Ärsyttävimmät ja ällöttävimmät raskausoireesi?

Keskustelun 'Raskaana' aloitti ReginaVeritas, 28 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jelly Bean Peruskäyttäjä

  Minä ajattelin, että sentään raskausaika merkitsee yhdeksän kuukauden vapautta naisen elämässä kaikenlaisista siteistä ja räteistä. Vaan ei, lisääntynyt valkovuoto pitää huolen etten pääse valumisesta eroon tälläkään hetkellä! Sitten kun kuukautiset loppuvat ja alkaa vaihdevuodet tarvitaankin Tenaa.. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Hauska Hauska x 1
 2. elaffy Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015 Syysmammat 2017

  Pahoinvointi oli kyllä kamalinta. Loppui vasta joskus rv 27.. Liitoskivut ovat olleet toinen ikävä, kun ei pysty liikkumaan ilman itkua. Sattuu vain niin paljon.

  Miehen mielestä kiukkuisuus on varmasti ollut ärsyttävää. Itse inhoan myös univaikeuksia ja nukkumisongelmia. Yöllä ei nuku ja päivällä väsyttää.
 3. Piikkipensas Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2015

  Herkistynyt hajuaisti. Yhdistettynä muutenkin vellovaan oloon. Ihan parasta. Eiku... Muutenkin olen hajuherkkä (migreeni laukeaa mm voimakkaista hajuista) niin nyt kyllä risoo ihan markalla.

  Ja naama on alkanut kukkia, samaten rintakehä. En tykkää.

  Pierettää. Onneksi mies diggaa huonosta pieruhuumorista. :p
  • Hauska Hauska x 4
 4. Aubrey Rakastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Sori Jelly tuosta hauskasta, mutta ku naurattaa & ketuttaa ihan täsmälleen sama :D Vois varmaan tenoissa kulkee jo nyt, ku on meininki välillä sen verta märkää.. Hih jaa, virtsankarkailua odotellessa :wink
  • Hauska Hauska x 1
 5. felicia Peruskäyttäjä

  Pinnalliset suonikohjut. .. kivaa kun tulee kesä :sad001

  Närästys. ..

  Yksi outo mieltä askarruttava oikein Mukava oire tosin.. käsikarvat katosivat :confused:
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Sohwia Rakastunut foorumiin Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Pahoinvointi joka on onneksi jo alkanut pikkuhiljaa helpottamaan, mutta viikoilla 6-9 se oli pahimmillaan. Edelleen tosin etoo jotkut ruuat ja vaikka olis kuinka kova nälkä, niin en vaan pysty syömään sellasta, jonka haju tai näkeminen tekee pahaa.

  Alkuraskaudessa oli viikon verran ummetusta ja se oli kyllä tosi ikävää.

  No tällä hetkellä pahin oire on jäätävä väsymys ja itseä ärsyttää se, ettei oo voimia esim. Siivota kotona, vaikka siellä olisi sotkuista tai se ettei jaksa lähtee työpäivän jälkeen oikein missään käymään. Ehkä tämä tästä helpottuu jossain vaiheessa. :)
 7. Piikkipensas Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2015

  Iskias särky tuli jostain takavasurista... en muuten tykkää sitten yhtään.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. K_@tri Vieras

  Finnit, yökkis! Ja eivät lähde millään sit pois vaikka omistan semmosia ihmesalvoja joilla ennen on iho pysyny hyvänä ja finnit lähteny het. Mut eipä enää. Ihan teini olo taas. karvankasvu on myös ällöä, miten voi ihminen olla näin apina vaikka jatkuvasti sheivaa? Selkäkipu! Eilen alko alaselkä juiliin, vaikeuttaa elämä ja pistää mielen vittumaiseks. Töissä ku joutuu tota rappusta vetään ees taas ja kumartelee pulpettien ylle (satulatuoli ei auttanut mitään, siinä istuessa Tää alko) ni ei tarvis olla selkä kipeenä. Vinkkejä otetaan vastaan kivunnlievitykseen liittyen. nyt syksyllä kun luonto mädäntyy niin toi hajuherkkyys on aika kamalaa myös. Pihapiirissä omppupuita ni hyih noita mätiä omppuja! :P Onhan näitä..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 9. Gepardi Uusi käyttäjä

  Rv 9 menossa ja aamusta alkaen aina iltapäivään saakka olo on kuin kärsisi jatkuvasta matkapahoinvoinnista. Huimaa ja etova olo on jatkuvaa. Tähän liittyy myös väsymys. Närästystä on alkanut ilmenemään, mikä on täysin uutta. Oksentaa ei onneksi ole tarvinnut kertaakaan, mutta eipä vielä tuuletella. Kyllä se tästä. Kai nämä oireet jossain vaiheessa loppuu?!
 10. Nibs Ihastunut foorumiin Elomammat 2016

  6+0 menossa ja muiden oireiden lisäksi ärsyttävimpinä illalla närästys (röyhtäily, ei onneksi pahempaa), vatsan järkyttävä möhöturvotus :D, ja se että vatsa on melko sekaisin.. Ollut nyt ainakin viikon verran eli plussaamisesta lähtien.
 11. Nibs Ihastunut foorumiin Elomammat 2016

  Huimaa kyllä myös entistä enemmän (mulla on muutenkin alhainen verenpaine) ja esim. autossa öklöttää varsinkin jos koittaa luke tai räplätä kännykkää (niinkuin nyt :D)
 12. Attina95 Aloittelija

  Huimaus ja närästys,myös yöllä jatkuva vessassa juoksu kyllä ketuttaa..
 13. nni Peruskäyttäjä

  Jatkan tätä, koska haluan avautua!
  - Vatsa ei toimi normaalisti. Vaihtoehdot on ripuli tai kamala ummetus :)
  - Supistukset. Nyt menossa rv26 ja yli kolme viikkoa supistellut joka päivä
  - Huimaus ja heikotus. Kun mitään ei pysty tekemään enää normaalisti
  - H*lvetilliset sukkapuikkokivut ja liitoskivut. Ah!
  - Unettomuus öisin. Päivällä kyllä nukkuisi
  - Lisääntynyt valkovuoto. Housut märkänä koko ajan, jee
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. Dermal Uusi käyttäjä

  Hajuherkkyys. Tällä hetkellä pahin tuntuu olevan siskon lapsen "pissinhaju" pystyn haistamaan sen vaipan läpi ja se haju on ihan hirvee vaikkakin ihan normaali uskoisin näin :D
 15. elisasusanna Uusi käyttäjä

  Virtsankarkailu. Sain sellasen lehtisen ekalla neuvola käynnillä ja en ees vilkaissu. Nyt sit oon joka päivä ahkerasti treenannu lantionpohjan lihaksia.
  Myös koko ajan tulee kauheita röyhtäyksiä. En kyl tiiä onko tää närästystä vai minkälaista närästys ees on.
 16. Jepuna Vieras

  Itseäni häiritsee eniten tällä hetkellä NÄRÄSTYS. Varsinkin yöllinen vaiva eikä helpota kuin kärsimällä ja vie yöunet.
 17. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Oksentaminen monta kertaa päivässä. Otan sata kertaa mieluummin valtaosan tässä ketjussa mainituista oireista kuin tuon.
 18. Rintta Tuttu foorumilla

  Teen tähän ihan listan:hilarious:

  -Alkuraskaudessa 3 viikkoa kestänyt kuvotus aamusta iltaan. Mitäön ei tehnyt mieli syödä mutta 2h välein oli nälkä. Pahoinvointirannekkeet auttoivat sen verran ettei yököttönyt kun söi.

  -Rv 9 alkanut hiivakierre. Nyt on 4 viikkoa jäljellä laskettuun, tähän mennessä on ollut 8-9 hiivaa ja kaksi abkuuria vaatinut bakteerivaginoosi. Olen aivan kypsä pitämään canesten firmaa pystyssä ja tunkemaan emättimeen kaikenlaisia puikkoja ja voiteita yli viikon verran putkeen. Nyt olen syönyt femifluor maitohappokapseleita (vitun kalliita) ja öljynnyt paikkoja 1-3krt päivässä. Ei oireita 2 viikkoon (pidän sormet ristissä että tulehdukset oli nyt tässä.) Mainittakoon ettei tällaista ongelmaa ole ollut ennen raskautta tässä mittakaavassa.

  -Liitoskivut, kyllä yöllä on ihanaa kun kylkeä kääntäessä tuntuu että häpyluu halkeaa kahtia.

  -Liitoskivuista johtuva lepäily. En ole koskaan ollut himoliikkuja, mutta kyllä on pääkoppa kovilla kun ei yhtä ylämäkeä jaksa/pysty kävellä ja isompi cittari käy päivälenkistä. Tätä on jatkunut nyt 2kk.

  -Hormonit....voi mies parkaa. Itku tulee kaikesta...

  -Yöllinen pissalla ravaaminen, kyllä on ihme kun yö tuntui katkonaiselta noustuasi 5-6krt yöllä pissalle...


  Että niille jotka sanovat "nauti ihanasta raskausajasta" "se on naisen elämän parasta aikaa" "mä voin niin hyvin koko raskauden" "voisin vaan olla raskaana ja synnyttää", en tiiä, ite ootan et tää pakollinen osuus on ohi ja kohta meillä on ihana oma vauva❤
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 19. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla Heinäkuun äidit 2019

  Rv 13+4 piereskelyllä ei ole mitään rajaa ja ennen niin upea ja tuuhea tukka on ohentunut rotanhännäksi!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 20. Shooky90 Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Pahoinvointi, närästys/röyhtäily, hikoilu ja lantiokivut on kyllä sanonko mistä. :mad: Ärsyttää myös kun akne on puhjennut uudestaan, iho samassa kunnossa kun teini-ikäisenä. Ja sitten tietenkin tämä väsymys. Olen muutenkin aika herkkä ihminen kun puhutaan unenpuutteesta ja nyt ei päivääkään pärjää ilman päikkäreitä.
  Last edited: 28 heinä 2019

Jaa tämä sivu