Esittelyketju

Keskustelun 'Elokuiset 2020' aloitti Rouva V., 30 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kyfi8743520 Aloittelija

  Täällä 30 vuotias 3lapsen äiti. Nuorin täytti juuri 2 vuotta. Sekavat fiilikset kun täysin puskista tuli. Ehkäisyä ei koskaan ole ollut käytössä joten tiedossa tämä on ollut. 2-vuoro työtä teen lähihoitajana.
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. KatMa Tuttu foorumilla Toukokuiset 2022

  Kohta 37v. Pirkanmaalta. Lapsia löytyy 05 ja 07 syntyneet teinitytöt. Lisää voin esitellä salaisessa ryhmässä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Tupu90 Aloittelija

  Moi! Mä oon 29v ja vaimoni joka raskaana meillä on muutaman vuoden vanhempi. Ensimmäinen lapsi meille tulossa :) Asutaan Helsingissä. Lisää sitten siellä salaisessa kun pääsen sinne mukaan!
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Hermanda Aloittelija

  Moikka! :greet025 Mie oon 32v, 3/18 taaperon äiti Oulusta. Esikoista tehtiin vuoden päivät ja tämä ”tiuhti” lähti sitten kolmannesta kierrosta, kun lopetin pillerit. Uskomaton fiilis. ❤️ Tämä tuli kuin unelma, silläkin kun täytyy opiskella uusi ammatti, kun en voi oman alan töitä ammattisairauteni vuoksi tehdä ja ajattelin että opiskella kerkeää koko lopun elämän ja tekemään töitä, lapset ensin. :Heartbigred
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 5. wetspets Aloittelija Eloäidit 2020

  Heippa! Olen 33-vuotias ja ensimmäistä odotan. Helsingissä asustellaan. Jokunen kuukausi kerettiin yrittää ennen plussaa. Jännittää tämä homma. Siis ihan tosi paljon. :happy7
  • Tykkää Tykkää x 4
 6. Oman elämäni sankaritar Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Elomammat 2017

  36-vuotias useista keskenmenoista kärsinyt ja kolhuja ottanut ihminen täällä. Yhden kaksivuotiaan ilopillerin äiti. Äärimmäisen skeptinen, että meille toista lasta tulee, mutta katsotaan nyt tämä kortti. Ennen onnistunutta raskautta yritystä päälle kaksi vuotta ja nyt tämä vuosi yritetty sitten toista. :rolleyes:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
 7. capricornn Uusi käyttäjä

  31v Helsingistä, esikoinen kohta 2v ja takana keskenmeno kesäkuulta. erittäin toivottu kakkonen tämä elokuinen:happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Kyfi3295540 Aloittelija

  Heipsan! Täällä kirjoittelee 22-vuotias 2-vuotiaan tytön äiti ja nyt siis toinen olisi tuloillaan, toivotaan että pysyy matkassa. Tuntuu että vähän väliä saa käydä kurkkimassa plussatestiä että kyllä vaan, raskaana ollaan.

  Ainiin ja Oulusta siis!
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Sweetness Aloittelija Eloäidit 2020

  Täällä 22v esikoista odottava Oulusta myöskin! Meillä tärppäsi ensimmäisestä yrityksestä, pillerit olin kyllä jo jättänyt muutama kuukausi sitten pois ja annettiin kierron tasaantua. Toivotaan, että menisi yhtä kivasti tämä odostusaikakin ihan loppuun asti. Ihanaa kun on tällainen foorumi jossa saa vertaistukea kun ei vielä kaveripiiristä löydy niin monia samassa tilanteessa olevia :cat:
  • Tykkää Tykkää x 4
 10. Evelyn8 Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Heips! 28v ensimmäistä odottava täällä. Ihana saada vertaistukea täällä ryhmässä:3some
  • Tykkää Tykkää x 4
 11. Edlyn Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Moikka
  Täällä 32v yhden lapsen äiti Etelä-Pohjanmaan reunoilta. Varovaisesti liityn joukkoon ja toivon, että kaikki menee hyvin. Edellinen raskaus päättyi keskenmenoon joten nyt hieman jänskättää miten tämän kanssa menee:nailbiting:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. naps Ihastunut foorumiin Eloäidit 2020 Huhtimammat 2018

  Täällä n. 30v 3 lapsen äiti, esittelen itseni sitten tarkemmin tuolla salaisella puolella, muuten tutut tunnistaa :happy:
 13. Evelyn8 Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Olitko mun kanssa maaliskuisissa?:sad001 meillä tais muistaakseni silloinkin olla la:t hyvin lähellä toisiaan. Muistan vaan kun on samantapaiset nimimerkit:joyful:
 14. Edlyn Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Joo olin:sad001
  Hassun samaa rataa menee meillä :happy:
 15. Evelyn8 Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Toivottavasti nyt saadaan molemmat hyviä uutisia tammikuulle:rolleyes: ootko menossa varhaisultraan, ootko varannu jo aikaa?
  Mä meen 7.1. Jännittää jo nyt:wideyed:
 16. Edlyn Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Toivotaan todellakin!
  En oo vielä varannut ultraa, mutta oman mielenrauhan takia varmasti varaan.:wideyed:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Biggestdream92 Aloittelija Eloäidit 2020

  Täällä 27-vuotias keski-suomesta. Takana yli vuoden ajalta lapsettomuushoitoja. (pcos) Nyt vihdoin koitti se onnenpäivä kun tein positiivisen raskaustestin. :Heartred

  Nyt menossa 5+2, jännittää mitä tässä tapahtuu. Lapsettomuushoidot olleet henkisesti tosi raskaita, ja pelottaa miten pää kestää jos tässä joutuu vielä surua kohtaamaan.. yritän ajatella että jos alkiolla edellytykset elämään, se pysyy matkassa mukana. Olen onnellinen jo siitä että raskauduin koska sekään ei ollut itsestäänselvyys. :happy: uskon että sama mahdollisuus on toisenkin kerran mikäli tämä keskeytyy :thumleft
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 18. Turquoise Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Tammikuun äidit 2019

  Moi. :) Mä oon 28-vuotias, ennestään on yksi poika joka kohta täyttää vuoden. Pieni ikäero siis tulossa näiden välillä. :D Ja se vähän kauhistuttaa, ja hassua olla taas raskaana kun juuri tänä vuona synnytin, yllätyslapsonen on nimittäin tämä elokuinen. Mutta ihana asiahan ne lapset on ja kiva että poika saa pikkusisaruksen. Miehellä on entisestä suhteesta yksi kohta yläasteikäinen tytär.
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. Seesam Tuttu foorumilla Eloäidit 2020

  Me ollaan 40+ ikäinen pariskunta ja elellään nykyisin Helsingissä. Kummallakaan ei ole lapsia ennestään. Mun oli oikeastaan tarkoitus jäädä lapsettomaksi, mutta mieli muuttui, kun tapasin reilu seitsemän vuotta sitten nykyisen avopuolisoni. Tämä vauvaprojekti aloitettiin jo reilu viisi ja puoli vuotta sitten, mutta aina ei nämä hommat mene kuin Strömsössä. Raskaus alkoi lopulta neljännestä lapsettomuushoidosta ja ensimmäisestä luovutuilla munasoluilla tehdystä hoidosta. Tästäkään hoidosta ei saatu kuin tämä yksi ainokainen siirtokelpoinen alkio, ja oltiin jo päätetty, että tämän jälkeen luovutetaan. Yllättäen (tai no, tiedossa toki oli, että mahdollisuudet tästä siirrosta on suuremmat kuin aiemmista) tämä ainokainen päättikin tarrata kiinni. :)
  • Tykkää Tykkää x 10
 20. Kotikisu Ihastunut foorumiin Eloäidit 2020 Helmimammat 2018

  Mä kirjoittelen enemmän sitten salaiselle puolelle, mutta olen siis kohta 2-vuotiaan äiti ja muutaman kuukauden verran yritetty pikkusisarusta. Nyt näyttäisi tärpänneen suht nopeasti kun esikoista yritettiin puolisen vuotta. Loppukesästä ehkäisyn lopettamisen jälkeen tuli heti kyllä ekat plussatestit, mutta se raskaus osoittautui ns. kemialliseksi eli kuukautiset alkoivat pienen tovin päästä. Tällä kertaa näyttää ainakin lupaavammalta, joten toivotaan parasta :)

Jaa tämä sivu