Äitiysavustus - äitiyspakkaus vai rahana?

Bella Swan

Moderaattori
Staff member
Administrator
Maalisäidit 2020
Oletteko tutustuneet Kelan äitiyspakkaukseen? Mitä mieltä olette? Aiotteko ottaa avustuksen pakkauksena vai rahana?
 
Vielä harkinnassa. Meillä on jo tyttö, jolta säästetty vaatteita yms. Jos tuleva olisi poika niin sitten voisi harkita äitiyspakkausta, sillä en tytön röyhelöitä yms osaisi pojalle pukea. Lisäksi ylimääräiselle peitolle yms tarvikkeille olisi varmasti käyttöä mummolassa !
 
Otamme pakkauksen ehdottomasti, kun on ensimmäinen kyseessä.
 
Me ei todennäköisesti oteta kun helmikuiselta kaikki tallessa, peitto ainut pakkauksen tavaroista varmaan mikä pitää ostaa erikseen
 
Ensimmäisen kohdalla en ottanut pakkausta kun en oikeastaan tarvinnut sieltä mitään. Nyt en ole vielä tehnyt päätöstä.
 
Pakkaus otettiin esikoiselle. Toiselle otettiin rahana. Todennäköisesti tämäkin otettaisiin rahana, sillä paljon vaatteita ja tarvikkeita on vielä jemmassa edellisiltä.
 
Kaikille kolmelle aiemmalle lapselle olen ottanut äitiyspakkauksen. Olen paljon myynyt ja lahjoittanut tarvikkeita, joten kaikenlaista tarvitaan taas. Tarpeen sekä sitten äitiyspakkauksen mukavan idean vuoksi pakkaus otetaan tälläkin kertaa.
 
Ekasta otin pakkauksen ja toisesta en, tästä en vielä osaa sanoa otanko. Toisaalta kaiki äp pakkauksen vaatteet on edelleen tallessa, niin ei välttämättä ole pakkauksella käyttöä. Pitää vielä myöhemmin miettiä miten asian kanssa tekee ja kun on sisältöön tutustunut . Onkohan sitä vielä edes julkaistu?
 
Esikoiselle otettiin pakkaus ja niin meinattiin tehdä myös toisen kanssa, jos kaikki menee hyvin. Olen säästänyt esikoisen ajalta paljon vaatteita ja kenkiä yms, joten hirmuisesti ei tarvitse uutta ostaa. Kuitenkin pienenä taka-ajatuksena olisi säästää sellainen nostalgia-paketti tuossa äp. pakkauksessa, jonka lapsi saa sitten joskus itselleen/omille lapsilleen jos haluaa. Eli lempparit ja muistot talteen laatikkoon. :)
 
Pakkauksessa on aivan oma tunnelmansa, mutta ei oteta tällä kertaa, ellei tässä tietysti ehditä lanseerata jotain aivan erityisen ihanaa sisältöä ensi vuodelle... Baby Medium Light Skin Tone
 
Riippuu minkälainen pakkaus. Esikoisen pakkauksesta tuli käyttöön vain toppapuku ja makuupussi. Tokalle halusin äp makuupussin ja löysin sellaisen uudenveroisena kirppikseltä ja otin äitiysavustuksen rahana. Ehkä tällekin voisin haluta sen makuupussin ja toppapuvun, mutta niitä löytyy ehkä sitten jo kirppiksiltä.
 
Pakkaus on suunnitelmissa ottaa jos sinne asti pääsee. Mielestäni pakkaus antaa enemmän mitä sillä avustus rahalla saisi ostettua, etenkin jos on ensimmäinen.
 
Pakkaus olisi aivan ihana, mutta meille täysin turha, sillä kaikkea on jo. Pakkauksen arvo on kyllä paljon enemmän mitä jos ottaisi avustuksen rahana.
 
Takaisin
Top