Äitii!! tuu pyyhkimään!!

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Metalshade, 29 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Happy79 Tietävä tietäjä Helmikuunmammat 2015

  No siihen Baby Björnin punaseen kun sen värin nimi sattui olemaan Roosa. Postia odotan sportamorelta kun eihän täällä myyty kuin sitä vihreetä ja harmaata.
  • Tykkään Tykkään x 6
 2. Metalshade Piirimestaruustason postaaja Helmikuunmammat 2015

  Ankkapotta treeni vol. 3000. Nyt alkaa olemaan visio,aamulla kun lasken vauvan lattialle, kohteeksi muodostuu ankkapotta. Koska kansi on kiinni, neiti nousee sitä vasten seisomaan ja alkaa rummuttaa kantta, samalla vääntäen aamu kakat. Eli vielä on matkaa, että saan vaipan pois, kannen auki ja ehdin istuttamaan potalle. Suunta on sentään jo oikea.
  • Tykkään Tykkään x 8
 3. knyttet Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Hei te jotka olette jo aloittaneet pottailun, kuis on mennyt? Tänään katselin meidän pottaa joka odottelee vielä pölyisenä varastossa että pitäisikö meidänkin kohta aloitella :-) onko muilla onnistumisenkokemuksia vai onko vielä ajan hukkaa?
 4. mannikka Keskustelujen kuninkuusravaaja Elomammat 2016 Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Kyl meillä on pottailu sujunu ihan hyvin.. Nyt kun istuttaa potalle, tulee välittömästi pissi, kakkakin tulee useemmin pottaan kun vaippaan :)
  • Tykkään Tykkään x 4
 5. Pivi1989 Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  Meillä on potta viä joulupukilla!!:wink
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. knyttet Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Ehkä sitä jouluhässäköiden jälkeen vois alkaa pottaan tutustumisen :-)
 7. RoseRed Puuhakas puhuja Helmikuunmammat 2015

  Me ollaan käytetty Bebeä potalla kolmisen kuukautta ja ihan kivasti menee :). Ei siis ole mitään kuivaksiopettelua mietittykään, mutta aika usein tulee pissat tai kakat pottaan kun vaan jaksetaan käyttää oikeaan aikaan. Voisin kuvitella, että sitten kun kuivaksi opettelu on ajankohtaista niin se olisi helpompaa kun on nyt jo tottunut käymään potalla? Mutta lähinnä meillä on tällä hetkellä se tavoite että kestovaippoja tarttis pestä vähemmän :P
  • Tykkään Tykkään x 3
 8. Ruppuruusa Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Joo kaipa meidänkin pitäis jossain välissä pottailua aloittaa, mut ehkä alkuvuodesta. Meillä meni esikoisen kans niin et alkuun pottailu suju hyvin ja sit tuli täys stoppi. Ei suostunu siis potalle ollenkaan niin kauan kun käytti vaippoja. Mutta eihän sitä tiedä jos menis erilailla viljon kanssa.
 9. Mashnu Keskustelujen kuninkuusravaaja Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Meillä ei kanssa taas potta kelpaa. Täyttä huutoa. Jatketaan harjoituksia ku osaa kävellä...
 10. Riipitii Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Meillä käydään potalla herätessä ja kakalla (en voi olla huomaamatta) ja iltapesulla.

  Mut ei se siitä mitään tajuu.

  Taputetaan yhdessä, kun pissa tulee ja leikitään kakatessa kylpyankoilla mut siinä se sit onkin. Tänään iltapesulla nousi potalta pissaamaan lattialle. Sen kerran, kun kakkaa ei tarvinut vaivalla äkistää, se oli vaipassa.

  Mut onpa tuttu kapine. Oon miettinyt ihan potan ostoa ton pottatuolin tilalle - onko kellään kokemusta näitten erosta?
 11. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Joulupukki toi Leeville ihanan tukoosin värisen baby björnin potan. Olis tarkotus alkaa harjottelee pottailua vuoden vaihteen jälkeen.. Onko jollain jotain hyviä vinkkejä/käytänön asioita sen suhteen miten pitäis alottaa? Aamulla, kaikkien kiinteiten ruokien jälkeen? Alkuun pari kertaa päivässä vai heti 6-8 kertaa? Olisko housuvaipojen käyttö tässä vaiheessa helpompaa?
 12. Riipitii Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Mä käytän aina heräämisen jälkeen, yleensä tulee pissa. Samoin iltapesulle tai muuten kylpyyn mennessä. Ihan vähän vaikuttaa siltä, että se osais pidättää tommosissa kohtaa, kun se olettaa meidän kohta menevän potalle.

  Musta housuvaippa on hankalampi riisua ehjänä kuin teipit. Se pissapuoli ainakin kiireessä hinkkaa aina jalkoja ja vaatteita ym. ja pelkään aina kynsiväni sitä vyötäröltä. Ja minusta hankalampi repiäkin kuin teippivaipan irrotus. Silti mä käytän housuja päivällä, koska ne on kivempi pukee kun ei tartte olla yök-selällään. Eli plus-miinus-nolla meillä, kannattaa kokeilla mikä itelle sopii :)
  Vaippatyypillä ei oo muuten väliä, kun teippivaipatkin voi kiinnittää uudelleen, jos on kuivat potalle mennessä.

  Kakasta en osaa neuvoa, kun meillä se tapahtuu joka toinen päivä eikä yleensä voi olla huomaamatta. Mut kyllä se nykyään kokeilee tuleeko mitään, kun piereskelyjen jälkeen paan sen potalle ja kysyn, onko kakkahätä.

  Ja taputettiin pissalle, nykyään vaan kehutaan.
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Metalshade Piirimestaruustason postaaja Helmikuunmammat 2015

  Vihdoinkin jotain edistystä. Ankkapotan "keskusyksikkö" kyrvähti, joten ei sitten musiikkia enää tule :) .Aloitettiin ahkerammin pottailu kun vuosi tuli täyteen. Aamuisin kun ottaa pissavaipan pois ja istuttaa potalle, kakka tulee pottaan. Nyt viikon onnistunut joka aamu. Muuten kun istuttaa vaipan vaihdon välissä, 4kertaa 5:stä pissa tulee pottaan, eli hyvällä mallilla. Ikää 1v1kk
  • Tykkään Tykkään x 8
 14. knyttet Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Meillä ei ole potta edes vielä esillä...pitäisköhän meidänkin aloittaa reenit?!
 15. Mashnu Keskustelujen kuninkuusravaaja Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Mä oon pitäny harjoittelut jäissä. Kokeillaan sitte ku jäbä osaa edes seistä ilman tukea tai jopa kävellä. Nykyisin työn ja tuskan takana saada edes kylpyjakkaraan istumaan pesun ajaks saati että suostuis potalle pyllynsä laskemaan.
 16. Happy79 Tietävä tietäjä Helmikuunmammat 2015

  Ei meillä pissitä/kakita pottaan. Potassa seisotaan, sitä kannetaan ympäriinsä, sitä nostetaan wc-pöntön päälle.. yks päivä ilahduin kun huomasin että potassa on pieni ruskee papana, mutta se olikin rusina :oops: Odotan että saadaan joku lapsivieras näyttämään roolle mallia, että mitä sen potan kans oikein tehdään.
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. mannikka Keskustelujen kuninkuusravaaja Elomammat 2016 Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Meil kyl käydään potalla, mut löysempi kakka ehtii vielä vaippaan. Pissat kyllä tulee hienosti pottaan. On tajunnut että potalla pissitään tai kakitaan ja sit noustaan pois kun on valmis..
  • Tykkään Tykkään x 5
 18. RoseRed Puuhakas puhuja Helmikuunmammat 2015

  Meillä käydään potalla kyllä ahkerasti (ja ihan hyvin tuloksin), mutta aivan täysin on kiinni vanhempien viitseliäisyydestä että kuinka paljon vaippoja menee. Onneks ei oo mikään kiire opettaa kuivaksi, jokainen pottaan tullut kakka on jo voitto itsessään kun ei tarvitse pestä kakkavaippaa :P
 19. Riipitii Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Meillä on 5kk lähtien käyty potalla, kun kakkaaminen on niin vaikeeta ja kipeetä. Nyt 13 kk ei vieläkään tajua sen funktiota: tarkistaa, tuliko mitään eli taputetaanko ja sitten saattaa noustuaan pissata siihen viereen :D
  On se kuitenkin vähän ehdollistunut, kun pissaa kohta lähes aina, kun vaippa otetaan pois.
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Happy79 Tietävä tietäjä Helmikuunmammat 2015

  Tää tekee edelleen sitä, että käy istumassa potalla ennen iltakylpyä. Ihan huvikseen tai äidin mieliksi. Sitten se kiipee vannaan, vetää vatsan sisään ja pissaa seisaaltaan sinne kylpyveteen. Ja sit pulahtaa ite sekaan. So girly!
  • Tykkään Tykkään x 6
  • Hauska Hauska x 4