Hankinnat - turhat ja tarpeelliset

Keskustelun 'Maaliskuiset 2018' aloitti Viuhti--, 11 heinä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Fiufau Hyväntuulinen höpöttäjä Maalismammat 2018

  Mä en myöskään huomannu, kun vasta kotona et on sellainen "pussimainen" se pehmuste. Totta kyl et jää vähän matalaksi se, mutta toisaalta se pysyy varmaan hyvin paikallaan kun se patja tukee sitä. Ajattelin kuitenkin kattoo jos kirpparilla tulisi vielä vastaan joku hyvä ja halpa, niin vois ostaa varalle toisen.
 2. Soffii Näppärä viestien naputtelija Maalismammat 2018

  Mää en usko, että reinapehmusteet on haitaksi jos ovat hyvin kiinni. Vasta törmäsin yhteen artikkeliin, missä oli kysytty suomalaisilta asiantuntijoilta, täytyskö peitot kieltää vastasyntyneiltä. Ne oli sitä mieltä, että eu-tasolla riittäis vapaaehtoinen merkintä mahdollisesta tukehtumisvaarasta. Suomessa ei kuulemma oo kuollu vauvoja niin, että oisivat tukehtuneet petivaatteisiin. Olivat sitä mieltä, että unipussivalmistajat vaan lobbaa omia tuotteitaan ja yrittävät saada täkin näyttämään vaaralliselta. Kätilö-ystävä sano, että keskosvauvojen kanssa pitää olla varovaisempi, eikä niille esim. suositella unipesää, mutta normaalikokosella terveellä vauvalla ei pitäs olla hätää.
 3. kopikat Piirimestaruustason postaaja Heinä-äidit 2020 Maalismammat 2018

  Mä just eilen hankin Ikeasta pinnasänkyyn reunapehmusteen, en edes ajatellut sen olevan turvallisuusriski... Näytti olevan kyllä jykevästi kiinnitettävä, toki meidän pitää vielä vähän soveltaa kun pinnis on laskettavalla laidalla niin osa pitää pujottaa kahteen kertaan/keksiä jokin muu ratkaisu. Mutta niin tosiaan, pitääkin vähän ottaa selville noita nukkumisasioita vielä tarkemmin. Hyvä kuulla, ettei tiedossa ole tukehtumistapauksia, olisihan se hirvittävää.... :nailbiting:
 4. Nipsuliini86 Oman äänensä löytänyt

  Tässä kun vihdoin pääsin pesemään vauvanvaatteita ni huomasin et meille oli äitiyspakkaksessa tullu viallinen body. Neppari lähti pesun jälkeen irti.
 5. Hena82 Keskustelun kolmiottelija Maalismammat 2018

  Niistä oli lehdessä juttua, meillekin sattu sellanen. Laita viestiä sinne äitiyspakkaus paikkaan niin saat ohjeet mihin lähetät sen korjattavaksi.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Hepuli Jostain jotain jo tietävä

  Mä en kyllä kans ikinä oo ajatellu että reunapehmuste voisi olla vaaraksi. Kyllä aion laittaa nytkin vauvalle josko löydän kivan. :) esikoisella olleen menin heittää lahjoitukseen.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Rosytar Näppärä viestien naputtelija

  Kantoliinassa on helpottanut arkea, nukkuu hyvin siinä.” Ja saan kädet vapaiksi.
  • Tykkään Tykkään x 2