Elokuiset elämykset

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti SeEnsimmäinen, 2 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Se olis elokuu jo! Niin se sika vaan rientää :eek:
  • Hauska Hauska x 1
 2. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  No niinpä! ..ja by the way, hauska autocorrect tossa... :wink
  Viikon päästä mennään jo tutustumaan tulevaan päivähoitopaikkaan ... Huiii!
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
 3. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Ei oo totta! :laughing025:laughing025 näpyttelen tabilla jota en juuri koskaan käytä , siks voi olla typoja (seliseli):laughing002

  Ollaan tosiaan nyt (taas) Oulun suunnilla sukuloimassa, automatkat senku vaikuttas helpottuvan vaan lapsen kans, johan nuo yks veet ymmärtääki paljon! :) tää matka oli nyt uudella turvaistuimella, klippan mikäsenytoli.. hyvin näkee kattella ikkunasta maisemia ja paineli äänikirjaa ja höpötteli.. selkä menosuuntaan tosin ni ei nähny meitä ja sellanen autopeili maksoi 40e(!!!!!!) lasten tarvikeliikkeessä ni jäi ostamatta :finger004 vikat 20km istuin takapenkillä tytön viihdyttäjänä, muuten me aikuiset saatiin rauhassa matkustaa edessä :)

  Onko kellekkään tuttu kulkupeli sellanen ku Ford S-max (tai rinnakkaismalli Ford Galaxy)? Se ois tila-auto, järkevän näkönen ja olonen sellanen. Taidetaan käydä kattomassa ukon kans huvikseen tällä reissulla ku paikallisesta liikkeestä löytyy :happy119 meillä siis nyt skoda octavia farkku, hyvä peli mutta isot rattaat ja iso koira ei mahdu yhtäaikaa taakse:confused005
 4. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Meillä on irrallinen peruutuspeili vaan laitettu kiinni niskatukeen patentilla, ei maksanu juuri mitään ku semmonen löyty ennestää.. Laitat vaan jonku peilin siihe :)
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Luova Luova x 1
 5. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Motonetistä saa 15€ niitä kaarevia peilejä .. Tai ainakin sai. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Motonettiin siis! :D
 7. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Luoja että pientä ihmistä (äitiä) voi väsyttää! Kai se on tämä reissaaminen.

  Odotin eilen saunavuoroa sohvalla lötköten (tyttö oli jo yöunilla). Havahduin siihen ku ukot tuli pois saunasta, en saanu edes silmiä auki kunnolla, päätin että otan vielä hetken lepiä ja sit saunaan. Mitä ihmettä, kämppä ihan hiljanen ja pimeä, jaha taitaa olla yö. Siirryin sänkyyn suoraan (kulkematta naaman tai hampaiden pesun kautta) ja sammuin taas . Herään kerran tai kaks tytön kitinään, seuraavaksi ennen 7, haen tytölle maitoa että juo sen ja sit noustaan ylös. Oho, kello on 10, ei tyttöä eikä ukkoa vieressä, äänet kuuluu olohuoneesta.. puolen tunnin päästä sitte keräsin ruhoni ja nousin kahville. Reilut 12h unta pallossa parilla herätyksellä, ois voinu nukkua toiset 12h vielä päälle :angelic:
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Aubrey Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Mä luulin et mua on hemmoteltu ku oon saanu nukkuu kasiin :wideyed:
  • Hauska Hauska x 1
 9. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Näitä pitkään nukkumisia tapahtuu lähinnä täällä reissussa kun on enemmän ku 2 aikuista saman katon alla :P 1 kattoo tyttöä ku toinen lenkittää koirat. Kolmas nukkua posottaa kiinni noin vuoden univelkoja :grin:grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Hiukan revettiin miehen kanssa, kun poika matkii nykyään komentamista.. Aamulla se komensi itse itseään ennenkun edes ehdittiin kieltää menemästä tonkimaan roskista, sanoi vaan "soo soo" ja heristi sormea.

  Sama jatkuu edelleen.. Vakava ilme, totinen ääni, sormi pystyyn ja soo soo. Sitten voi tehdä sen kielletyn asian siihen perään.

  Miten tässä pystyy enää nauramatta mitään kieltää..?
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Hauska Hauska x 2
 11. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Täällä sama, tyttö huutaa ei! Ennenku ehditään kieltää :D
 12. Daaria Satasella mukana keskusteluissa

  Hmmm, kirjoittelun jo tuonne taaperoryhmään, mutta kysytäänpä tästä samaa...

  Eli mikä linja teillä on sokerin ja makeiden asioiden kanssa? Annatteko, aiotteko antaa ja milloin?

  Anoppi hukuttaisi pienokaisen herkkuihin, ärsyttää kun kokoajan olisi jotain suuhun työntämässä, kun käydään siellä. Leipoi sokeritonta mustikka piirakka ja raakasuklaakakkua antoi, joka oli sokeriton, mutta paljastui siirapilla maustetuksi. Sanoin, ettei anna sokeria, ei siirappia, hunajaa, ei kuivattuja hedelmiä, eikä mitään porttiherkkuja! Olinko kohtuuton? Ei Me kotonakaan noita syötetä. Neuvomassa sanoi, että ihanne olisi jos pidät täytyisi sokerista niin että kieltäytyy siitä kun täyttää neljä vuotta... No niin. En halua, että lapsi lihoo tai saa sokeritautia.
 13. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Meillä on saanu jäätelöä maistaa ja syntymäpäiväkakkunsa kermavaahtoa :) lisäksi on joskus syönyt valion jugurttia jossa sokeria, vaihdettiin se sittemmin luonnon jugurttiin jossa yli puolet vähemmän sokrua.. jotain suklaan tyyppistäki on tainnu kerran maistaa :wideyed: ainii ja hilloakin, lätsäs kätensä meikäläisen lättyyn ja nuoleskeli sormista sitte hilloa:grin

  Kyllä oon joutunu sanomaan pari kertaa perheen ulkopuoliselle jäsenelle että ei tarjota makeaa, mutta täysin nollatoleranssilla ei mennä. Huvitti tuo vika lause daaria, ihan ku jokainen sokeria syövä olis joko lihava tai diabeetikko:hilarious: kohtuus kaikessa on mieleinen lausahdus mun korvaan :) täys kieltäminen / asian kartteleminen ei sekään hyvää tee, tulevaisuutta ajatellen. Jos haluaa pitää nollatoleranssin ni ainaki lapsen kasvaessa kertoo ja selittää kärsivällisesti että miksi käytäntö on tämä omassa perheessä :)
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Meil on saanut kans maistaa jäätelöä ja synttärikakkua. Muuten on ollut suht vähissä sokerit. Joitain soseitakin mies toi kaupasta mis oli lisättyä sokeria ni sai niitä sit puuron joukossa. Meil aika hyvin porukat kysyy et voiko antaa, ni ei oo tarvinnut ärähtää. Ja jos mummilassa ollaan, ni en oo yleensä kieltänyt kun niin harvoin siel käydään. Mut eipä sielläkään joka kerta tyrkytetä onneks.
 15. Naks Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Meillä ei ole vielä saanut mitään sokeripitoista. Tai no, jos ihan pilkunviilaajaksi alkaa, niin onhan Realissa siirappia. :P Mutta herkkuja ei siis ole saanut vielä.

  Ei ole mitään kiveen hakattua päätöstä siitä, milloin saa jotain sokeriherkkua maistaa. Suuria määriä ja/tai usein niitä ei aiota kuitenkaan antaa. Sukulaisia onneksi hillitsee tytön maitoallergia, jää aika moni herkku jo sen takia antamatta, esim. synttärikakkua ei kukaan voinut edes yrittää maistattaa tytöllä kun ei ollut maidoton.
 16. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Meillä ei kotona tavallisena arkena saa mitään "herkkuja" (aikuisten mielestä herkkuja), mutta juhlissa ja isomummulla on saanut maistaa jonkun nokareen.

  Ei tuo erityisemmin kaipaile sokerisia juttuja vaikka on saanut maistaa, mutta niistä ei myöskään muodostu mikään kielletty juttu josta taistella.

  Enemmän mua huolettaa suolaiset ruuat.. Äitini mielestä ruoka on vähäsuolaista jos siihen ei ole liemikuutioiden lisäksi laitettu suolaa...
 17. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Ei olla ehdottomia. Kotona arkena ei yleensä mitään sokeripitoista syödä, mutta joskus ostetaan vaikkapa jätskipallo josta poika saa muutaman lusikallisen ja mummolassa kyläillessä on yleensä ollut jotain pientä, esim. mustikkapiirakkaa tarjolla. Niin harvoin siellä käydään, että en ole kieltänyt. Päiväkodissa varmaan tulee joka tapauksessa jotain kiisseleitä tms. kuvioihin... Enkä aio kieltää niitäkään. Uskon kohtuuteen :)
 18. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Meillä myöskään en ole mikään sokeri natsi ja varsinkaan hunajaa en pitäisi huonona vaihtoehtona.. Liialla natsiudella lapset syö sitte salaa, se jos mikä ei oo tervettä.. Tuossa raakakakkutilanteessa oli kumminkin selkeesti yritetty
 19. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Käytiin koeajamassa tollanen ford s-max. Kiva tilava perheauto mutta ei todellakaan 17t euron arvonen . Ei miellyttänyt niin paljoa :D nyt me haluttais molemmat ukon kans nissan pathfinder! Maasturi, oh :Heartred kallis ylläpito vaan.. pärkele! Lisäksi jos omalle kohdalle sattuis maanantaikappale ni korjauskulut pyöris suoraan tuhansissa euroissa :finger:

  Täällä pohjois-suomessa keli on aika syksyinen, aamulämmöt ollu 14-17 astetta mutta kun aurinko sadelupauksista huolimatta on paistanu ni pääsee vaihtamaan sortsit jalkaan:grin
 20. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Huhhuh. Nyt on vissiin mulla joku putki päällä, kun kahden viikon sisään oon käynyt kaksi kertaa yöelämässä. Kai se on kahden vuoden tauko nyt korjattava...
  Kivaahan se on, mutta jospa taas pitäis vähän pidempää väliä näissä riennoissa :D
  • Hauska Hauska x 1