Elokuiset esikoisen odottajat

En osaa tuttihommaan sanoa vinkkejä. Meillä se ei vaan maistunut :D ei yrityksistä huolimatta. Toiset ei vissiin vaan hyväksy sitä?!
 
Jep, taidan tulla itse samaan lopputulemaan, kovasti ollaan yritetty, mut ainoastaan nälkäisenä saattaa hetken imutella kunnes lentää kaaressa ja ei oikeen suostu ottaa. Kuitenkin pulloata juo, niin aattelin et saattas olla opetettavissa.

Toinen samanlainen "joko tai" juttu taitaa olla tuo turvakaukalossa viihtyminen. Ei mene kun ihan tosi lyhyen matkan ja sitten alkaa parku. Jopa yötä vasten ollaan muutaman kerran lähdetty ajeleen ja mm. eilen sain nukkuvana kaukaloon, mutta vartti autossa ja heräsi ja kohta alkoi huuto :/

Esikoinen ei meinannut muualla nukkuakaan päivisin kun liikkuvassa autossa tai liikkuvissa rattaissa :O

On nämä erilaisia kyllä nää lapset! :)
 
Meillä nyt välissä saattaa nukahtaa tutti suussa vaunuun mutta tiputtaa sen aika äkkiä sielläki pois. Ja joskus vaan hermostuu koko tuttiin. Mut onneksi autossa jostain syystä hyväksyy sen tutin. Mm.muutama viikko sitte oltiin reissussa, ja matka meni äärimmäisen hienosti, 9h matkalla tartti vaan kaks pysähdystä! Ja takasi tullessa pysähyttiin kolmesti. Vrt.esikoisen aikaan ei puhetta että puolta tuntia pitempään ilman huutoa ois päästy menemään. Se huuto ei nimittäin lakannu vaikka ois välillä imettänyki jne.,ei vaan tykänny matkustaa. Nykyään kyllä esikoinenkin matkustaa hyvin ku turvaistuimeen vaihdettiin :)

Me ei olla vielä tuttipulloa tälle jätkälle annettu kertaakaan.pitäs varmaan kokeilla mitä tuumaa ku elokuussa ois yhet "festarit" missä haluaisin käyä...
 
Muokattu viimeksi:
Tännehän oli tullut tekstiä, mitään ilmoitusta ei ole tullut uusista viesteistä.

Pottahommat ei meillä vielä hirveesti kiinnosta. Joskus tulee yhtä aikaa potalle istumaan, jos itse käy vessassa, mutta mitään ei vielä pottaan tule.
Meille olis maaliskuussa näillä näkymin tulossa toinen lapsi, 8+0 viikot nyt. Jännittää meneekö kaikki hyvin, vaikka viime viikolla varvaisultrassa kaikki hyvin olikin.
Tulis n. 2,5 vuoden ikäero lapsille. Just miettinyt että kuitenkin just silloin toisen syntymän aikaan on kovat pottatreenit menossa, kunnes vauvan tulo sekoittaa kaiken.:D no mutta, ehtiihän tässä harjoitella, ei ole kiire.:)
 
Onnea toupie, toivotaan että kaikki sujuis raskaudessa hyvin :)

Huhhuh tätä meijän taaperoa. Nyt semmonen vaihe että aivan mahoton meno koko ajan, vähänki ku silmä välttää niin on jossain hasarditilanteessa. Kiipeilee tosi ketterästi mm.tikapuita (meillä remppahommia ja tikkaat ollu sen vuoksi esillä) ja tänään ku asettelin vauvalle hyttysverkkoa niin sinä aikana oli noussu keinussa seisomaan ja siinä pelleili menemään, meinasin saaha sydärin ku meillä se keinu on suht korkealla maasta edellisten asukkien jäljiltä. Pitänee laskea vähän alemmas. Nyt ku vauvastaki tullu vähän enemmän viihdytettävä niin saa olla melko hereillä ite koko ajan.
 
Onnea toupie! :)

Heh. Kiva kuulla Isle et jollain muullakin pitää tupsetta esikoisen kanssa xD Täällä nimittäin meidän esikoinen on niin nopea liikkeissään, et ku uskaltautuu vauvan ja vanhemman nappulan kanssa, niin saa hyvää intervallitreeniä itsekin. Sen verran tiuhaan saa sinkoilla ton sukkelajalkaisen tyypin perässä :) onneks ei vielä suurempia töllön töitä oo saanut aikaiseks :D
 
Onnea toupie :Heartred

Meillä odotellaan pikkusisaruksen synnytystä. Nyt on rv 36+3 ja olo alkaa käydä tukalaksi ison mahan kanssa taaperon perässä juostessa...
 
Takaisin
Top