Miten tekisin kun haluan viedä sunnuntaina tuoretta leipää lahjaksi? Aikataulusyistä mulla on nyt taikina työn alla, ja kun tulee valmiiksi menee kylmään. Juuri vaikuttaa olevan aika tehokkaalla ja aktiivisella päällä, kun jo ekassa taittelussa huomasin että taikinaan oli alkanut muodostua ilmakuplia

Huomenna paistomahdollisuudet olisi aikaisin aamulla tai sit vasta illalla. Jos illalla paistaisi, niin leipä olis vielä tuore aamulla, mut vuorokauden seisseestä leivästä mun mielestä jo tuntee että se on seissyt. Niin otanko riskin ylikohoamisesta ja paistan huomenna illalla, vai paistanko aamulla ja lykkään tyyliin päiväksi pakkaseen?

Miten pakastus on teillä vaikuttanut leipien rakenteeseen? Sunnuntaiaamunakin ehtisi vielä paistaa, mutta silloin toi taikina aika varmasti on jo pahasti ylikohonnut