Alkuraskauden ultra?

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti tinkanen, 26 loka 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Kuinka moni aikoo mennä? Me aiotaan mennä, koska ensimmäinen raskaus ja hoidoilla aikaan saatu monen vuoden yrityksen jälkeen, halutaan varmistua että kaveri on oikeassa paikassa :)
 2. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Mä meen kans. Mulla on taustalla yksi keskeytynyt keskenmeno, joten senkin takia haluan varmistaa, että homma on ok. Vaikka voihan myöhemminkin tietty vielä tapahtua kaikkea, mut kuitenkin. Varasin ajan viikolle 7+2.
 3. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Täällä varattu kans aika :) töiden vuoksi osui 6+4, ja nyt jännittää onko tämä liian aikaista sykkeen näkymiselle.... että mennäänkö turhaan... muuten olisi mennyt melkein kahdella viikolla eteenpäin :sad001
 4. ellami Tuttu foorumilla

  Hei, minulla on sama juttu. Aika on joko 6+6 tai 6+4... no sen näkee sitten. Varasin ajan Perhe-artesta ja aikaa varatessa sanottiin minulle että 6+4 on aikaisin kun suosittelevat tulemaan.
  En usko että turhaan menette ja me mennään. Kyllähän siellä näkee että raskaus on oikeass paikassa yms. Joillakin näkynyt jo sykekin. Riippunee laitteista yms?

  Itse keikun täällä kesä ja heinäkuun ryhmissä kun la kuun vaihteessa :)
 5. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  No sitä juuri mietinkin että siis voiko nähdä että kuitenkin oikeassa paikassa, se on ensimmäinen murhe ja toisena sykkeen näkeminen, sen sentään voi ajatella että näkyy vasta sitten myöhemmin, mutta väärää paikkaa ei voi muuttaa /muutu.

  Ja kiitos että vastasit,kiva kun kohtalotoveri, jotta voidaan sitten yhdessä vertailla, koska sulla aika? Meillä 10.11 :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. ellami Tuttu foorumilla

  tinkanen, meillä on samana päivänä :)
 7. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Oioi, ompas jännittävää :)
 8. Jemilia Ihastunut foorumiin Marrasmammat 2018 Toukoäidit 2020

  Ehdottomasti menen ar-ultraan, kun sen aika taas tulee, nyt mennään viikolla 4+. Meillä kkm syyskuussa mikä todettiin niskapoimu-ultrassa. Käytiin tossakin raskaudessa kyllä alkuraskauden ultrassa viikolla 7 ja syke nähtiin ja kaikki oli kunnossa, mutta kehitys oli loppunut ennen np-ultraa.
 9. kananen Aloittelija Heinämammat 2018

  Mekin mennään varhaisultraan yksityiselle. Varasin sen parin viikon päähän.
 10. teppis Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Meilläpäin pääsee varhaisultraan ennen nt-ultraa, mutta oli kyllä viimeksi vasta viikolla 10. Ajattelin soittaa nyt hyvissä ajoin neuvolaan, niin josko aika ei venyisi ihan niin pitkälle. En oikein tahdo uskoa tätä todeksi näkemättä oikeesti, vaikka kolmas lapsi meille tulossa onkin.
 11. voikukka83 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Kävin jo. :D Mutta vain siksi että en tiennyt mistä kierrosta tulin raskaaksi kun menkat ei jäänyt pois. Ihan alussahan se oli. Näkyi vaan se "musta aukko", mistä raskaus alkaa kehittyä. On ainakin oikeassa paikassa. Parin viikon päästä voisi mennä uudestaan. Yksityisellä kävin/käyn.
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Unelma86 Peruskäyttäjä

  Mennään myös, tänään varasin yksityiselle. Vaasassa ei pääse ilman erikoista syytä muuten. Aikaisemmissa raskauksissa en ole käynyt, onhan se nyt ihan mukava käydä luuraas onko siellä kukaan, 21.11 olisi ja samana päivänä myös ensimmäinen neuvola. Silloin viikot 7+6
  Kauan pitää vielä odotella.
 13. starling Naimisissa foorumin kanssa Heinämammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Minäkin sain varattua eilen alkuraskauden ultran. Yhden nt-ultrassa todetun keskeytyneen keskenmenon kokeneena en kyllä enää kykene odottamaan sinne asti ensimmäistä ultra-aikaa, vaan täytyy saada aiemmin varmuus, onko masussa elämää. Mullakin siis ultra 21.11. ja elättelen toiveita, että tällä kertaa se yksi ultra riittäisi ennen ekaa kunnallista ultraa. Jos vaikka dopplerilla löytäisi ultrien välissä sykkeen... :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. voikukka83 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Meillä ois ultra 16.11. En oo vielä varma tuleeko laskettu aika olemaan kesä- vai heinäkuussa.
 15. kirkkaus_ Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Meilläkin oisi tarkoitus mennä ultraan varmistamaan että edes joku löytyy. Kunhan löydetään miehen kanssa päivä että hän voi olla arkena esikoisen kanssa haastavaa kun toinen opiskelee eri paikkakunnalla ja itse esikoisen kanssa pitkälti päivät kaksin
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. pikkunalle Aloittelija

  Meen yksityiseen neuvolaan Oulussa, ihmeekseni sain sunnuntaille ajan. Silloin 7+0. Mielenrauhan vuoksi päästävä katsomaan, että näkyykö elämää ja oikeassa paikassa. Kaksi viikkoa vielä odottelua tuohon...
 17. Eemu Aloittelija

  Mä kävin tänään yksityisellä ultrassa, vaikka onkin vasta 5+2 menossa. Halusin varmistaa, että on sisällä kohdussa ja olihan se :happy: Muutenkin näytti kaikki paksuudet sun muut hyvältä. Ei ole keskenmenoja tai muita ollut. Olen vaan tosi neuroottinen ja ollut vaikea nukkua, kun pelännyt esim. kohdunulkoista. Olo helpotti heti ultran jälkeen. Menen parin viikon päästä uudestaan, niin nähdään löytyykö sitten jo kunnon sikiö ja sykkeet.
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Meillä 4yötä ekaan ultraan-vihdoin! Niin odotan, jotta onko oikeassa paikassa kaveri !!:)
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Hilla<3 Aloittelija

  Paljonko teillä on tullut maksamaan tää eka ultra? Jos saapi kysyä :)
 20. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Meillä mehiläisessä 190€ kelakorvauksen jälkeen,kyselin jo kun soittelin aikaa :)

Jaa tämä sivu