Hankintoja

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Zeni, 18 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Daaria Satasella mukana keskusteluissa

  Meillä on maduka toiminut ihan hyvin, ja tuntuu kevyemmältä kantaa! (Poika kun on jo yli 10kg pakkaus.)
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Lyy80 Jostain jotain jo tietävä

  Aah ostettii nyt sit se leikkikehä ja on kyl jo nyt ollu hintansa väärti! Mikä fiilis ku viu sen uloski ottaa ja grillailla ja cillailla ilman jatkuvaa kyttäämistä missä se vave nyt konttaa ja mitä sil nyt on suussa ja onks maa nyt märkä ja onks jossai joku hito kusiainen tai ampiainen piikki pystyssä..ja sisällä sain leivottua ja kaikkee ku ei oo kokoajan portaisii konttaamassa tai jossai koiran kupilla ym. Ois pitäny jo aikaisemmin hankkii!
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Mun äitini kovasti kannusti minuakin hankkimaan leikkikehän.. Ja kyllä se houkuttelee! Mietin vaan että mahtaako poju viihtyä siellä.

  Mökillä kyllä viihtyi matkasängyssä ihan hyvänkin aikaa, kun piti saada jotain tehtyä, missä poika ei voinut olla jaloissa... Se tosin "hiukan" riehaantui siellä, kun pysty koikkelehtimaan ihan miten vaan, eikä satu vaikka menee nurin.. :D
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Vaihdettiin tytölle hiljattain turvaistuin. Nyt pohdituttaa että mitä tekis vanhalla kaukalolla ja telakalla? Ostettiin ne siskolta käytettynä, on olleet nyt oma lapsi mukaan laskettuna neljällä ja ikää yhdistelmälle tulee juuri 5 vuotta. Omalle seuraavalle lapselle ei aleta niitä enää säilyttämään. Mutta mitä noille kamoille voisi nyt tehdä? Suoraan kaatopaikalle vaan? Ei niitä viitsi kellekään enää antaa tai myydä, jos niitä ei tuvallisuussyistä halua itsekään käyttää. Pystyisköhän siitä kaukalosta tuunaamaan jotakin? :joyful: Jonkun taaperon nojatuolin tjt? :grin
 5. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Samaa mietin minäkin, mutta taitaa mennä kuitenkin kaatikselle.. :)
 6. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Juu meille siis kantorepusita tuli ergobaby, ja ihan hyvä ostos. Itse en vielä ole pitempää matkaa käyttänyt mutta mies tykkäsi, mitä nyt sillä oli vähän huonosti säädöt loppupeleissä.
  Ja eilen tilasin nyt sitten cybexin pallaksn tytölle istuimeksi. Ihan vielä ei 9kg ole täynnä mutta kohta se on ja noi kaukalon turvavyöt alkaa olemaan tytölle ketutuksen aihe.msaa nähdä onko vielä liian pieni pallakseen vai joko saadaan sitten vaihtaa kaukalo pois.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Tou. Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015

  Meille kotiutui eilen ergon kaveriksi uus reppu, kun mies vihaa sitä vyötärövyötä. Tulokas on Lenny Lambin Onbu. Ite kokeilin tänään nopeesti ja tykkäsin kyllä, mutta ootetaan vielä miehen tuomio kunhan ehtii testaamaan.
 8. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Onks kukaan kokeillu selässä kantamista teiän kantorepulla? Tässä ny pohdiskelen että mikä ois paras, tietty kokeilemalla löytyy itelle mutta onko edes mahdollista saada lasta yksin selän puolelle kiinnitettyä. Tuo tula kiinnostais kovin mutta ei muut oo poissuljettuja tietenkään! Yritin vähän googlettaa kokemuksia, ei ollu tosta selässä kantamisesta ja sinne lapsen saamisesta yksin mitään juttua :/
 9. Naks Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Stokken repussa ainakin onnistuu selässä kantaminen ja lapsen sinne yksin laittaminen hyvin. Lapsi laitetaan reppuun ja kaikki soljet kiinni, sit vasta nostetaan koko komeus selkään. :) Eli ei oo mitään säätämistä selkäpuolella enää sen jälkeen.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 10. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Ergolla onnistuu selässä kanto ja kyllä saa yksin ihan hyvin laitettua kun katsoo yuotubesta videon. Ohjekirjaan ohje oli ihan ihmeellinen. Hurjalta se kuulema näyttää kun yksin laittaa mutta kun muistaa oikeat otteet niin onnistuu esim. lonkan kautta selkään.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 11. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Samaten onnistuu Manducalla selkäpuolella kanto. Ja myös lapsen selkään saaminen. Mä laitan niin, että ensin lantiovyö kiinni, lapsi lonkalle istumaan ja yhdessä repun kanssa pyöräytän kainalon alta selkäpuolelle. Olkaimet on valmiiksi kiinni, niin ei tarvi kun sujauttaa kädet läpi. Kuulostaa ehkä hankalalta, mut ei loppujen lopuksi oo, kun oot pari kertaa tehny. Ekoilla kerroilla voit vaikka pyytää toisen varmistamaan viereen, jos tuntuu epävarmalta.

  Jos mahdollista, niin kannattaa käydä kokeilemassa eri reppuja, että mikä on päällä hyvä. Ja käytettynä saattaa tehdä löytyjä.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 12. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Meillä manduca ja yllättävän helposti saa selän puolelle. Itselle ehkä jopa helpompi laittaa selkään kun toisin päin, kun pitää niin käsiä venyttää että saa sen hihnan kiinni mikä yhdistää ne olkaimet. Muutenkin tykkään viedä enemän selässä. En oo varmaan osannut säättää oikein kun tulee selkä pitemmän päälle kipiäks jos poju on vatsan puolella. Mutta on ollut hyvä. Harmillisen vähäiselle käytölle jäänyt.
 13. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Stokke on kätevä selässä ja ainakin itselle parhaan tuntunen
 14. Tou. Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015

  Meillä on nyt selässä käytössä sekä ergo että tuo onbu (joka on siis liinasta tehty reppu, jossa ei oi vyötärövyötä), ja molemmilla saa ite selkään. Ennen laitoin lonkalta pyöräyttäen, mutta nytkun jätkä seisoo, niin otan kainaloista kii ja heitän sen tosta pään yli paikalleen ja nostan olkaimet paikalleen. :)

  Tuo 11kg jötkö ois jo aikamoinen punnus miulle kantaa edessä, ku oon aika pikkuinen ite. Joskus puolen vuoden jälkeen alettiin opettelee selkään menoo. :) meillä myös isimies kantaa, mutta hän ei osaa ite laittaa selkäkyytiin. Jos ovat kaksisteen ja tarttee laittaa reppuun niin kantaa edessä.
 15. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Meillä on manducalla menny eessä ja takana. Oikeestaan siellä Lontoossa (ikää oli tuolloin noin 7kk) tuli eniten kannettua ja käytettyä reppua. Nyt on taas jääny aika vähälle käytölle.. ei oo kauheesti semmosia tilanteita missä tarvis.
 16. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Marsupilami mullaki tulee selkä kipeeks edessä kantamisesta. Selässä paino ei tunnu missään (tyttö vajaa 10kg) paitsi epäergonomisessa repussa todella otti hartioihin :joyful: kiitos kaikille vastauksista! :) kattelinki youtubesta teidän innoittamina pari kiinnitysvideota! Nyt ku pääsis vielä testailemaan paria kolmea reppua että mikä on omalle kropalle paras :smug:
 17. gerbera Näppärä viestien naputtelija Heinäkuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Meillä viihdytään Manducassa (selässä) hyvin. Pitäis ottaakin Manduca taas käyttöön niin ei tarvis aina vaunuja kun lähtee jonnekin.
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Meilläkin Stokke, ja on ollut älyttömän kätevä ja helppo heittää lapsonen selkään :)
  Remmit pitää vaan säätää just oikein kohdilleen, ettei ala hetken päästä tuntua lapaluiden välissä painetta.. Mutta kun on oikein säädetty, on kevyt ja helppo kantaa. Nimim. Selkävaivainen mamma
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Stokke on kyl tosi hyvä ku säädöt on kohdillaan, ei paina selkää
 20. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Onko teillä kellään ollut vaippa roskista käytössä? Itse ajattelin että vois olla ihan kätevä jos tulee viellä lapsia o_O