Ärsyttävimmät ja ällöttävimmät raskausoireesi?

Suhteellisen kestettävistä raskausoireista pahin on herkistynyt hajuaisti. Meillä on mennyt uusiksi jo shampoo, pyykinpesuaineet (ekoa ja hajusteetota), hammastahna, miehen dödö - meikit vaihdoin ekomeikkeihin ihan mielenrauhan vuoksi. Tänään juoksin ulos huoltoasemalta, koska eräs asiakas haisi mielestäni aivan järkkytävän vahvasti lannalta (hän oli kyllä farmari). Sitten tietty tämä jatkuva ellotus. Ruohon tuoksu ja ajatus ruohosta tekee kaikkein pahinta. Samoin keskenään epäsopivat värit:D

oh gosh, en olisi ikinä uskonut.
 
Finnit, närästys, herkistynyt hajuaisti, oksentelu edelleen viikolla 22, nenästä tulee jatkuvasti verta, ekat raskausarvetkin jo sain.. Ai että, tuntuu kyllä niin hehkuvalta tämä olo! :hilarious:
 
Jatkuva päänsärky, alapää turvoksissa ja alapäässä ihmeellisiä pistely tuntemuksia ja tuntuu, että karvat kasvaa ihan tajuttoman nopeesti. Oon muutenki apina karvotukselta ja nyt vielä enemmän.
 
Alussa ärsytti jatkuva pahoinvointi/ällötys (nelisen viikkoo 24/7). Nykyään ärsyttää liitoskivut (rv 34+2) ja sormien turvotus.
 
Takaisin
Top