Ai että kun jurppii!

Keskustelun 'Heinäkuiset 2020' aloitti Ninnelinanneli, 8 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ninnelinanneli Aloittelija

  Kyllä osaa sitten ketuttaa. Ja ihan joka asia. En kestä ees huumoria mitä mieheni heittelee mulle. :banghead: Sitten itkettää ja muutaman hetken naurattaakin välissä.
  Alaselässä viiltää kipu ja tissit on kipeet.
  Send help.:anyone
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 2. Hosuli19 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Kyllä! Eniten v*tuttaa tällä hetkellä kaikki.. t. Väsynyt turvoke
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. Mamimam Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Yhdyn näihin aiempiin saan ihme kilareita jos asiat ei mee hyvin. Tänään kävi miehen äiti ja meinasin ärähtää hänelle kun alkoi puolustelemaan miestä taas kerran. Ai että olis tehny mieli laukoa vähän totuuksia miten mun elämä on yksinhuoltaja arkea aina sillon kun hän ei ole täällä kylässä. En valita mutta vituttaa miten pidetään mua nipona ja ei ymmärretä että ihan oikeasti mä hoidan suurimman osan ajasta tota lasta. Mua ei niiku huomioida kun negatiivisesta mielessä.

  Miehen huumori alkaa myös ärsyttää. Oikeastaan kaikki Ärsyttää ja potuttaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 4. Von maikki Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Mä en tiiä missä mun tunne kuohut on?? Me ollaan oltu nyt vuoden päivät lapsettomuus hoidoissa.. Ja niiden aikana on varmaan tullu käytettyä niin suuria annoksia hormoneja että on suorastaan sisältäpäin hieman tyhjä olo :bag::oops: oon vaan panikoinu mun oireettomuutta :dead:
 5. Piitula79 Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Minulla on pinna ollut myös extreme lyhyt. Olo on kutakuinkin normaali, mutta sitten joku pikku juttu saa pinnan palamaan ihan totaalisesti. Meidän 1 v 4 kk saksanseisoja on saanut välillä aika ankaraa perkelevoittoista palautetta, kun häslää ja sen kanssa hihat palaa tavallista helpommin. Kovasti kyllä vaatii koira vielä koulutusta, ennenkuin vauva tulee taloon. Just mietin, että eihän vauvaa voi laittaa esim. lattialle, kun tuo hökelö saa yhtäkkiä aina jonkun hepulin ja juoksee oitkin seiniä tai alkaa kiusata meidän jackrussellinterrieriä joka juoksee pöydän alle piiloon. Vauvalle on hankittava sellainen leikkikehä ja koirille portti kodinhoitohuoneeseen, että saavat sieltä sitten katsella touhuja, eikä tarviis kuitenkaan oven taakse aina laittaa.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 6. Ninnelinanneli Aloittelija

  Mua ihan oikeesti eilen pelotti että tukehdun siihen v**utukseen:hungover: oli pakko vielä käyä kävelylenkki illalla, kun ei saanut unenpäästä kiinni. Huh. Tänään onneks parempi päivä takana, mieskin ollut vähemmän herjatuulella tänään :smiley-angelic008
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 7. Sammie Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020

  Tuo miehen herjatuuli on kyllä täälläkin kiristellyt... :shifty:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  V****taa tää jatkuva pahoinvointi. Joko tää vois loppua kiitos! :mad: Tää on kyllä paskin vaihe koko raskaudesta..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 9. amandatt Tuttu foorumilla

  Mulla on ollut tänään ihme ärsytys-päivä, ihan kaikki on ärsyttäny. Muun muassa se kun ihmiset ei osannu jonottaa bussiin oikein :hilarious: Seuraavassa hetkessä itkettikin jo kun oli niin ikävä sää.. Ei voi edes syyttää pelkkää maanantaita, koska oli vapaapäivä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 10. Von maikki Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Aivan totaalihermostuminen ja sen lopputulos... saanen esitellä jauhelihapullat :banghead: jotai meni vissii vähän liikaa :finger: ei pitäis olla kauheen vaikeeta...:smiley-chores020 mut tänään ei ni ei

  Attached Files:

  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 11. Ninnelinanneli Aloittelija

  Niin paljon tänään taas ärsytti tyhjästä töissä että teki mieli ottaa lopputili:stop: onneks en ottanu, kun nyt taas on ihan tyyntä:grin
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 12. Ruiskaunokki Aloittelija Heinä-äidit 2020

  Eilisten isänpäiväkahvitteluiden jälkeen ripuloin koko eilisillan ja siitä lähtien ollut nyt ihan hirveä olo :dead: En tiedä söinkö jotain sopimatonta vai alkaako nyt tää raskauspahoinvointi nostaa päätään. Ei yhtään huvittaisi viettää taas tulevia viikkoja pää vessanpytyssä niin kuin viime raskaudessa. Juuri kun ajattelin, että tää kerta tulisi olemaan erilainen, kun on ollut niin hyvä olo! No, aika näyttää miten tää tästä etenee...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 13. Susimama Aloittelija

  Mitähän tähän nyt sanois... tänään ilmoitettiin töissä että YT:t alkavat ensi viikolla. Oma penkki siis myös yt:n alla, vaikka joku tunne on että saisin pitää työni. Nyt täytyisi jotenkin yrittää olla stressaamatta. :sorry:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 14. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Paineet on viturallaan ja huomasin että lakritsia ja salmiakkia pitäis välttää kokonaan .. vituttaa..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 15. Hosuli19 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Eikö raskaudesta tuossa kohtaa kertominen pelasta irtisanomiselta? Näin olen ymmärtänyt
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 16. Hosuli19 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Väsyttää, kuvottaa, väsyttää, kuvottaa..:wtf:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 17. Susimama Aloittelija

  Näin kans aluksi luulin, mutta googlaamalla löysin että itse raskaus ei pelasta YT:ltä. He ehkä joutuisivat vaan tekemään selvityksen, että ainakaan raskauden takia ei ole irtisanottu. Eli toki se epäilys syntyis heti, että onko raskaus ollut syy irtisanomiseen, ja sit firmalla olisi selitettävää.
  Toivotaan ettei itseltä lähde työt, ja jos meinaa lähteä niin kannattaa varmaan kertoa raskaudesta ja ainakin kokeilla :wink:finger:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 18. Sammie Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020

  Mies jurppii! :smiley-angry016:smiley-angry016:smiley-angry016

  Enkä edes tiedä, että onko syy omat hormoni ja reagointi vai ottaisiko muutenkin kupoliin :smiley-angry019
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 19. Lilith88 Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Elomammat 2018

  Mun esikoinen on saanut alkunsa useiden vuosien jälkeen ICSI hoidolla eli koeputkihedelmöityksellä. Ne hormonimäärät oli tosiaan ihan valtavia. Sit kun vihdoin tärppäsi, olikin olo seesteinen ja rento, kun pääsi hormonitasot "tasoittumaan". Toki panikoin keskenmenoa ym ja yli puolet raskaudesta kului pelkäämiseen, mut olin silti rauhallisempi kuin aikoihin. :Heartred Onko teillä esikoinen?
  • Tykkää Tykkää x 4
 20. Von maikki Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  On juu esikoinen :love7ja sai myös alkunsa ICSI llä.. mulla vaan ei oo mitään oireita vieläkään fyysisiä tai henkisiä:biggrin mut kyllä vähän jännittää perjantain varhaisultra... mut lupaan jos sielä on elämää niin nauttia mun oireettomuudesta :king
  • Tykkää Tykkää x 5

Jaa tämä sivu