakoodia etsiessä, että olenko menossa jotain pikkuista katsomaan. Koska valehtelutaitoni ovat nolla, sanoin, että tulee omaan talouteen, mutta saa vähän vielä odotella vauvaa. Ekat onnittelut siis Prisman kassalta viikolla 12+0. :laughing002
  • Tykkään Tykkään x 7
  • Hauska Hauska x 6
 19. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Ite tuntenu ekassa raskaudessa 11 viikolla ekan kerran. Muissa sit vaihdellen 12-13 viikolla. Nyt oon reilu viikon aina satunnaisesti tuntenu liikkeitä. Ne tuntuu semmoselle kuplinnalle et jokin pyörii. Tänään käyty nt- utrassa. Hieman oli toinen sitä mieltä et mitä turhia nyt mittailla et hällä on just jumpat menossa.
  • Tykkään Tykkään x 6
 20. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Älä viitti tää aika lähtee kohta juokseen niin että ei perässä pysy.


  Mä hankin kans dopperin mut en ole vielä koittanu et miten onnistuu käyttö.