Fiksuja äitiysvaatteita

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti mmm, 3 elo 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mju82 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mä tein saman löysin hm alekorista 2 yhden hinnalla kokoa b75 vaikka kaarituelluset liivit on kokoa c75 ja ajattelin että tuun noilla kotiin ja katson sitten minkä kokoista oikeasti tarvii..ei mitään käsitystä millaiseksi ne muotoutuu :S


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 2. Miss T Tuttu foorumilla

  Ei ollu mun liivit noi lindex linkin takana löytyvät. Kokeilin noitakin, oli kyllä oikeen pehmeet mut ei ihan mun makuun. Täytyy jatkaa sovitusta :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Saimai Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Minäkin meinasin käydä ihan loppuvaiheessa ostamassa yhdet halvat imetysliivit synnärille, koska en osaa yhtään arvioida kokoa. Tuntuu tuo ympäryskin kasvavan, niin kuukaudenkin päästä voi olla eri tilanne. Ja sitten, kun maito on noussu, käyn ostamassa sopivammat.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 4. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Mutta jos tulee ostettua väärää kokoo tai ei alkuvaiheessa istu niin säästäkää ne sinne loppuinetyksiin. Mulla on rinnankoko vaihdellut imetyksen aikana.
  • Tykkää Tykkää x 3
 5. jodelie Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2015

  Mulla on hm imetysrintsikat nyt raskauden aikana ku kaarituet tuppaa painamaan. Ei näistä enää maitoämpäreitä kannattelemaan oo, se on varmaa. Normikoko 85D ja nää on 80E ja just sopivat nyt.
 6. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Jei, mä löysin tämän hameen komeron perältä. Ostin tän kirppikseltä het alkuraskaudesta parilla eurolla vaikka oli sillon ISO. Oon unohtanut tämän! Nyt leikin kotiprinsessaa ja käyn vaikka kaupallakin tällä pakkasesta huolimatta!

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 7
 7. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Toi jakkaralle kiipeäminen on ihan yybersöpis :Heartred
 8. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Hahah :) Hame ei ois näkynyt muuten :) Jakkaralta alastulo oli se vaativampi osio, imakasti kävi... Huomatkaa imurin varsi lattialla, siihen se jäikin→jatkuu tänään...
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. RoseRed Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2015

  Tästä vinkistä on apua vaan pääkaupunkiseutulaisille, mutta Marks&Spencerillä keskustan Sokoksella oli imetysliivejä muistaakseni 40e/2kpl. Olivat mitoitettu ympärysmitalla ja kuppikoolla, toisin kuin muut näkemäni edulliset. Ajattelin käydä sellaset ostamassa lähempänä laskettua aikaa, rintavarustus on innostunut jo pelkästä raskaudesta sen verran että saapa nähdä minkä kokoisten kaa lähdetään synnyttämään.

  Noi eivät kyllä olleet mitenkään erityisen hemaisevat, kaarituettomat ja kuosit oli aika mummomaisia, mutta ehkä se mukavuus on varsinkin alkuvaiheessa olennaisempaa ainakin itselleni.
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Hei kiitti, Jyväskylään aukes kanssa just Marks&Spencer, pitää käydä kattoon oisko täälläkin.

  Ja sit se Lindexikin pitäs, kun on alet. Vai onko mammakamat yleensä alennuksessa?
 11. KayKay Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2015

  RoseRed: kiitos tiedosta! Täytyy käydä tuolta katsomassa kunhan näkee mikskä nää paisuu. Ostin Prismasta imetysliivit, jotka oli kans ihan ympärysmitalla ja kuppikoolla, mutta ne varmaan jää pieneksi kunhan maito lähtee nousemaan.
 12. Pivi1989 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Täytys kans saada näihi utareisiin sopivat liivit jostain:coldfeet:
 13. mmm Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Kiitos RoseRed tuosta vinkistä, M&S liivit on tällä hetkellä päällä 24/7 ja hyvin toimivat. :) tosi mukavat ja toisaalta tukevat, eikä hintakaan ollut paha.
 14. BabyBlues Tuttu foorumilla

  Bebesissä ja etenkin lapsenpäästäjän puodissa on kivoja imetyspaitoja ja -mekkoja. Jälkimmäisessä erityisesti, vähän erilaisiakin, eikä aina niitä samoja perustrikoopaitoja...
 15. vedonika Aloittelija

  Mä oon ostanut noita Lindexin toppimallisia imetys liivejä, mahtuu helposti utareet sit paistamaan synnytyksen jälkeen ja ympäryysmittaa oon nyt loppuajan turvotuksissa lisännyt jatkopaloilla. Normi ois 75A ja nyt sais ostaa jotai 85C, enkä halua edes ajatella et mikä ois koko sit synnytyksen jälkeen.

Jaa tämä sivu