Helmikuun höpinät

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti alppa, 1 helmi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. alppa Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Hurjaa vauhtia kuluu kuukaudet, kun nyt jo helmikuussa mennään :D
 2. Mansikkasuukko Aloittelija

  Tämä kuukausi alkoi mitä mielenkiintoisemmin! Kun tänään heräsin ja käännyin selälleni niin titidii, tunsin ekat liikkeet! Monta kertaa tuli pieni tökkäys :joyful::Heartred Miten hassulta tuntuikaan!!
  • Tykkää Tykkää x 15
 3. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Menin tilaamaan Aliexpressistä dopplerin... Hintaa sille tuli postikuluineen jotain 25€. Sama käkkyrä (mun mielestä yhtä hyvän tai yhtä hepposen näköinen) maksoi suomalaisen jonkun terveysnettikaupan sivuilla 495€. Lueteltujen ominaisuuksien perusteella ei mitään eroa toiminnoissa. Melkoista..... Saapa nähdä, onko siitä tilauksesta mitään iloa. Josko se tois enemmän todentuntua tähän raskauteen. Ja jonkun tukivyön tilasin myös, katsotaan, onko siitä hyötyä. Selkä prakailee pahasti jo nyt. Eilen illalla itkin kun särki niin kovin. Tänään parempi siltä osin. Ois se nyt kiva niitä liikkeitäkin jo tuntea...
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. marinellahi83 Addikti Heinämammat 2018

  Esikoisesta käytin tukivyötä varsinki jumpassa ja mulla se toimi. Toivottavasti sullaki tepsis! Mullaki oli eilen selkä ihan järkyttävän kipeä, mut tänään ei oo ollu :eek:
 5. Nepeta Cataria Rakastunut foorumiin Heinämammat 2016 Elomammat 2018

  Minun doppleri on alilta. Karvalakkimalli, toimii kuten pitääkin. Tilattiin myös tukivyö, joka jo tulikin. Kannattaa lukea niitä käyttäjäkokemuksia eri kokoisista tuotteista eli kokomerkinnöistä, aasialaiset naiset kun ovat kovin siroja meihin länkkäreihin verrattuna.
 6. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Siinä vyön tiedoissa oli merkitty kokojen tuumamitat. Tarkistin ja s-koko oli ihan ok ainakin ilmoitettujen mittojen perusteella.

  Just 20min sitte iski joku ihme kohtaus, alkoi kädet täristä ihan kunnolla, päässä huippas ja sellanen höttöolo, leposyke nousi 80:een. Edelleen pulssi korkealla, vaikka käsien tärinä loppui. Sellanen kumma härö olo koko kropassa. Soitin terveysneuvontaan, mut kun ei oo kuumetta tms ni sanoi että seuraile ja ma neuvolaan yhteys. Mut jos jatkuu tai pahenee ni päivystykseen.

  Kellään mitään tietoa tai kokemusta tämmösestä??
 7. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  ^Mulla matala verenpaine on tehnyt tuota. Tai anoreksia-aikoina matalan verenpaineen ja syömättömyyden/alhaisen verensokerin yhdistelmä.
 8. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  No jaa, juu.... Matala verenpaine on kyllä mutta koskaan ei oo tollai alkaneet kädet täristä. Unohdin soittaa sinne neuvolaan ja kysyä asiasta, oli kiireinen työpäivä. Pitää huomenna koittaa muistaa soittaa. Voi tosiaan olla sitäkin; olin kuitenkin syönut joku muutama tunti aiemmin ihan hyvin (ruuan ja jopa jälkkäriä), eikä nyt oo kyllä painossa sillai muuta kuin et sitä alkaa kohta olla liikaa. :D

  Onneks ei kuitenkaan tullut uudemman kerran toi olo. Saa nähdä, miten jaksaa nyt treeneissä tänään; pitää koittaa ottaa evästä mukaan, että saa heti sitten nostettua sokerit. Tänään ajoin lounaan jälkeen autolla työkohteesta kotiin, ja meinasin nukahtaa rattiin monta kertaa. Ei sovi mulle tuo syöminen ja sitten istuminen/keskittyminen johonkin tärkeään; pitää vissiin jatkossa varata aika jollekin minipäiväunille jossain piilossa, joka kerta syömisen jälkeen. Muuten ei tuu mittään.
 9. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  ^Mulla tuo tärinä tulee aina ennen kuin pyörryn. Siitä aina viimeistään tietää, että pitää istua hetki :D
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 10. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Onko kokemusta voiko aurinkoihottumaa tulla, jos iho ei oo altistunut suoraan auringolle? Me ollaan Dubaissa just ja esikoisen selässä on ihan aurinkoihottuman tyyppistä näppyä. Selkä ei oo missään vaiheessa altistunut suoraan auringolle. Ainoo, missä on muutenkaan selkään aurinko ottanut, on uima-altaalla ja sillonkin on ollut koko ajan uv50-uikkari päällä. En kyllä tiiä mitä muutakaan toi vois olla.
 11. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  ^Mun mielestä voi. Ei kai se aurinkorasva sitä allergiaa vie veke. Jos ei lapsi oo kaapu päässä kulkenut, niin onhan se naama ainakin altistunut - ihottuma ymmärtääkseni voi tulla minne vaan. Jos pystyy, ni allergialääkettä ja kortisonirasvaa. On kyl ärsyttävä vaiva. Toinen, mikä tulee mieleen, on ihan vaan hikinäpyt? Mut ne ei kai oo sellasta yhtenäistä massaa kuis aurinkoihottuma. Jos se on hionnut siinä uikkarin alla ja siksi oireilee?
 12. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Mulla tuli mieleen myös hikinäpyt! Voi olla hyvin aurinkoihottumaakin. Lapsen iho on vielä ohuempaa ja reagoi herkemmin.
 13. flowery Ihastunut foorumiin Elomammat 2018

  Huutelen tuolta elokuisten puolelta. :) Oon koko ikäni saanut aurinkoihottumaa ja tuli lapsena tosi herkästi myös Suomessa. Itsellä pidettiin etenkin ulkomailla auringossa / ulkona aina pitkähihaisia vaatteita liikkuessa ja uidessa. En tiedä mikä noiden uikkareiden ”esto” ihottumaan on mutta vesi kiiltelee ja heijastaa. Lisäksi uikkari saattaa liikkua päällä enemmän kuin pitkähihainen. Esim nyt aikuisena mulle ei siitä edes 50 suojakerroin ulkomailla ja se on aika kökkö, mutta nyt tulee paljon vähemmän kuin ihan pienenä :)
 14. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Toi uikkari on sellanen haalarimallinen joten se ei ainakaan oo päässyt liikkumaan. Sen lisäks uv-hattu, jonka takaosa suojaa myös yläselkää. Ei tossa hirveesti ihoa auringolle altistu. :D [IMG]

  Muualla liikkuessa sit ollut pääasiassa rattaiden varjossa, mut välillä myös hetkittäim auringossa t-paita ja shortsit päällä ja sillon 50-aurinkorasvaa. Oliskohan ne sit kuitenkin hikinäppyjä. Täytyy seurailla. Ei onneks näytä vaivaavan mitenkään.
 15. flowery Ihastunut foorumiin Elomammat 2018

  Tuo kyllä suojaa tosi hyvin, joten uskoisin ettei välttämättä ole ihottumaa. Aurinkoihottuma itsellä ainakin kutisee helposti ja menee aika punaiseksi, joten siitä aika tunnistettava.
  Toivottavasti ei tule ainakaan enempää! Ihanaa reissua teille! :)
 16. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Aivan ihana lomakuva! :Heartred

  Omaan lomaan on vielä muutama kuukausi kun huhtikuussa vasta odottaa viikon loma maltalle! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Star4, Malta on ihana. :Heartred Oon käynyt siellä kerran. Se vois olla kiva lastenkin kanssa. :)
 18. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Aika pahan näköinen toi selkä kyllä nyt aamulla on. :sad001 [IMG]
  En tiiä kutiseeko, mutta ei ainakaan yritä raapia sitä eikä näytä muutenkaan vaivaavan. Täytyy hakea jostain apteekista kortisonirasvaa. Meillä on täällä mukana vaan Bebanthenia. Sitä oon iltaisin laittanut.
 19. Lulu-- Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Kieltämättä on kyllä ärhäkän näköinen :sad001 Onneks ei kutia!
 20. marinellahi83 Addikti Heinämammat 2018

  Eihäb kloori tai ite uimapuvun materiaali aiheuta oireita?

Jaa tämä sivu