Äitiysvaatteet

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2016' aloitti Porkkana82, 18 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Porkkana82 Peruskäyttäjä

  Mistä te hankitte tai aiotte hankkia äitiysvaatteita? Mua ärsyttää, että kaikki pitäisi tilata netistä, merkit on ihan vieraita, koista tai istuvuuksista ei mitään käsitystä. H&M taitaa olla ainoita, missä pääsee liikkeessä sovittamaan..? Alkaa jo nappi siihen malliin kiristää, että jotkut housut vois piakkoin hankkia :)
 2. Leenuskainen Aloittelija

  Kävin Helsingissä sellaisessa paikassa kuin Fiilinki. Paljon erilaisia housuja, rauhassa sai sovitella ja hyvä palvelu!
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Silvergrinda Tuttu foorumilla Toukomammat 2018

  Tänään tilasin H&M:ltä pari paitaa kokeille, kirppiksiltä tekee kans löytöjä (sekä netti- että perinteisiltä).
 4. joanmarie Tuttu foorumilla

  Hemasta ostin edellisessä raskaudessa yhdet farkkushortsit ja yhdet caprihousut. Mutta nyt ei oikein innosta sinne mennä edes katsomaan, jotenkin alkanut tökkiä koko kauppa.

  Zalandosta tilasin juuri viikonloppuna Mamaliciouksen farkkuja ja pari paitaa. Ostan kyllä lähes kaiken muutenkin netistä, useissa pakoissa ilmainen toimitus ja palautus joten turhia kuluja ei tule :)

  Kauheesti ei äitiysvaatteista ole kokemusta kun ekan raskauden maha-aika ajoittui kevääseen ja kesään joten pärjäsin lähes kokonaan normivaatteilla mutta nyt pitää varmaan enemmän hankkia talvea kohden. Ainakin takki on hankintalistalla :)
  • Hauska Hauska x 1
 5. Ninni22 Ei muuta elämää Maaliskuunmammat 2016

  Netistä mä oon tilannu. Mulla on hennesin äitiyshousut ja muutama paita ja parit mamaliciouksen housut :)
 6. jeilei Addikti Toukoäidit 2020 Maaliskuunmammat 2016

  H&M on täälläkin se paikka, mistä on ensimmäiset äitiysvaatteet ostettu. Hinta-laatusuhde on mielestäni hyvä, kun en halua suuria summia pistää vaatteisiin, joita käyttää aika vähän aikaa. Plus tietenkin sekin seikka, että henkkamaukan mallistossa kokojakin riittää, kun painoa on vähän enemmän.
 7. Jennie89 Tuttu foorumilla

  H&M:ltä oon ostanut sekä Lindexiltä. Ozbaby.fi:stä tilasin Mamaliciouksen merkkisen takin itselleni viime viikolla, oli hyvässä tarjouksessa. :) Ja kirppiksiltä löytää halvalla.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Papu16 Rakastunut foorumiin

  Onko muuten Lindexillä nykyään jossain myymälässä äitiysvaatteita? Netissä oli vuosi sitten kivoja ja pari tilailin, mutta myymälöissä ei ollut, eikä siis hiplailu- ja sovitusmahdollisuutta.
 9. muffinin Tuttu foorumilla

  Viime raskauteen ostin äitiysfarkkuja, imetysliivejä ja -paitoja Bebesiltä kun pääsee sovittamaankin, ja raskauspaitoja tilasin Asokselta. H&M:n imetyspaitoja on myös, mutta olin tosi pettynyt laatuun: sauman kääntyilivät jo ekassa pesussa.
 10. Juulijulia Ihastunut foorumiin

  Mäki on H&Mstä kattonu jotain ja sit netistä. Mutta netistä en kyllä uskalla housuja tilailla ku tuntuu et pakko saada sovittaa.. Housut ku on aina jotenkin niin hankalia :D Oisko jollain suositella jotain hyviä mammahuosuja jotka ei valuis?
  Muuten ajattelin mennä aikalailla legginssi+tunika meiningillä, luulis ainakin että ois mukavin vaikka ei kokemusta vielä ole :D
 11. Porkkana82 Peruskäyttäjä

  Mun täytyis kans löytää jotkut mukavat, kevyet, rennot pitkät housut työkäyttöön. Meillä ei saa kemikaalien takia olla legginssejä eikä hameita/shortseja. Farkut näillä keleillä on hirveän kuumat. Vapaa-ajalla leggingsit ja tunikat kuulostaa mukavalta, itekin varmaan koitan sellasta settiä etsiskellä. Ja etsinnässä olis myös jotkut ihanan pehmeät velour-housut resorilla. Housujen osto ilman sovitusta vaan tuntuu mahdottomalta, eikä viitsis tyyliin kolmea kokoa tilata netistä kokeiluun..
 12. Maalismasu Aloittelija

  Mä meinasin huomenna lähteä katsomaan kaupungista äitiyshousut itselleni. Saa nähdä löytyykö. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 13. Pinja♡masukki Uusi käyttäjä

  Petyin täällä Pirkanmaalla äitiys vaatteiden tarjontaan edellisestä raskaudesta Se 10 v niin silloin myi monikin liike nyt ainoa mistä löysin oli H&M. Kun vatsa rupea nousemaan jo 8rv
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. Maalismasu Aloittelija

  Mulla pinja sama homma, että masu näyttäytyy jo viikolla 8, ja työhousut kiristää kun istuen töitä vielä teen. Täällä Jyväskylässä taitaa olla kaks erikoisliikettä jotka myy äitiysvaatteita. :)
 15. Ninni22 Ei muuta elämää Maaliskuunmammat 2016

  Kannattaako imetysliivit hommata vasta aika myöhään ku tissit kasvaa kuitenki varmaa siellä loppuvaiheessa ku alkaa maito nousta?
 16. joanmarie Tuttu foorumilla

  Kyllä varmaan aika pitkälle kannattaa oottaa liivien hommaamista koska tosiaan raskauden aikanakin jo monilla tissit kasvaa jonkin verran. Mutta sitten synnytyksen jälkeen kun maito nousee voi kasvu olla aika radikaali :)
  Mutta tosiaan on ainakin parit liivit hyvä olla jo synnärillä vaikka sitä tissien kasvua on vaikee ennustaa.
  Itsellä ollut sellaisia vähän urheiluliivien tyylisiä tosi joustavia imetysliivejä joissa on sitten varaa tissien turvota. Ja niissä on koot ollut ihan xs, s, m jne. joten sopivan koonkin pystyy aika helposti löytämään :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Kharou Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018 Elokuunmammat 2014

  Joanmarien kanssa samaa mieltä. :)
  Ainakin viimeksi minun ostamani imetysliivit jäivät aivan liian pieniksi maidon noustua, kasvua on mahdoton ennustaa.

  Monet suosittelevat kaarituettomia imetysliivejä, minulle ne eivät kuitenkaan sopineet. Eli melkeinpä kannattaa katsoa ennestään varuiksi vaihtoehtoja ja lähettää mies ostamaan synnytyksen jälkeen jos itse ei pysty lähtemään. :wink
  Toisaalta, noi h&m liivit on niin halpoja, että niitä raaskii ostaa useamman koon valmiiksi, jos mieheen ei luota. Niillä pärjää kyllä pari viikkoa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. muffinin Tuttu foorumilla

  Vasta synnytyksen jälkeen! Parit halvat esim. toppimalliset liivit voi kyllä hankkia ennen. Tissien kasvu oli ainakin itselläni jotain ihan järkyttävää: ennen raskautta kuppikoko DD/E ja imetysliivit lopulta J/K :eek: Jos joku on kiinnostunut suosituksista niin mukavimmat ja kuitenkin samalla tukevat imetysliivit olivat minusta Bravadon Essential Embrace.
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Menninkäinem Addikti Huhtimammat 2017 Maaliskuunmammat 2016

  Apua, itse lähden samoista liikkeelle ja jo nyt tekee tiukkaa vanhoilla liiveillä. Mihinhän tässä päädytään :eek:
 20. Jannski Ihastunut foorumiin

  Moikka, tuolta huhtikuisista huutelen, noista liiveistä niin mulla ei kasvanut kuppikoko YHTÄÄN raskauden aikana eikä maidon noustua :sad001 Ostin raskauden aikana parit carriwellin liivit joissa tulee mukana jatkopalat ja parit bravadon jotka pitäs sopia vaikka tissit kasvaiskin jonkun verran. Kun tulin tulokseen ettei kuppikoko oo kasvanut yhtään (no ehkä tuli kiinteämmäksi kun täynnä maitoa yms :)) niin tyydyin Lindexin ihaniin pehmeisiin liiveihin, ja olivat paaljon halvemmat :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu