Hankintoja

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Zeni, 18 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Tuli muuten uudenveroset kuomat hommattua kans 8 eurolla, kokoa 22. Pienehkön näköset, toivottavasti menee tän syksyn - alkutalven ees :D
 2. rosamamma Näppärä viestien naputtelija Marrasmammat 2017

  Mä aijon ostaa pojalle stonzit ja sitten löytyy serkun vanhat kuomat :)
 3. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Jahas. Huomenna saa mennä kenkä ostoksille. Huomasin vloppuna että taitaa 22 koon kenkä olla jo pieni jalkaan, tänään sitten irrotin kengästä pohjan ja vertasin pojan jalkaan niin jalka on justiin pohjan kokoinen, eli sitten kun astuu jalalla niin saa olla ihan varpaat linkus... :oops: ajattelin asiaa jo viimme viikolla kun poika kaatuili pihalla kengät jalassa, että onkohan pienet ja nyt vasta sain aikaiseksi tarkistaa asian! :facepalm: kylläpä tuli huono äiti fiilis kun olen antanut pojan mennä pienillä kengillä :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Haha, katsoin netistä käytettyjä kenkiä ja 25 koon kengäs on useimmiten 16cm sisäpohja ja meidän pojan jalkapohjan mitta on reilu 14cm istualtaan, eli taidetaan siirtyä heti koosta 22 kokoon 25 :hilarious: onneks kukaan ei oo ostanut lahjaks kenkiä kenkä kaupan taulukon mukaan joka sanoo että 1v-1.5v = kenkä koko 19-21 :joyful:
  Hieno kasvu pyrähdys, meidän big foot :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 3
 5. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Onko kellää kokemusta pyöräperäkärryistä? Mietin et oisko semmonen hyvä että vois nuideb kahden muksun kans liikkua muutakin kuin autolla. Isompi on tosin jo 4v. Mutta sillä on kammo pyöräillä omalla pyörällä.. :/ ajattelin sellaista kärryä mihin sais sen työntöaisan ja jota vois käyttää ihan muuten vaan. Siis ilman että kiinnitetään pyörään. Tuntuu vaan että nuita kärryjä on niin niin monenlaisia ja hintaisia. Isommanki pitäis mahtua kyytiin..
 6. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Kengistä; mää ostin poitsulle just 22 kokoiset välikausikengät ja 23 siistimmät (kylä/kaupunki) talvikengät. Ois kyllä ollu vaikka mitä söpöjä kenkuleita!
 7. gerbera Näppärä viestien naputtelija Heinäkuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Meillä on pyöräkärri (merkkiä en just nyt muista) ja sitä voi käyttää myös ns. juoksukärrinä.
  On ollut tosi kätevä.:)

  Otettiin vanhasta turvakaukalosta vyöpehmusteet siihen kärriin (kun N oli pienempänä kyydissä niin ne vyöt hankasi vähän ikävästi) kun niissä ei ollut omia pehmusteita valmiina.
 8. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Hei onko kellään kokemusta otsa- ja/tai korvakuumemittareista? Kumpikohan olisi kätevämpi? Mikä merkki on luotettava? Kainalosta mittaaminen tavallisella digitaalisella mittarilla on pojan mielestä aivan kauheaa kidutusta. Pitäisi hankkia joku nopea, helppo ja toimiva mittari.
 9. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Mummi ja vaari osti heille kotiin otsamittarin. Mikähän se merkki oli, 50e maksoi (!! :eek:) apteekissa. Mittas tytöltä ottasta kuumeen, 38.7 oli näyttäny ja uskoisin että piti paikkaansa suunnilleen. Tytöllä oli se korkea kuume sillon. Kokeilivat myös omiin otsiinsa ja ihan vakkarilukemaa näytti mitä heidän normilämpönsä on :P
 10. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Meiltä löytyy Braunin korvamittari. Hyvin on toiminu, ja mun mielestä ihan luotettavasti näyttänyt (toki kannattaa mitata sillä myös normaalitilanteessa, jotta tietää mihin verrata). Suojussuppiloitakin löytyy lähes jokaisesta vähänkään isommasta marketista.
 11. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Tirppa81, pitääkö se mittari työntää kovin syvälle korvaan? Se olisi poitsulle varmaan samanlainen kammojuttu kuin kainalosta mittaaminen tavallisella mittarilla (tosin tänään on onnistunut sekin, kun poika on ollut niin kipeä, ettei ole jaksanut taistella vastaan).

  SeToisen otsamittari kuulostaa kyllä hyvältä... hinta vaan hirvittää, mutta ehkä se olisi helppoudessaan sen arvoinen.
 12. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Meil on korvakuumemittari eikä kyllä oo toiminut kunnolla. Nyt ei olla varmaan melkein vuoteen kyllä käytetty sitä, kun näytti aina tosi alhaisia lukemia. Ja mitattiin siis samalla kertaa iteltämmekin ja tosi matalaa näytti vaik kainalo-mittarilla tuli sit ihan normaalit lukemat. En tiedä miten syvälle korvaan se sit ois pitänyt tunkea et ois saanut oikein lukemat.... Oon kans miettinyt et pitäiskö hommata tollanen otsakuumemittari. Kaveri sanoi et he aina mittaavat sit koko perheeltä ni saa vähän vertailukuvaa ja aina näyttänyt oikeita lukemia.
 13. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Ei tuota meiän mittaria ainakaan mitenkään syvälle tarvi työntää, riittää että on siinä reiän suulla. Mutta pitää tietty kattoa, että osoittaa sinne korvakäytävään eikä seinämään. Lisäksi on hyvä huomioida, ettei mittaa juuri siitä korvasta, joka on ollut esim tyynyä vasten nukkuessa, ja suuri vaikkumääräkin voi vaikuttaa tulokseen. Tuossa ainakin oli ohjeissa mitata normaalilämpö kaikilta (oli oikein muistilistakin sitä varten), koska se lämpöhän muutenkin vaihtelee eri ihmisillä. Ja on sitten verrata siihen onko kuumetta vai ei. Meillä nuo lukemat on olleet kyllä verrattavissa kainalosta mitattuun lämpöön.

  Toi otsamittari kuulostaa kieltämättä vielä kätevämmältä, jos vaan näyttää oikein. Siitä ei oo omia kokemuksia.
 14. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Meillä on otsamittari ja oon tykänny. Töissä on huomannu että korvamittarilla ei aina saa kunnon tulosta jos mitattava ei vaikka pidä päätä paikallaan ja kyllä se suppilo yleensä pitää työntää kunnolla korvaan.. otsamittareissaki on hyviä ja huonoja. Hinnat niissä on melko samat, korva ja otsamittareissa
 15. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Meillä on kans braunin otsakuumemittari ja ollaan kyllä tykätty kun mittaa niin nopeasti. Neiti kun ei kainalomittarin kanssa pysy tarpeeksi paikoillaan.
  Tosin meillä töissä pomot yritti säästää ja ostivat mielestään hyvän otsamittarin niin saivat viedä takaisin kun saatiin kaikille n. 40asteen lukemat. Kun oli sellainen mittari että piti pitää useamman sentin päässä.
 16. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Otsa-/korvamittari löytyy, nuk-merkkinen. Korvamittari ei mitenkään luotettava siinä, mutta otsasta antaa oikean tuntuista lukemaa (on testailtu normioloissa ja kuumeilussa koko perheeltä). On ollut kyllä hyvä hankinta.
 17. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Lääkärissä mitattiin korvakuumemittarilla ja tyttö sai siitä hirveet hepulit :D tosin oli jo koskettu korviin kun katottu sinne sisälle ja tyttö vihaa sitä yli kaiken , siis korvien räpläystä :D samoin vihaa tukan tai nenän koskemista (rään poisto)
 18. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Meil ku sairastettii nyt niin paljon nuhaa ni neiti ite näyttää aina mite nenäsumuteki työnnetää nenään :wink
 19. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Aika hyvä :D
 20. Tou. Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015

  Otsamittarille ääni täältäkin! Meilläkin mitataan sitten samalla vertailuks aina joltain muulta, ja aina on luotettavan oloisia lukemia tullut! Gerathermin mittari on, hintaa en muista, mutta palvellut on nyt esikoisen vauva-ajoista lähtien ilman pattereidenkaan vaihtoa.