Äitiysavustus

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti Jayy, 5 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jayy Kommentoinnin ninja Lokakuun äidit 2019 Huhtimammat 2018

  Onko kukaan (muu) miettinyt jo ottaako äitiysavustuksen rahana vai pakkauksena, tai kaksosten odottajat ootteko miettiny 2pakkausta, raha vai kumpikin?

  Entä mitä mieltä tän vuoden pakkauksesta?

  Ite en oikeen niin kamalasti tykännyt tän vuoden pakkauksesta, tai joo kiva oli, mutta ehkä vähän poikamainen...

  Ja mulla on esikoisen ja tuon 1vuotiaan pakkaukset, joten makuupusseja löytyy, samoten toppavaatetta ja kaikkea muuta niin, aika turhalta tuntuisi ottaa pakkaus, joten me otetaan rahana ja raha sijoitetaan sitten kaukaloon tai rattaisiin
 2. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Rahana otetaan, otin myös kakkosesta vaikka olinkin esikoisen jälkeen ehtinyt jo kaikki laittaa eteenpäin. Nyt kakkosesta kaikki tallella, koska päätettiin kolmonen vielä haluta pienellä ikäerolla. Tietysti jos tämä tyttö, niin vähän menee vaatetta uusiksi.
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. lumileopardi Puuhakas puhuja Lokakuunmammat 2015

  Pakkaus otetaan, tykkäsin ite tämän vuoden kuoseista. :)

  Meillä otettu 15 esikoisen pakkaus, 17 syntyneestä rahana ja nyt haluan taas pakkauksen. 17 vuoden makuupussin ja sen unipupun hommasin kyllä yksityisiltä markkinoilta silloin, säästän kaikille ne muistoksi
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Nispunen Oman äänensä löytänyt

  ...
  • Tykkään Tykkään x 1
  Last edited: 19 heinä 2021
 5. taikatutti Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Luulen että otamme avustuksen rahana tällä kerralla, koska löytyy jo entuudestaan kasallinen vaatteita ja muuta tarpeellista.
 6. Mria Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokakuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Me otettiin esikoiselle pakkaus 2017 (tai kun LA oli tammikuussa saatiin tietty se edellisen vuoden pakkaus) ja nyt otetaan rahana.
  Tän vuoden pakkaus on musta paljon ihanampi, mutta edellisestäkin tuli niin minimaalinen osa oikeasti käyttöön, niin uskon että se raha on hyödyllisempi meille. Ja tosiaan sen ihanan makuupussin saa ostettua sit joltain fb kirppikseltä, jos tulee paha pakkomielle siihen.
 7. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Ajattelin myös tämän vuoden makuupussin ostaa, sen saa myös Familonilta tilattua. Vielä ei ollut heidän nettikaupassa, mutta niin tilasin kakkosellekin 2016 ja 2017 vuoden makuupussit.
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Dustis Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019

  Eikö se tän vuoden makuupussi ollut jonkun muun ku Familonin..? Univision, muistaakseni. Niin saa nähdä saako sen sitten ostettua jostain uutena... Toivottavasti!
 9. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  No ilmankos ei ole tullut verkkokauppaan ja minä sitä olen jo sieltä useasti käynyt kyttäämässä. :hilarious:
 10. Vohveli Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Ensimmäinen tulossa niin äitiyspakkaus tietty :happy: sit alkaakin olla jo kivasti vaatteita kun sain kaverilta ja ollaan jotain ostettu kun on ollut -50-70% alessa. Ei enää kauheen pitkään niin pääsee ostaa jo kalliimpiakin juttuja kun viikot kertyy.
  • Tykkään Tykkään x 4
 11. Mimosamama Näppärä viestien naputtelija Lokakuun äidit 2019

  Me otetaan myös äitiyspakkaus, kun esikoinen kyseessä, eikä juuri mitään ollut vielä valmiina.
  Katselin aiempien, kesken menneiden raskauksien aikana kuvia aiempien äitiyspakkausten tuotteista, mutta tämän vuoden pakkauksen kuosit ja tuotteet ovat oma suosikkini kolmesta viimeisimmästä. Toivotaan, että tällä kertaa pääsisimme viimein testaamaan niitä IRL :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. Minde90 Puuhakas puhuja Lokakuun äidit 2019

  Me otetaan myös pakkaus kun esikoinen kyseessä :) Itse vähän mietin jo tuota rahana ottamista, mutta pakkaukseen päädyttiin. Itse tykkäsin tämän vuoden paketista vaikka oli siellä niitäkin kuoseja joista en tykännyt:grin

  Lisäksi siskolta saan jonkin verran tavaraa joita hän ei tarvinnutkaan kolmosen kanssa ja ovat käyttämättömiä. Loput sitten kirppiksiltä ja alennusmyynneistä :grin
 13. Tiituntii Sukkela juttelija Lokakuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Me otetaan rahana, kun esikoisen jäljiltä on aikalailla kaikki säästetty. Pitää katsoa sitten lähempänä, että mille on tarvetta ja käyttää raha niihin. Esikoiselle pitää jossain vaiheessa ostaa ehkä uusi juniorituoli, että saadaan nyt käytössä oleva Stokken tripptrapp taas syöttötuoliksi.
  • Vanha Vanha x 1
 14. Arri Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Me otetaan kaksosista rahana. Esikoiselle otettiin kans rahana kun saatiin niin paljon kaikkea ksbereilya. Nyt on esikoisen varusteet tallessa niin raha on hyvä. Sijoitetaan varmaan vaunuihin tai kaukaloihin.
 15. jasmiinitee Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Me otetaan todennäköisesti myös rahana. Esikoisen pakkauksesta on suurin osa jäljellä ja loput tulee kierrosta :) Ihania kuoseja kyllä on uudessa pakkauksessa :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. AVARN Puuhakas puhuja Huhtimammat 2017

  Pakkaus otetaan vaikka esikon jälkeen oon neutraalit vaatteet pistäny säilöön. Jotenki vaan kiva et molemmilla on omat pakkaukset vaikka sekasin kaikki menee
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Amy90 Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019 Syyskuiset 2021

  Pakkaus otetaan ehdottomasti kun ensimmäinen kyseessä
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Mandariini91 Jostain jotain jo tietävä Lokakuun äidit 2019

  Pakkauksen ajattelin minäkin ottaa vaikka osa vaatekuoseista ei miellyttänyt. Loput vaatteet sitten kirppareilta, en aatellut näitä pienimpiä vaatteita ostaa ollenkaan uutena kaupasta:happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. roose Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Otan pakkauksen. On meidän ensimmäinen lapsi ja mieluummin otan pakkauksena kun vastaavat tavarat pitäisi joka tapauksessa hankkia. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Mikki Hyväntuulinen höpöttäjä

  Minunkin mielestäni oli poikavoittoinen kun kuvia katselin. Ja tadaa, nyt olisi tulossa kaksi poikaa. Mutta otan silti molemmista/kaikki rahana, sillä tärkeimmät on jo hankittuna ja alesta/kirpparilta loput, Esikoisen ajoilta myös neutraaleja tallella.
  • Tykkään Tykkään x 1