Helmikuun höpinät

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti alppa, 1 helmi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sporttis Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018 Marrasäidit 2020 Heinämammat 2016

  Ja nyt pari tuntia heräämisestä lähes kaikki punotus on poissa ja pientä näppyä enää jäljellä. On siis ollut iltaisin ja heräämisen jälkeen pahimmillaan ja ollaan käyty vaan aamupäivisin uimassa. Täytyy seurailla.
 2. marinellahi83 Addikti Heinämammat 2018

  Petivaatteet? Onko joku outo pesuaine käytössä siellä päin? Siis se hotellin oma pesuaine on varmaan eri mitä teillä kotona :)
 3. Sporttis Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018 Marrasäidit 2020 Heinämammat 2016

  Se ei sit vaan selitä sitä miks iltaisin ennen nukkumaanmenoakin on pahempi. Hmmm. :confused:
 4. Pikkunöösä Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2014 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Mä epäilisin myös uima-altaan klooria tai uikkarin kangasta...
 5. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Luon juuri facesta että synnytykset siirretään Jorvin sairaalasta Espoon uuteen sairaalaan tässä alkuvuodesta. Hassua kun neuvolassa ei ole puhuttu mitään. Th kysyi vaan että aionko synnyttää Jorvissa vai Naistenklinikalla. Onko muilla tietoa tästä?
 6. elämän ihmeitä Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

 7. Amandie Aloittelija

  Neuvola lääkärin aika, ehkä turhin ikinä... Oli tänään ja hoitaja käyntejä ollu kaks aikasemmin ja niistä saanu miljoona kertaa enemmän tietoa ja varmuutta raskauteen liittyen. Jäi lähinnä hölmistyny olo tän päiväsen jälkeen. Totesi että sykkeet 140-150 minkä jo tiesinkin kun on doppleri ja kun kyselin mun selkä ja lonkka kivuista niin totesi vaan että onhan ne ikäviä juu.... Hemoglobiinia kun kysyin että voisiko mitata kun on huipannu ja päätä särkenyt vaikka verenpaine ok niin totesi että voi sitten seuraavalla neuvola hoitajan tapaamisella mittauttaa... Se ois tulossa sit niinki pian ku 15.3 että terve.
 8. Nepeta Cataria Rakastunut foorumiin Elomammat 2018 Heinämammat 2016

  Saatan olla vähän foliohattuinen, mutta kun on ulkomailla ja ihoon tulee jälkiä unien jälkeen niin alkaisin miettimään luteita ekana. :bag: Toivottavasti kyse ei ole kuitenkaan sellaisesta, mutta saattaisin kyllä palattuani saunottaa/pakastaa laukut kunnolla.
 9. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018 Kesä-äidit 2020

  Ei näyttäneet ollenkaan miltään puremilta noissa kuvissa... Ei sillä, et ois tarvinut koskaan livenä luteenpuremia nähdä, mutta just ton omankin vainoharhan takia erinäiset kerrat niitä kuvia googlaillut.... :nailbiting:
 10. Sporttis Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018 Marrasäidit 2020 Heinämammat 2016

  Ton aamun jälkeen ei oo enää punoittanut, pientä näppyä vaan. En usko, että olis loman edetessä helpottanut jos olis luteista johtunut. Nyt ei oo enää hirveesti näppyjäkään ja nyt siis vasta lentokentällä kotimatkalle lähdössä. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Mä olen vieläkin ihan väsynyt eilisestä :D oltiin koiranpentujen kanssa rodun omassa näyttelyssä ja nämä menestyivät paremmin kuin hyvin siellä :) tämä on mun ensimmäinen pentue ja uudet omistajat on ihanan aktiivisia harrasteissa ja meinasi hormonihöyryissä päästä itku tästä :D :D
  • Tykkää Tykkää x 10

Jaa tämä sivu