Enkeli-Daniel ♡

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Esikoinen2015, 29 joulu 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Eriika Asioista perillä oleva

  Elämä on siitä ihmeellistä, että mitään ei voi saada, jos ei yritä ja ota riskiä. Pettymyksiä, surua, paskaa tulee elämässä eteen, toisille enemmän ja toisille vähemmän. Toiset kestää, toiset ei. Toiset nousee jaloilleen, toiset luovuttaa. Voi alkaa pelkäämään tai ottaa riskin uudelleen. Kaikki on itsestä kiinni.

  Surut on surettava, siinä voi kestää vuosia, mutta se on sen arvoista, kun huomaa sen päivän koittavan, ettei enää vihaa maailmaa, jumalaa tai mitä kenelläkin on mielessä. Sitten kun se päivä koittaa, niin ei voi muuta kuin nauraa ja olla onnellinen, että on vielä hengissä. Että on jaksanut.

  Tsemppiä teille! Muistakaa, että periksi ei anneta ennen ku sydänkäyrä on suora!!!! :)
  • Tykkään Tykkään x 12
  Last edited: 12 tammi 2015
 2. Pähkinäinen Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  Jensku, mulla salpaantu henki ku luin sun tekstiä! Se että te olette kokeneet kaksi menetystä vuoden sisään on jotain aivan kauheaa!! Samanlaisia kysymyksiä sitä iteki on miettiny. Ihana huomata että olette uskaltaneet kahden menetyksen jälkeen vielä yrittää ja saaneet ihana tyttären vihdoin, itse myös haaveilen ja toivon pähkinää mutta vielä kun tapahtumasta on niin vähän aikaa, pelot ovat liian suuret. Pelkään sitä raskausaikaa tällähetkellä liikaa, mutta heti kunhan olemme saaneet surtua Danielia ja pelot aisoihin toivoisin että saamme sen pikkutuhisijan syliin :)
  • Tykkään Tykkään x 10
 3. Pähkinäinen Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  Raskas päivä eilen vietetty ja saateltu pikku-Daniel viimeiselle matkalleen. Saimme nähdä pojan vielä viimeisen kerran ja kaikki hautajaisvieraat myös saivat nähdä pojan ja hyvästellä. Pappi piti aivan ihanan puheen siunaustilaisuudessa, eikä siellä ollut kuivaa silmäkulmaa kenelläkään. Pappi, kanttori ja suntio kaikki saivat pyyhkiä silmäkulmiaan moneen kertaan. Miehen kanssa yhdessä laskettiin Daniel haudanlepoon :Heartred Muistotilaisuudessa miehen siskon tytöt esittivät kaksi kappaletta, toinen oli pelkällä pianolla soitettu my heart will go on, ja toinen Diandran Prinsessalle, vaikka nyt kappale kohdistettiin Prinssille :Heartred
  6-vuotias tyttö kertoi kertomuksen: "Taatusti hän kuulee. Hän katselee meitä varmasti kaiken aikaa. Ehkä hän on nyt onnellinen, ehkä joidenkuiden ei ole tarkoituskaan jäädä meidän elämäämme pysyvästi. Ehkä jotkut ovat ohikulkijoita, vain läpikulkumatkalla Ehkä he täyttävät tehtävänsä nopeammin kuin muut. Heidän ei tarvitse vitkutella täällä sataa vuotta saadakseen kaiken kuntoon. He hoitavat hommansa tosi nopeasti. Jotkut vain ikään kuin käväisevät elämässämme antamassa meille jotakin, tuovat lahjan tai opettavat meille jotakin tärkeää, ja se on heidän tehtävänsä meidän elämässämme. Hän opetti meille varmasti jotakin. Ehkä hän opetti meitä rakastamaan, antamaan ja välittämään. Se oli hänen lahjansa meille. Hän opetti meille paljon ja sitten lähti. Ehkä hänen ei yksinkertaisesti tarvinnut viipyä pitempään. Hän antoi meille lahjansa ja oli sitten vapaa jatkamaan matkaa, mutta häneltä saamamme lahjan saamme pitää ikuisesti."
  Tarina sai/saa kylmät väreet aikaiseksi edelleenkin!
  Illalla saadaan hautajaiskuvat kun meillä oli kuvaaja siellä jotta saimme mahdollisimman paljon muistoja :Heartred

  Haluan kiittää teitä kaikkia naisia koko sydämestäni, te olette olleet uskomaton tuki!! :Heartred Toivon teille vain kaikkea hyvää ja kohta teillä kaikilla on omat pikkuset maailmassa :)
  Kuulumisia käyn tänne aina välillä kirjoittelemassa jatkossakin ja käyn lukemassa kyllä teidän kuulumisia säännöllisesti :)

  Teidän lähettämät pehmolelut ovat pääseet kunniapaikalle muiden Danielin pehmolelujen viereen. Monet liikutuksen kyyneleet on vieriny kun näitä muistamisia on tullut :Heartred

  Attached Files:

  • Sympatiaa Sympatiaa x 21
  • Tykkään Tykkään x 12
 4. tiada92 Sanavalmis juttuseppä

  Itkuhan tässä tuli lukiessa :sad001 Paljon voimia :):Heartred
 5. knyttet Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Kaunista ja liikuttavaa! :Heartred ja tuo tarina on varmasti niin totta! Daniel opetti teille ja myös meille enemmän kuin vielä edes ymmärretäänkään! Voimia tulevaan!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 6. Happy79 Tietävä tietäjä Helmikuunmammat 2015

  Kyllä teidän pikku prinssinne kerkesi koskettaa montaa sydäntä. Surukin voi olla kaunista. Kiitos, että olet jaksanut ja halunnut jakaa kokemustasi meille.
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. niinushka Sukkela juttelija Helmikuunmammat 2015

  Itku tosiaan tuli lukiessa. Voimia ja kiitos että jaat meidän kanssa nämä asiat, vaikka raskaita ovatkin :Heartred
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 8. Untuva Sanavalmis juttuseppä Helmikuunmammat 2015

  Halauksia Esikoinen!
 9. Miss T Puuhakas puhuja

  Varmasti ollut kaunis tilaisuus, ja liikuttava kertomus pienen lapsen suusta :Heartred Toivon paljon suojelusenkeleitä teidän elämään :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Pähkinäinen Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  Tänään käytii miehen kans varaamassa tatuointi aikaa, 15.4 mennään tatuoimaan risti siivillä ja Danielin nimellä ja kuolinpäivällä ihoon :Heartred raakaversio tatuoinnista tuli jo meille ja huh mitkä kylmät väreet meni :) Tänään ollu kyllä niin hyvä päivä että kyllä tämä tästä tosissaa alkaa helpottaa, käytii ostoksillaki ja pystyin kävelemään vauvan tarvikkeiden ohi ilman että tuntuu siltä kuin happi loppuisi ja tonnin painoinen kivi olisi rinnalla.
  Perjantaina olis se terapian aloitus ja odotan sitä todella paljon että pääsen puhumaan tästä, jotenkin tuntuu että lähipiiri ei halua puhua koko asiasta.. hetken he puhuvat ja sit vaihtuu puheenaihe, joten hyvä päästä juttelee jonku kans jolle saan pälättää koko sen tunteroisen niin paljon kun kerkeen :)
  Lauantaina tulee sit se yks tuttu käymää jolla on oma esikoinen kuollu kohtuun vuosia sit, ni pääsee sen kans jutustelee :)

  Oikein hyvää viikkoa kaikille ihanille naisille :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 26
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 11. tiada92 Sanavalmis juttuseppä

  Paljon tsemppiä huomiseen !:) Luin tuolta toisesta ketjusta,että voi olla raskas päivä edessä :sad001
 12. Pähkinäinen Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  Torstaina on kauhujen päivä tiedossa, sillo mennään kuulemaan tuloksia ouluun :sad001 huomenna pääsee terapiaan purkaa ootus pelkoo käynnistä.

  Eilen käytii miehen kans oulussa vertaistuki ryhmässä ja kyllä kannatti ajaa 190km suuntaansa! Aivan ihania ihmisiä oli kyllä, mutta riipas jokaisen tarina omasta kokemuksestaan :sad001

  Perjantaina lähetään äitin kans savoon sukulaisiin viikonlopuks ja näkee meijän 99v mummooki :Heartred
  Huomaa että la päivä lähenee, mieliala on kyllä ollu senlainen..

  Me ruvetaan rakentaa miehen kans omaa asuntoa, veli on rakennus insinööri ni se piirtää ja nyt alkukesästä alkaa rakentaminen :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 13. Riipitii Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Onpa hyvä, että teillä on terapia siihen alle, jos sieltä sais voimia. Mut on sekin varmaan hyvä kuulla mikä oli vikana, vaikka onkin rankkaa.

  Voimia torstaille ja la:lle - ja rakentamiseen :wink
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. tiada92 Sanavalmis juttuseppä

  Voimia :) :Heartred Toivottavasti olo "helpottuu" kun kuulee tulokset :)
 15. Miss T Puuhakas puhuja

  Voimia torstaihin! Ja mielekästä rakennus projektia :)
 16. Pähkinäinen Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  Kyllä se varmaa tietyllätapaa helpottaa.. nyt on tullu pelko että jos sitä ei selviäkää ja toinen että jos poika oliski ollu täysin terve ja sit napanuora tai istukka aiheuttanu kuoleman.. mut mielummin sen syyn haluaa tietää ku elää loppuelämän epätietoisuudessa..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 17. Samsam Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Voimia Esikoinen! Uskon myös, että pidemmän päälle on hyvä, että tiedätte syyn ettekä joudu jossittelemaan lopun ikäänne, vaikka tilanne torstaina onkin varmasti tosi ahdistava. Hyvä että pääsette juttelemaan terapeutin kanssa ensin.

  Onnea rakennusprojektiin! Hienoa että elämäänne kuuluu myös uusia iloisia asioita. :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 18. Pähkinäinen Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  Tää rakennus asia on kyllä ihana asia, pääsee sisustaa sitä omaa kotia ja onha se hauskaa surffailla netissä ja ettiä ideoita :p onneks torstaina on tuttu lääkäri ni ei sitä tartte enää jänskätä
  • Tykkään Tykkään x 8
 19. Janna75 Keskustelun kolmiottelija

  Tsemppiä torstaille ja hyvä kun olette löytäneet vertaistukiryhmän. Jos matka sinne on noin pitkä, löytyisikö sieltä joku jonka kanssa voisit pitää yhteyttä muuten, soitella tai kirjoitella?
  Hyvä kun saatte jotain aivan muuta ajateltavaa rakennusprojektin myötä. :)
 20. Pähkinäinen Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  On mulla henkilökohtanen tukihenkilö jonka kans laitetaan kerran viikossa sähköpostia.
  On siinä se hyvä että tulee sit käytyä moikkaamassa kavereita oulussa samalla ku muutin vuosi sitte sieltä vasta pois.. ties vaikka sit ajan kans tulis iteki käytyä se tukihenkilö koulutus ja hommattua tännekinpäin ryhmä tapaamiset mutta sen näkee sit myöhemmin
  • Tykkään Tykkään x 6