Elokuiset elämykset

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti SeEnsimmäinen, 2 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Saispa olla kotona, ei oo varaa :/ tai edes osa-aikasta työtä, seki ois mukavaa! Toisaalta tyty tulee olemaan "vaan" noin 8pv kkdessa , että eipä se hirveen paljoa siellä joudu olemaan. Mukavaa aktiviteettia hänelle :) itellä vaan tuppaa väsyttämään ja kohta ukkoki palaa töihin ni saadaan tapella et kumpi saa nukkua ku tytöllä yöhulinointikausia välillä :D
 2. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Mulla myös tilanne se, ettei ole työpaikkaa odottamassa, mihin vois vaan palata. Eikä muutenkaan haluta näin pientä vielä hoitoon laittaa. Eli oon kotona niin kauan kun pystyy, mahdollisimman pitkään.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 3. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Mä palaan tammikuussa töihin. Kituutellaan loppu vuosi, jotta saan olla tytön kanssa kotona. On mulla vähän säästöjä, mutta tiukkaa on.
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Kuin voi ihminen olla tyhmä, just ku oli saanu tasattua väsymyksen tässä arkeen opettelussa ni pakko ottaa vähän ekstravuoroja töissä?? o.O noh, eilen jaksoin käydä ekaa kertaa viikkoon salilla mutta se jää nyt taas ku tekee 16 tuntista työpäivää muutaman tunnin yöunilla :cool: saapa tasattua vähän hoitovapaakuukauden kaivertamaa koloa lompakossa :shy: