Äitiyspakkaus

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti Bella Swan, 5 heinä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. nni Peruskäyttäjä

  Esikoisesta otin pakkauksen, mutta toisesta en, enkä ota tästä kolmannestakaan. Suurin osa jäi silloin jo käyttämättä, joten saan rahalla jotain, mikä tulee varmasti käyttöön :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. piupaupou Aloittelija

  Ehdottomasti otetaan, esikoinen tulossa :love7
 3. Dotty Aloittelija

  Mulle ei harmillisesti kuulu äitiyspakkausta, kun en kuulu Kelaan, koska olen töissä ja siis sairasvakuutettu muualla Euroopassa. Jos joku rahana omansa haluava haluaisi tehdä yhteistyötä, voisin mieluusti ostaa yhden pakkauksen. Se tuntuu jotenkin niin erityiseltä se pahvilaatikko, varsinkin kun olis nyt esikoinen tulossa. Mutta vielä ei hankita yhtään mitään, ei ainakaan ennen ekaa ultraa, kun sitten on ehkä vähän varmempi olo.
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Odottelua Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Mikäli tulee nyt tarve valita eli kaikki menee hyvin, niin rahan otan. Kirppari löytöjä saa vauvalle niin edullisesti ja ihan tosi hyvä kuntoista ja sitten hyödynnä alennusmyynnit.
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. hannaka Addikti Maalisäidit 2020 Elomammat 2018 Tammimammat 2017

  Me otetaan luultavasti pakkaus, vaikka tavaraa on jo ennestään todella paljon. Mut sit hän tulee samaan myös jotain omaa :)
 6. Valentina89 Peruskäyttäjä

  Ehdottomasti pakkaus koska ensimmäinen tulossa!
 7. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Rahana koska on jo kaksi pakkausta edellisiltä lapsilta. Mutta aion ostaa sit erikseen tiettyjä vaatteita, sen laatikon ja sen makuupussin :) Hyvä aika vuodesta vauvalle syntyä kun kiertää jo hyvin myynnissä noita vaatteita. Vaikeampaa olis jos la olis esim heinäkuussa :grin
  Olen siis säästänyt lapsille heidän äitiyspakkauskotiutumisvaatteet ja muita muistoja sinne äitiyspakkauksen laatikkoon, joten haluan kuopukselle saman eikä haittaa vaikka ostaisin ne käytettynä meille enkä sais suoraan postissa :)
 8. Edlyn Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Mä oon vähän kahden vaiheilla, kun esikoisesta otin ja oli ihanaa sitä tutkia ja nytkin haluaisin ottaa mutta kaikkea vauva tavaraa on niin paljon, että ei tarvisi...
 9. MaRilla Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020 Helmimammat 2018

  Mä en varmaan ota pakkausta tällä kertaa, kun 2018 helmikuisesta kaikki pakkauksen vaatteet tallessa. 2013 esikoisen pakkauksen lahjoitin aikanaan hyväntekeväisyyteen kun vaikutti ettei toista lasta ollut tullakseen. Nyt on muutenkin paljon kaikkea vauvatarviketta valmiina, ehkä tuplavaunut pitäisi sitten hankkia kun olisi tulossa vain 2 v 1 kk ikäero kakkoseen ja paljon liikutaan jalan.
 10. Enninkeri Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Oon ite alkanu miettiä otetaanko sittenkään pakkausta. Mun vanhemmat on säästäny mun pakkauksesta makuupussin ja ois kiva käyttää sitä ♡
  Esikoiselle voitais säästää hänen pakkauksen makuupussi ja tälle tulokkaalle sitten se mun vanha. Tulokas tulee saamaan paljon esikoisen vanhoja juttuja ja esim. leluja ei hänelle tarvi ostella kun niitä on jo reilusti. Niin samassa hengessä hän vois saada mun vanhan makuupussin, joka on tunnearvoltaan tärkeämpi kuin uusi. Ja samoin esikoinen sais pitää oman makuupussinsa omanaan, kun paljon hänen tavaroita tulee siirtymään sisarukselle.

  Meillä siis puoliso on pakkauksen ottamisen kannalla, mutta täytyy vielä tästä keskustella! :)
 11. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Tehän voisitte vaikka ostaa erikseen sen makuupussin tai niitä mitä haluaisitte ostaa "irtona" kirppikseltä ja jättää koko pakkauksen ottamatta. Olisko hyvä kompromissi? :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 12. Mimme Aloittelija

  Mäkin oon vähän kahden vaiheilla pakkauksen kanssa. Onhan tässä onneksi aikaa miettiä. Toisaalta olis ihana saada esikoiselle oma pakkaus, mutta toisaalta sillä rahalla sais niin paljon kirpparilta takuulla mieleistä vaatetta yms. Just kattelin, että olis alessa Familonin edellisvuosien makuupussit hippasen päälle 30€.
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 28 heinä 2019
 13. Matryoshka Aloittelija

  Meille on tulossa esikoinen ja otetaan pakkaus.

  Ensimmäistä kertaa kun katselin niitä vaatteita niin olivat hieman tylsiä, mutta jotenkin niihin silmä tottui ja nyt näyttävät ihan kivoiltakin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Hemma Tuttu foorumilla Elokuunmammat 2015

  Ajattelin kyllä ottaa paketin, edellisiltä on jo lähestulkoon kaikki vaatteet annettu tai myyty eteenpäin. Kävin tutustumassa tarkemmin pakettiin ja lähestulkoon kaikki vaatteet ovat Reimaa joten laatua ainakin on. Toppavaatteet oli reiman, samoin lähes jokainen sisävaate. Me on kahden edellisen kanssa käytetty Reiman ulkovaatteita ja ovat olleet aina laadukkaita. Se rahasumma on suhteessa niin pieni siihen määrään vaatetta mitä tuossa paketissa saa :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Hilpatus Aloittelija

  Ensimmäinen tuloillaan, joten otetaan pakkaus :love7
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Leijonaemo- Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2018 Maalisäidit 2020

  Tämän vuoden pakkaus on tuttu, mutta vielä en osaa sanoa, että otetaanko se. Jos kaikki menee hyvin, niin meillä tulee olemaan kolme lasta kolmen vuoden sisällä, niin tuntuu vähän ehkä turhalta ottaa kolmas pakkaus.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. HenKa Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020

  Otamme pakkauksen.
  Esikoisen varusteet on jaettu eteenpäin, joten tavarat tulevat tarpeeseen.
 18. AryA Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Joulukuunmammat 2015

  Tämän päivän kaksosuutisten jälkeen selveni pakkausasiakin. Otetaan ehdottomasti yksi pakkaus ja toinen rahana. Tytön pakkauksesta löytyy tallessa vielä suurimmat jutut jotenka sitten tulee kummallekin vauvalle omat makuupussit, toppavaatteet ym. Ja toisen pakkauksen rahan voi sijoittaa esim tuplarattaiden hankintaan.
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. Beisla Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Lokamammat 2016

  Mulla on sellainen käsitys että kaksosista saisi kolme pakkausta, vai olenko väärässä?

  Tunnesyistä tekisi mieli ottaa pakkaus, mutta ei siinä oikeasti ole järkeä. Esikoisen kamat on lähes kaikki jäljellä, ja voidaan hankkia esim makuupussi kirpparilta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. DeeDee Tuttu foorumilla

  Joo niin saa! Kaksosista 3 avustusta, saa valita ottaako rahana vai pakkauksina vai molempina!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu