Hankintoja

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Zeni, 18 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Meillä pelkkä body ja housut + päällysvaatteet, body siks vielä ettei selkä oo paljaana
 2. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  täälä käytetään kans bodeja , just siks ettei oo selkä paljaana sit. En tykkää bodeista enää yhtään ku paidat on niin helppo vaan vetasta päälle :grin kotona pidetään melkeen pelkkiä paitoja, päikkyyn sit niitä bodeja ja ku ilmat viilenee ni ulkoillessa kotonaki..
 3. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Minä en oo enää jaksanut käyttää bodyja, ne napit kävi jo hermoon, kun ei niitä ehtinyt laittaa kiinni ennenkun pojalla meni hermo :D
  Onneksi on paidat sen verta pitkiä, että saa housujen sisään :)
  Ja usein nyt viileämmällä (kuivalla)kelillä on t-paita ja joku collaritakki tms. Helppo ottaa vaan kerroksia pois kun päivän mittaan lämpenee.

  Noi kuorihaalarit ja sadevaatteet on meillä sen verran kevyitä, että alla voi olla ihan collegea jos on kylmät kelit..
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. rosamamma Näppärä viestien naputtelija Marrasmammat 2017

  Meilläkin turvakaukalosta siirtyminen istuimeen alkaa olemaan nyt ajankohtaista.. Meillä kaksi vaihtoehtoa; Cybex sirona M i-Size ja Recaro Zero.1. Mies ihastui tuohon 360 asteen kääntöön mikä molemissa on, valittaa aina selkäänsä kun laittaa poikaa turvakaukaloon. Kokemuksia kummastakaan? Aika samanlaisiltahan nuo vaikuttaa, recaro taitaa olla aika uusi kun ei löydä netistä kokemuksia. Hintakin aika lailla sama molemmissa.:p
 5. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Meillä on normi Sirona ja pois en vaihtais, lapsi viihtyy ja on se kääntyvyys (360) niis suuri plussa :)
 6. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Tuo M i-size Sironahan ei ole 360 kääntyvä malli
 7. PikkuTikku Satasella mukana keskusteluissa

  Me ostettiin recaro zero. Todella hyvä on ollut ja muksu viihtyy siinä myös.
  Meillä oli myös toisena vaihtoehtona sirona, mutta halusimme lopulta istuimen, missä on vöillä kiinnitys myös naama menosuuntaan mennessä.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 8. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Tuli eteen sekin, että piti hankkia toiseenkin autoon se turvaistuin. Yritin kauan etsiä jotain hyvää (mun ja ruotsalaisten mielestä) selkä menosuuntaan istuinta käytettynä, mutta ei sitten mistään löytynyt!
  Mies sitten sanoi, että jos melko hyvä käytetty maksaa yli 200, niin ostetaan hyvä ja uusi mielummin.
  Toiseen autoon valikoitui sitten Klippan, ja tuntuu kyllä sekin kivalta että saa tukea suomalaista työtä.
 9. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Meillä on ainaki viihdytty klippanissa :) mäki tykkäsin ajatuksesta että se on suomalainen :P
 10. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Meilläkin on klippan. :-) ostettiin vuoden käytettynä mun siskolta.
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Kengistä.. meillä on nyt ulkoilukenkinä vikingin lenkkarit . Syksy tulee, ilmat viilenee. Miten ihmeessä sitä osaa hommata tarpeeksi lämpimät mutta ei liian kuumat kengät pienelle? Vinkkejä otetaan vastaan! :) ja käytättekö villasukkia kengissä? Harmittaa kun meidän suvussa alkaa olla villasukkien kutojat nollassa, itekki oon NIIIIN huono kutomaan että ! :/ Mitenköhän tuo lapsen jalka mahtaa tassa syksyn/talven aikana kasvaa, todella haastavaa mulle tää lapsen kenkien hankkiminen!
 12. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Ja siitä koosta. Ihanteellistahan on että kengässä väljyyttä sen 1,5cm (?) , jos nyt ostan lapselle sen kokoset kengät ni onko ne parin kuukauden sisällä jo liian pienet.. entäs kun jos laittaa villasukkaa tms ni kengässä todella pitää olla tilaa.. haittaako se kävelemään oppimista, ärrrrrg ! :D
 13. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Kenkien kanssa ongelmoin itsekin, kirppiksiltä oon hamstrannut paria eri kokoa välikauden gore-tex kenkiä, pakkaskenkiä en uskalla vielä ostaa just sen takia, kun ei tiedä miten jalka kasvaa. Pääasia kai on, ettei hölsky jalassa. Ja kyllähän sen tietää itsekin kuinka hankala on kävellä liian isojen tai pienten kenkien kanssa...
 14. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Kengät on olleet täälläkin ongelma. Tytöllä on niin pieni jalka, ettei oo sopivia kenkiä tahtonut löytää. Koko kesän etsiskelin turhaan, parit liian isot löytyy. Onneksi kesällä ei juuri kenkiä tarvinut. Nyt sitten joku viikko sitten löysin kirpparilta melkein käyttämättömät Kavatin kengät koossa 19, ja ne tuntuis sopivan. Jes!
  Tosin kohtahan ne on varmaan pienet, kun lapsellahan saattaa nopeastikin jalan koko kasvaa siinä vaiheessa, kun rupeaa kävelemään. Siis kun painoa on enempi jalalla, niin tavallaan leviää.. Eli ei puhettakaan, että olis talvikenkiä vielä valmiina. Noilla lenkkarityyppisillä mennään niin kauan kuin tarkenee, villasukkaa sitten väliin tarvittaessa (ja märälle kelille kumpparit). Talvikengät sitte ku lähentelee nollaa.

  Ja juu, vähän hankalaahan se on noille pienille kenkiä hommata, kun ei ne oikein osaa ite sanoa onko hyvä vai ei. Ja sitä kasvunvaraakin pitää olla (muttei liikaa). Talvikengissä saa olla melkein se 2,5cm ylimääräistä, että on se kävelyvara, kasvunvara ja villasukkavara :woot: Toki niin, ettei putoa jalasta.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 15. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Joo meilläkin hommataan talvikengät vasta kun on tarve, jalka kun kasvaa niin tolkutonta vauhtia! Nyt käytössä on lenkkarit kuivalle kelille, goretex välikausikengät kosteammalle kelille ja kumpparit sadesäällä ja lätäkköleikkeihin. Tosi hyväkuntoisia vähän käytettyjä kenkiä on löytynyt oman asuinalueen Facebook-kierrätysryhmästä, viimeisimpänä ne muutaman kerran käytetyt Vikingin goretexit 15€:lla.
 16. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Kävin paikallisella kirpparilla (en todellakaan oo kirppari-ihmisiä!!) ettiskelemässä kenkiä, no yhdet goretex kengät tarttui matkaan. Eka jätin ne hyllyyn ku olivat niin käytetyn näköset mutta parempien kenkien puuttuessa nappasin ne kuitenki matkaan, 2e ni ei haittaa vaikka jäis käyttämättä.. Löysin myös lassie toppapuvun 3e, tosi hyvässä kunnossa ja kasan paitoja tytölle aivan pilkkahintaan! Lisäksi itelle käyttämättömän neuleen ja kirkkaan punaisen trenssitakin! Kaikki ostokset yhteensä alle 20e, hymyillen poistuin paikalta :grin
  • Tykkään Tykkään x 3
 17. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Joskus tekee hyviä löytyjä. Ja joskus taas kun ettimällä ettii jotain tiettyä, niin ei varmaan satu kohalle :rolleyes:
 18. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Joo niin tais käydä nytki että niitä hyviä kenkiä en saanu (ookoot kyllä joo sain..) mutta kaikkea muuta sit löytyki :P oon niiiin innoissani tosta uudesta omasta neuleesta!:smug:
 19. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Ite ostin kuomat reilussa koossa että mahtuu mutta ei hölsky, jalka yleensä taitaa kasvaa pyrähdyksittäin ettei se koko aikaa veny.. Eli jos siis on tullut vaikka koko lisää niin ei heti venähtäisi.
 20. MammaMaria Päivystävä dosentti Huhtikuunmammat 2014

  Ainakin viimeks meillä 1vee käytti kesäkenkien jälkeen kuomia tai kumppareit vaan (syyslokakuulta kevääseen asti). Koko tais olla 22. Nyt tää toinen saa vedellä samalla setillä,( eka synty huhtikuussa). Eipä tää nuorempi ees kävele, mut pian varmaan :) nyt on sellaset nahkaiset kävelykengät tai tennarit jalassa. Märällä kelillä kurarukkaset jalassa :wink