Helmikuun jutustelut

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Pauliina0, 2 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. .anna. Vasta-alkaja

  Nt-ultrassa hoitaja meinasi että istukka on jotenkin takana niin liikkeitä voisi jo tuntea, en ehkä osaa niitä vaan erottaa kun ensimmäisestä raskaudesta kyse. :sad001 jotain kummallista paineen tunnetta ollut välillä mutta se on enemmän koko alavatsan alueella kuin yksittäisessä kohdassa.:pompus: vk 14+0 nyt menossa.
 2. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Olis aikaista tuntea liikkeitä noin aikaisin, etenkään ensisynnyttäjänä. Toki mahdollista! Mulla oli ekassa raskaudessa istukka takana ja tunsin ekat kevyet höyhenensipaisut joskus 19+ viikolla.

  Harmi kun en älynnyt omassa ultrassa kysyä missä istukka nyt on. Mulla on nyt 15+0 kasassa ja kovasti odottelen liikkeitä. Yks ilta olin tuntevinani jotain, mut veikkaan et kuvittelin vaan.
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Sundiu Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021


  Kyllä ne sitten erottaa ku niitä rupee tuntuu, nimimerkillä täällä nyt reilu viikko tuntunu päivittäin, välillä enemmän ja välillä vähemmän, huomaa aina kummalla puolella vauva majailee . Itselläni alkoi nyt 13 viikko eli 12+0 mutta en ole ensisynnyttäjä ja kohtu todella edessä eikä tuota vatsan peitettä ole nii paljon kun olen todella hoikka. Tuntuu sellasina kutittavina hipaisuina liikkeet, välillä lujemmin ja monta kerralla, välillä vaimeasti ja yksi tai kaksi, sitten vaihtaa paikkaa tai on kauanki levossa kunnes taas alkaa rallitus:smug: Ekassa aloin tuntemaan noin 16 viikolla eli eiköhän sinullakin pian jotain ala tuntumaan, ne onki maailman ihanimpia asioita odotukses:Heartpink
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. .anna. Vasta-alkaja

  Voi että, pitää sitten kärsivällisenä vielä odotella liikehdintää. :bounce:happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Pauliina0 Jostain jotain jo tietävä

  Meninkin sanomaan että ei oo mittään kipuja :wacky:
  Nyt pari päivää supistellut. Siis reisissä, alaselässä ja mahassa tuntunut kouristavaa kuukautiskipua josta samanlaisesta keskimäisen kohdalla jouduin pakkolepoon. Silloin se todennäköisesti johtui kesästä ja nestehukasta kun meni nesteytyksessä ohi. Neuvola on ihan päivien päässä että siinä tulee pissa stixattua ja näkee onko tulehdukseen viittaavaa.. :sad001 vessa on kyllä mun käynnin jälkeen pistävän hajuinen:banghead: veikkaan syyksi jotain sellasta. Netissä myös toisaalta luki että ihan normaalia uudelleen synnyttäjillä ja ei johda mihinkään. En oo huolissaan niin kauan ku ei ala vuotoja..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 6. Pauliina0 Jostain jotain jo tietävä

  Tosiaan itsellä oli pissatulehdus näiden suht kivuttomien supistusten taustalla. Nyt parempaan päin!
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Hyvä että selvisi!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Hannan Puuhakas puhuja Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Onko teillä vilkkaampaa keskustelu salaisella puolella? Tuntuu vaikealta saada sitä vaadittua 20 viestiä täällä täyteen ennen kuin sinne pääsee.
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. AnniV Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Joo, keskustelu on siirtynyt aika pitkälti salaiselle puolelle, mikä toki on kurjaa niiden kannalta, jotka eivät siellä vielä ole. Täytyypä itsekin siis terästäytyä taas myös täällä julkisella puolella :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Nyt vaan jotain liibalaabaa tänne, niin viestit täyttyy :grin
  • Hauska Hauska x 2
 11. Hannan Puuhakas puhuja Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Kävin tarkistamassa ja yks viesti vielä :cat:
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. fruktgodis Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Joo samaa ihmetellyt, että onpa työlästä saada 20 viestiä täyteen, kun ei juuri muita keskustelijoita ole. No spämmin täällä kans et pääsen salaiseen ryhmään :grin
 13. Neretle Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Hankala tosiaan on saada tarvittava määrä viestejä ja tuntuu kyllä paljolta vaatimus ryhmään pääsynkin jälkeen, että 10 viestiä pitäis kuussa kirjottaa..
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Melinda91 Jostain jotain jo tietävä Elokuiset 2021

  Mulla sama, ei haluaisi kirjoittaa mitään "turhaa", mutta melkein pakko jos haluaa salaiseen ryhmään päästä. :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Sundiu Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Voi meillä oli tänää neuvola ja perään lääkäri, lääkäri teki nää perus tutkimukset ja luulin että lopuksi kuunnellaan vaan sydäntä mutta olipa ihanaa ku ultrattii ja katottii että vauvalla kaikki hyvin. Siellä se pieni makoili taas selin ettei näyttäny ollenkaan etupuolta, toinen makoili nii tyytyväisenä että piti vähä herätellä josta suuttuu ja potkas oikee lujaa:hilarious::Heartpink saatiin myös kuvata ultraa ja ottaa sydänääniä taltee sekä muutama kuva mukaan vaikka tosiaan profiilia ei saatu näkyviin:Heartpink vielä reipas kolme viikkoa ja sit jo taas ultra nimittäin rakenneultra:hello2 pitää vaan toivoa että pieni ois vähä paremmas asennossa sitten, nyt kahdes ultras ollu vähä hassusti ettei tahdo nähdä
  • Tykkään Tykkään x 5
 16. Tuikutti Satasella mukana keskusteluissa Elokuiset 2021

  Hieman piti kerätä voimia taas tulla kurkkimaan mitä tänne on kirjoiteltu kun sattui niin epämiellyttävä neuvolakäynti olemaan viimeksi. Kokematon ja kovakourainen lääkäri tutki minut ja oli löytävinään jotain poikkeavaa ja lähetti lisätutkimuksiin. No siitä "hieman" stressaannuin ja lopputuloksena piti sitten mennä yksityisellä käymään että saisi stressioireet loppumaan ja mielenrauhan. Nyt ei huvita enää koko neuvolatouhu ja toivoo vaan ettei olisi enää sitä lääkäriä :sorry:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
 17. Tuikutti Satasella mukana keskusteluissa Elokuiset 2021

  Mitä mieltä olitte uudesta äitiyspakkauksesta?
 18. Tuikutti Satasella mukana keskusteluissa Elokuiset 2021

  Ja viimeinen tikusta asiaa viesti, viimein 20 viestiä täynnä :rolleyes:
  • Hauska Hauska x 4
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Pipana93 Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Ehkä vähän hölmö kysymys mutta miten sinne salaiselle puolelle pääsee? :hilarious:
 20. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021