Äitii!! tuu pyyhkimään!!

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Metalshade, 29 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Eriika Rakastunut foorumiin

  Me ostettiin potta joskus kuukausi sitten. Ensin pelkäsi sitä eikä halunnu siihen. Sit yks päivä ottikin sen kainaloon ja kanteli pitkin asuntoa. Sen jälkeen se onkin istunut siinä aina vaipanvaihdon yhteydessä. Kerran päivässä tulee pissat siihen, kakkaa ei oo tullu vielä.
  • Tykkää Tykkää x 5
 2. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Tänään vissiin löyty yhteys pissan ja pimpsan välillä: Kakan jälkeen pestiin peppu ja annoin sen siinä tuuletella hetken ennenkuin rupesin tappeleen teippivaippaa yöks päälle. Likka istuu lattialla ja rupee kaiveleen toosaansa. Minä siinä sanoitan, että juu, siinä on sun pimpsa ja sit laitetaan vaippa siihen, ettei tule pissa lattialle. Se otti vaipan ja mallas sitä jalkojensa väliin. Sit kai otin vaipan pois, että tulepas tähän (taitellun lastenpeiton päälle) niin laitetaan vaippa. Likka siirty peiton viereen istumaan ja tutkimaan, miten se pissa sieltä tulee. No onneks viereen edes...
  • Tykkää Tykkää x 4
 3. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Eilen illalla tuli ekaa kertaa poissa pottaan ja tänään aamulla uudestaan :gen014 Tähän asti potalla on vaan leikitty, laitettu pottaa päähän ja pukattu pitkin lattioita.
  • Tykkää Tykkää x 7
 4. Eriika Rakastunut foorumiin

  Jimmyllä tuli eilen kakka eka kertaa pottaan. Ihmettelin ihan miten se jaksaa niin pitkään siinä istua kerrankin, ja vastaus oli potassa :grin
  • Tykkää Tykkää x 6
 5. Metalshade Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mitenkä jengillä pottailu sujuu? Meillä päivä päivältä paremmin pissat tulee pottaan, mutta valovuosi vielä kokonaan kuivaksi. Kakat tulee aamuisin pottaan ja välillä neiti taputtelee löytää,kun tulee hätä, toisinaan ehditään riisua ja istua, ajoituksessa on hieman hiomista edelleen. Iloisesti taputtaa jätöksilleen ja on oikeen riemastunut onnistuneista sessioista :)
 6. knyttet Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä kyllä haluaa potalle usein mutta käväsyksi se aina jää. Max 5sekuntia ehkä potalla istuskellut joten yhtään tuotosta ei pottaan ole päätynyt :)
 7. Eriika Rakastunut foorumiin

  Muutama pissa tulee päivässä pottaan. Vähän harvemmin tällä hetkellä ku aiemmin, koska on niin hauskaa karata potalta! Kakat ei oo tukku nyt pariin päivään pottaan, ku ei malta istuu siinä tarpeeksi pitkään. Mut eiköhän se siitä taas, kun tuo kiipeilyinnostus vähän laantuu.
 8. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Laiskasti pottaillaan täällä. Tai no, ennen suihkua tai kylpyä eli samalla reissulla ku kylppärissä nakuillaan istutan potalle. Mutta ku ei tuo vesseli nyt jaksa istua siinä. Lähtee heti karkuun ja nauraa mennessään. Odottelen että pikkumies ite alkaa olla myötämielinen tohon pottahommaan ni eiköhän se sitte suju. Toistaiseks tosiaan kokeillaan mokomaa laitosta silloin tällöin vaan että pysyy tuttuna.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Jemina kuulemma päiväkodissa tykkää istua potalla ja tekee sinne välillä pissanki :)
  Kotona ei oo nyt pitkään aikaan tullu pottaan mitää, siinä kyllä istuu. Yleensä sen muutaman sekunnin ja sit lähtee juoksee ja monta kertaa sama rumba.
  Usein menee myös leikkimiseksi -> potta päähän ja menoks :joyful: Nukkee on kans kiva potalla istuttaa ja ite sihisee vieressä :hilarious:
 10. Ruppuruusa Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Viljo istuu potalle vaan vaippa jalassa. Ilman vaippaa, jos siis edes suostuu istumaan, istuu maks 5 sec.
 11. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Sama roolla, on liian malttamaton pottailuun. Usein sieltä löyttyy lelu. Nytkin siellä on ruskea little pet shop apina. Pökäle kuin pökäle ja värikin on oikee.
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu